תגידו מי ראה עכשיו את הראיון?

handlessman

New member
מה למה מדכא?

לא אהבת שהתעסקו יותר מדי בבלאקפילד? אני מתחבר לאביב בעיקר בגלל בלאקפילד, ושירים מהקריירה הישראלית שלו אני שומע מהצד, אז יכול להיות שלפחות אותי זה עניין יותר...

Simple Sam

New member
לא בגלל בלאקפילד

בגלל כל המיצתי והמאוס שהוא אמר שם. כאילו,זהו הוצאתי את הדיסקים שלי פה ואני ממשיך הלאה. שיהיה לו בהצלחה אבל..

handlessman

New member
טוב עכשיו אני מרחיב...

רק רציתי שכבר תהיה הודעה... אז ככה... אהבתי את הקטע עם הסדר עדיפויות של "אביב מצפה ליורש, אבל נקווה שלא תהיה הופעה של בלאקפילד בזמן הלידה, כי יש סדרי עדיפויות בחיים... מקסימום יהיה אפשר להקדים או לדחות את הלידה" חחחחח וגם הקטע שהוא אמר שהוא השאיר שריטה על הפנים של ישראל - ומה שנכון נכון, אין מישהו שלא מכיר שיר אחד לפחות של אביב... ועכשיו הוא יוצא לעולם גם עם שירים מתורגמים שלו והוא כבר חדר לשוק המיינסטרים של הרבה מדינות בחו"ל, ואני מוכן להתערב שעוד אלבום אחד מקסימום של בלאקפילד אם לא באלבום הנוכחי - הוא יהיה מוכר בכל העולם...

אני ראיתי.

קצת מאכזב שהוא רוצה רק להיות בבאלקפילד וממש לוותר על הקריירה בישראל

T h e B o Y1

New member
תגובה שלי לכתבה...

אביב קצת קטל את המוזיקה שהוא עושה בעברית ... הוא כאילו אמר במילים יפות "לא שם על הארץ יותר עכשיו אני למעלה ואתם למטה " וכאילו לפה הוא לא מתכוון לחזור הפעם באמת ... וזה חבל מאוד, מותר לו לשוויץ אבל חבל שהוא הרשה לעצמו יותר מידי .... הרי הוא בעצמו אמר שבלאקפילד יכול להיכשל בכול עת .... וחבל שהוא מרשה לעצמו לטפס כול כך גבוהה ולצפצף הרי הוא יודע שכבר פעם אחת הוא כשל וחזר ארצה .... אז למה עוד הפעם ללכלך ??? אפילו אם בלאקפילד מצליח הוא לא צריך היה להגיד מה שאמר .... ומה זה "היום אני יכול למות "?? מתערבב איתכם שאולי חצי מהעם אמר באותו רגע " אז תמות " אביב משך יותר מידי צומת לב ..... חוץ מהקטע הזה אהבתי את הכול , שהוא השאיר שריטה הוא צודק!!! וכול אלה שמחכים לו בצד גם בזה הוא צדק והזכיר את זה.... ובקשר לנינט .... אין לי מה להגיד .... איתה או בלעדיה הוא מוצלח .....

מעיין51

New member
איזה קרבולת חמודה הייתה לו..

חוצמזה.... היה רגיל.. לא היה מאכזב בעיני.. היה חמוד ביותר.. אני לא הבנתי את זה ככה- שהוא 'ממש' רוצה לוותר על הקרירה בישראל...

galush29

New member
את רצינית?!

זה לא היה מאכזב לדעתך?היה חמוד? אין לי מושג איפה את חיה,אבל אחרי הכתבה הזאת אביב כ"כ הגעיל אותי. הבנתי שזהו. עוד כמו איזה אהבלה חשבתי,סופסוף כתבה.אולי הוא יגיד דברים שאני אשמח אתחיל להעריך אותו שוב כמו לפני הדיסק האחרון. מסתבר אחרת לגמרי.אחרי הכתבה הזאת אני מתייחסת לאביב בצורה שונה. אביב איכזבת לגמרי.חבל.

מעיין51

New member
לדעתי כולם עושים סיפור מזה..

הוא לא כזה "איכזב".. אפשר לחשוב מה הוא אמר כבר...

מעיין51

New member
יודע לעשות את העבודה

בדיוקק! הוא כולה עושה את העבודה שלו... הוא צריך להתפרנס ממשהו! הוא עדיין יוצר ענק בעיני.. ויש לו אחלה אופי.. אני לא מבינה מה הבעיה של כולם פה..-זה שהוא רוצה\צריך כסף??

מעכבת

New member
פלצן

רוב הסיכויים שהוא ייכשל בעולם,ואז הוא יבלע ת'מילים בחזרה. הוא מטפס על עצים גבוהים מדי וכדאי שיתחיל לרדת מהם...

galush29

New member
חחחחח וואלה את..

אני אוהבת את היציאות והדעות הקשוחות שלך!!
נ.ב היה נחמד להכיר אותך:)

הילה2005

New member
באמת פלצן...

אביב בשנים האחרונות מזלזל באופן קבוע בקהל שלו בארץ. ומישהו צריך להזכיר לו שבלי הקהל הזה הוא לא היה מגיע לאיפה שהוא נמצא היום. בקיצור שלא יירק לבאר שהוא שותה ממנה... והאמת שמה שמזעזע אותי יותר זה שהוא יושב ליד שני והיא כבר בהריון מתקדם והוא אומר לה שבגלל שהוא יוצא להופעות עם בלקפילד אז "אפשר לעשות הפלה" והיא מסבירה לו שכבר אי אפשר (וכל זה מול המצלמות) מ-ז-ע-ז-ע.

handlessman

New member
כע מה באמת חשבת שהוא התכוון לזה?

לכל בנאדם יש טיפת טאקט, וגם זה לא היה נראה לך קצת לא הגיוני אם הוא באמת היה מתכוון לזה? וואי ואם הבן שלו יצא גם מוזיקאי, זה יהיה כבר דור שלישי... פששש כבר בטח יהיו לו שיחות וידאו

handlessman

New member
וואי הפורום הזה באמת איטי ספציפית??

או שזה כל תפוז, או שזה בכלל האינטרנט שלי...? בעעע

למעלה