תגידו יש עוד מישהוא בפורום שלא אוהב

• פותח הנושא ash 1
  • פורסם בתאריך

star_female

New member
בקשר לאשליות של מאלו-מיוטיסמון...

או יותר נכון, בקשר לסוף של הפרק שלפניו. בסוף פרק 48 היה קטע שקן עזר לדייויס להילחם (*-*)... אבל בתחילת פרק 49 הראו את דייויס נלחם לבד. לי זה נראה ממש מוזר. הייתי אומרת את התאורייה הקטנה שיש לי בקשר לזה... אבל.. אהם.. עדיין לא ענו לי אם מותר לדבר על סלאש... :/

Digi Lista

New member
אמממ...

אני לא בטוחה שאני מבינה את פירוש המילה, אולי אחרי שאני אקבל הסבר אני אדע מה דעתי בנושא(נכון, זה לא חכם מצידי לא לדעת, אבל אני רק בן אדם). אם מדובר על כול מיני יחסים הומואיים וכדו´... צריך לשאול את שאר החברים בפורום(אני אעשה סקר) כדי שאף אחד לא יפגע, אבל כאמור עדיין אין לי מושג מזה.

star_female

New member
בבקשה...

היית פעם בפנפיקשן.נט? יש לך מושג כמה הנושא הזה מפותח בפנדום של דיג´ימון?? אנשים מזווגים בערך כל זוג אפשרי... אבל חלק מהם באמת מתאימים! אני לא רואה אף סיבה למה לא... (חוץ מזה, ש*לי* ברור שחלק, לא רק שהם מתאימים, הם נועדו להיות ביחד... *-*) וכן, סלאש/שונן-אי/יאוי/שוג´ו-אי/יורי זה "יחסים הומואיים".

Morphia

New member
../images/Emo54.gifהיי!

היי, אני חדשה פה, אבל אני חולה על דיג´ימון! ורק רציתי להגיד לך שאני מכירה את פנפיקשן.נט ואפילו יש לי לא מעט סיפורים שם, אני מסכימה איתך בקטע של דיוויס וקן... רק רציתי לשאול, למה אף אחד כאן לא משתמש בשמות היפנים? אה.. אני תומכת בעוד כמה זוגות שלא כל האנשים יאהבו... אם את רוצה, תכנסי לשם ותבדקי את הפרופיל שלי, אני שם תחת השם clicker

star_female

New member
אני השתמשתי...

בערך... קודם... (כתבתי דאי-צ´אן... ^^; ) זה פשוט יותר קל לכתוב בעברית את השמות האמריקאים... אבל אני יותר אוהבת את היפניים ^_^ FFN לא עובד כרגע ממש ~_~ אי אפשר לחפש... את יכולה לשים את הכתןבת לפרופיל שלך? (ואני בטוחה שראיתי אותך בכמה reviews... ^_^ )

star_female

New member
לא חשוב...

מצאתי (ב-reviews של shattered... *-*) וידעתי שקראתי פיק שלך! ^_^

Morphia

New member
^_^

מקווה שתהני, אה, Shattered הוא אחד האהובים עליי (אני מכירה את הקיסרית באופן פחות או יותר אישי...) ואם את קוראת את Delete בבקשה תסלחי לי... הייתי במצב רוח מוזר באותו יום...

star_female

New member
מכירה אותה?...

אני... פחות או יותר מעריצה אותה... היא בין הכותבים האהובים עלי... *-* אני ממש אוהבת את shattered... ועוד הרבה שלה... את delete קראתי... אל תדאגי, קראתי יותר גרועים (מבחינת מה שקורה בהם, לא הכתיבה... הכתיבה טובה)... חוץ מזה שאני אוהבת את רוב הזוגות שיש בו, אז אפילו אהבתי אותו ^_^

Morphia

New member
גם אני

מעריצה אותה, היא הכותבת הכי טובה לדעתי... ב Shattered היא עשתה הרמון של קייזר מכל הדיג´יגורלים! הייתי אומרת שזה טיפה יותר מסובך מ Delete... תודה, תודה, מקווה שתהני\נהנת מהשאר באותה מידה...

Morphia

New member
בטח!

אני יודעת בקשר אליהם... אני לא בטוחה מה הבעיות שלהם... שניה *הולכת לבדוק* די!!! זה ממש מעצבן! אי אפשר להיכנס לפרופילים! אהה... תנסי להכנס ללינק של אנימה (זה עם החתול) ולדיג´ימון, (שמת לב שיש הכי הרבה דיג´ימון?) ואני בטח נמצאת שם באחד העמודים... בהצלחה ^_^ ואם את לא מצליחה, תשלחי לי אי מייל ואני אשלח לך משהו, אוקיי?

star_female

New member
היתה להם איזו בעייה רצינית...

האתר צריך לעבוד כמו שצריך עוד שבועיים בערך... אפשר להיכנס לפרופילים, אבל לא לחפש... אבל לא חשוב, כבר מצאתי ^_^ וכן, שמתי לב שיש הכי הרבה דיג´ימון... ^_^ זה די מוזר, כי זאת לא הסדרה הכי פופולרית או משהו כזה... בטח כל האפשרויות של הזוגות... (אם מחשיבים את כל הדיג´יגורלים מהעונה הראשונה והשנייה, בלי להוציא כאלה עם הפרש גילאים גדול מדי או אחים, יש 66 זוגות אפשריים...)

Morphia

New member
אהה

תראי... אחים.... יש מלא incest ברשת... אני קראתי לא מעט כאלה, וזה היה... מטריד בלשון המעטה... מה שכן, אני לא רואה בעיות עם הפרשי הגילאים... אם קראת פעם פיקים של אשנה את תביני למה אני מתכוונת עם incest ברשת...

star_female

New member
בגלל זה החשבתי אותם...

ואם את חושבת שזה מטריד בפיקים... חכי עד שתראי פנארט... בקשר להפרשי הגילאים, אני מתכוונת בעיקר לקודי... חוץ ממנו, לא מפריע לי שמישהו מהעונה הראשונה יהיה עם מישהו מהעונה השנייה... ויש זוגות כאלה (טוב, אחד- kouyako) שאני די אוהבת...

Morphia

New member
את מתכוונת

איזי ויולי? koushiro\Miyako? טוווב... יש פנארט של incest? *נזכרת* אהה!!! נכון! יש לי אחד ב... *נעצרת, נזכרת שאנשים קוראים את זה, מחייכת אווילית* אופס...

star_female

New member
...

לדעתי הם מתאימים... למה? בהתחלת העונה היא העריצה אותו קצת (מראה שיש פוטנציאל...)... ויש את הקטע עם המגבת (היא הביאה למישהו אחר מתנה מקיוטו?)... וחוץ מזה, אני ממש לא רוצה שהיא תהיה עם קן, ואיזי הכי קרוב אליו מבחינת האינטיליגנצייה (והיא לא נראית לי מתאימה למאט... ויותר גרוע, זה יהיה כמו מאט/מימי..).

Morphia

New member
אני משערת

שאת צודקת, וכל דבר שמשאיר את קן ודיוויס פנויים אחד בשביל השני טוב מספיק, kenyko זה מפחיד ומטריד. ואותו דבר בקשר למאט, כל זוג יהיה טוב, כל עוד הוא וטאי פנויים להיות ביחד.. תראו על מה אני מדברת, ועוד לא קיבלתי אישור לדבר על סלאש... סורי... וגם תראי, יש ליולי ואיזי תחום משותף...

למעלה