תגידו מי ראה עכשיו את הראיון?

מסכים לחלוטין איתך אסתר

צודקת 100 אחוז

ג ב ש ו ש

New member
אני ראיתי../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אממ לא היה משהו רציני,קצת מאכזב איך שהוא מתייחס למוסיקה בישראל ולעובדה שהוא יותר מתעסק בבלאקפילד ושהוא חושב שהוא מיצא את הכל פה בישראל,לדעתי זו טעות להגיד את המילים האלה=/ אבל אלה החלטות שלו.

אולי אני רגשנית מדיי,../images/Emo80.gif

אבל זה היה פשוט עצוב. זה די מעפן להופיע מולנו? אוף לא יודעת, הכתבה עשתה לי רע. ואני חושבת שחמדונה הסבירה הכי טוב למה. זה פשוט כבר אביב אחר, שאנחנו לא מעניינים אותו. שאנחנו כבר "קטנים עליו" הוא לא מסתכל עלינו בתור אנשים הוא מסתכל עלינו בתור קהל שהוא יכול למצוא לו תחליף במקומות אחרים וזה פשוט פוגע. למה זה כ"כ פוגע? כי הצלחנו להתחבר אליו, לא במודע שלו אולי, דרך הטקסטים ועכשיו להגיד אתם לא הכי מעניינים אותי, אני הולך.. זה די מעליב. אבל כנראה שאני באמת סתם רגשנית מדיי.

plane crazy

New member
את לא רגשנית מידי

גם אצלי זה ככה הערך שלו כל כך ירד אחרי הכתבה הזאת!

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

אני גם הרגשתי ככה,והייתי בשוק כמה דק' אחרי הכתבה. והאמת שרואים שהוא התכוון למה שהוא אמר,שהוא כבר מיצה פה,כי עובדה שבהופעות האחרונות הוא לא נותן מעצמו עד הסוף.לפחות ככה אני מרגישה.

פרויקט בלאקפילד הרי זה משובח ../images/Emo62.gif

חברים לדעתי מבחינתו של האומן אם הוא מתעסק ועובד בתחום הרוק הרי זה מבורך ומשובח ראיתי פה "מעט מירמור",,,,,איזה אמן רוק לא מאחל לעצמו לפרוץ עוד ועוד,,,,,,ועוד הוא בסך הכל רוצה לנסות את מזלו בחול ואל תדאגו הוא יחזור אלינו,,,,באביב,,,
יותר טוב שישאר פה ולא יחדש כלום כדי לחדש לפעמים צריך ללכת רחוק רחוק לחזור מארץ של כפור כדי להרגיש כמה חם בבית וכמה טוב שבאת הבייתה אבל אנחנו צריכים לשמוח כן ,,,בשבילו אם אנחנו הרי אמורים לאהוב אותו אז עד הסוף,,,, כמובן אם זה קשור לקריירה של רוק מה עדיף שישאר פה ויפיק לאיה כורם את הדיסק הבא זה יותר טוב לדעתכם?..בתור אומן רוק

לשמוח בשבילו?../images/Emo80.gif

"הגוזלים שלי עזבו את הקן" ו"אביב כבר לא שם עלינו" זה דברים קצת שונים אני לפחות מרגישה פגועה, ולא כמו אחת שיכולה לתת לו ללכת. וזה נראה כאילו עשיתי מזה סרט, אז לא, אני שמה דברים בפרופורציות, ומאחלת לו את כל הבהצלחה שהוא צריך להמשך, אבל עדיין מרגישה רע עם הדברים שהוא אמר. ולמען האמת זה התחיל כבר קודם. (בכתבה ל"7 לילות") אבל זו רק אני.

