משתתף בצערכם ילדי חצי מיליון השקלים
אבל אני שמח לראות פורום מפוכח. זה טוב לשמוע קולות, שפעם היו נגדי וקיללו אותי על המחאה - ועכשיו יוצאים בגלוי נגד הזלזול. אולי עכשיו תבינו שאתם "מעפנים מידי" לקנות דיסקים, "מעפנים" מידי לשלם 130 שקל להופעה. אתם "מעפנים מידי" כי הכסף כבר בכיס, השיאים עוד נרשמים, והקופות דופקות. והיי, גם אם אביב לא ימכור לכם, יש את הקהל של נינט שיקנה דיסקים - ויש כמובן תמלוגים מהדיסק של חברתו הטובה. גם סטיבן ווילסון אמר לפני כמה חודשים בראיון שאביב מדבר יותר מידי. שהוא מדבר על הקהל אבל הכי מושפע מהקהל בארץ. הוא עושה הופעות להיטים, ולאו דווקא שירים שהוא אוהב ומוצא אותם איכותיים. אז חברה, תתבגרו תצביעו ברגליים, אל תקנו דיסקים, ואל תלכו להופעות. כי מי רוצה קהל "מעפן"? פעם לחנך דור שלם של נוער היה מרגש והמוסיקה היתה העיקר. היום איש הכמעט כבר קורא לכם מעפנים, אומר דבר אחד ועושה ההיפך, מפיק דיסק לנינט במקום לשמואל התותח מהפורום,ובסוף עדו אומר מעפנים על אלה שעשו ממנו אייקון... יש אמנים צעירים שמחכים לכם ולתמיכה שלכם. כאלה שעוד חיים מוסיקה, לא כותבים בשביל לרצות את המנהלים, ולא מוכרים את נשמתם לאספרסו. צר לי על אביב גפן. אבל יותר כואב לי עליכם. אני יודע מה הם העוצמות הרגשיות של הקהל הזה של אביב גפן. הפורום הזה כמעט איים לרצוח אותי בגלל שאמרתי את האמת על אביב גפן בפרצוף כבר אז לפני שנה. אל תתנו לאף אמן(או סוחר אמנות)לדרוך עליכם. הגלגל מסתובב ומי ששובר גיטרה על התחת של הקהל שלו, יום אחד הגיטרה תישבר גם לו.