משתתף בצערכם ילדי חצי מיליון השקלים

אבל אני שמח לראות פורום מפוכח. זה טוב לשמוע קולות, שפעם היו נגדי וקיללו אותי על המחאה - ועכשיו יוצאים בגלוי נגד הזלזול. אולי עכשיו תבינו שאתם "מעפנים מידי" לקנות דיסקים, "מעפנים" מידי לשלם 130 שקל להופעה. אתם "מעפנים מידי" כי הכסף כבר בכיס, השיאים עוד נרשמים, והקופות דופקות. והיי, גם אם אביב לא ימכור לכם, יש את הקהל של נינט שיקנה דיסקים - ויש כמובן תמלוגים מהדיסק של חברתו הטובה. גם סטיבן ווילסון אמר לפני כמה חודשים בראיון שאביב מדבר יותר מידי. שהוא מדבר על הקהל אבל הכי מושפע מהקהל בארץ. הוא עושה הופעות להיטים, ולאו דווקא שירים שהוא אוהב ומוצא אותם איכותיים. אז חברה, תתבגרו תצביעו ברגליים, אל תקנו דיסקים, ואל תלכו להופעות. כי מי רוצה קהל "מעפן"? פעם לחנך דור שלם של נוער היה מרגש והמוסיקה היתה העיקר. היום איש הכמעט כבר קורא לכם מעפנים, אומר דבר אחד ועושה ההיפך, מפיק דיסק לנינט במקום לשמואל התותח מהפורום,ובסוף עדו אומר מעפנים על אלה שעשו ממנו אייקון... יש אמנים צעירים שמחכים לכם ולתמיכה שלכם. כאלה שעוד חיים מוסיקה, לא כותבים בשביל לרצות את המנהלים, ולא מוכרים את נשמתם לאספרסו. צר לי על אביב גפן. אבל יותר כואב לי עליכם. אני יודע מה הם העוצמות הרגשיות של הקהל הזה של אביב גפן. הפורום הזה כמעט איים לרצוח אותי בגלל שאמרתי את האמת על אביב גפן בפרצוף כבר אז לפני שנה. אל תתנו לאף אמן(או סוחר אמנות)לדרוך עליכם. הגלגל מסתובב ומי ששובר גיטרה על התחת של הקהל שלו, יום אחד הגיטרה תישבר גם לו.

עכשיו הוא רוצה לעשות פרויקט רוק

בחול מה לא בסדר, זו שאיפה של רוק מה רע בלנסות להתפתח גם בחול זה חלום של כל מוזיקאי,,,, לא לכל מוזיקאי בארץ יש הזדמנות כזו בכלל ראיתי השבוע את ליאור נרקיס השבוע בדודו טופז פשוט בא לי למות מצחוק לנוכח הזמר העלוב הזה ששוב פעם בא לייצג אלבום חדש עם שיר אהבה,,מתקתק אתה לא רואה את ההבדל בן זמר עלוב למשל כמו נרקיס לגפן שרוצה לפרות לחול? עכשיו הוא רוצה לעשות רוק זה מה שרצינו לא?

מה לא בסדר?../images/Emo80.gif

אתה באמת שואל כי אתה לא מבין מה לא בסדר בזה? תראה, חלומות גדולים זה טוב ויפה. ולפתוח בקריירה בחו"ל זה מבורך! אבל מכאן ועד לירוק לקהל בפרצוף זה אחרת.

מודה שהאימרות על הקהל הישראלי

אני מודה שהמירות של מר גפן על הקהל הישראלי ,, היו לא יפות ומעליבות אתם צודקים אבל ראיתי הפעם את השינוי לדעתי לטובה של הליכה לעשות מוסיקה שקשורה ברוק ורוק מבחינתי אומנות גדולה

T h e B o Y1

New member
לילד על תנאי

תשמע בקשר לקטע הכספי שאנחנו מסכנים אתה ממש אבל ממש לא צודק! לא יודע מה עם שאר המעריצים של אביב אבל אאני קונה כרטיס להופעות של אביב גפן ודיסקים שלו בשביל לשמוע אותו , כי הוא האומן שאני אוהב ואין מה לעשות אי אפשר לחנוק את אביב מכול הצדדים ולהאשים אותו בכול דבר.... התגובה שאני נתתי היא לא מהכיוון הכספי שהלך לי על דברים ששילמתי עליו כי כול שקל שיצא לי בשביל לשמוע את אביב היה שווה את זה!!!! אביב לא ממסוחר כול כך ... יש לו רק פה גדול ..... כמו שיש אנשים לא מקבלים את הפה הגדול שלו על הביקורות שהוא נותן ... אז לנו קשה לקבל את הפה הגדול ששהוא אומר על הקהל שלו , ועל הכוונה שלו לצמוח רק עם בלאקפילד עכשיו .... מה זה קשה לקבל ? אנחנו ניפגעים מזה כי אנחנו גדלנו יחד איתו ופתאום זה מה שהוא אומר בכתבה לערוץ 22..... אתה חותר לזה לא צריך לשמוע את אביב גפן בגלל זה? אז ממש לא ... גם אם הוא יטוס לשנה ולא יחזור פה עדיין ישמעו אותו ויחכו ויצפו לדיסקים והופעות לא משנה מה ... ואני בטוח בזה לא סתם הוא אומר שהוא השאיר שריטה על הגלובוס , בזה הוא צדק.... אבל הוא לא היה צריך כול כך להשוויץ שוב לעיני כול מיני צופים שאוהבים או לא אוהבים אותו .... מקווה שהבנת את התגובה שלי אליך ...

למעלה