תגידו מי ראה עכשיו את הראיון?

דווקא בחלק הכספי הוא צודק.../images/Emo80.gif

זה לא עניין של מוזיקה לא יפה, כולנו כאן כי אנחנו אוהבים את המוזיקה של אביב הקטע הוא ש130 ש"ח לכרטיס להופעה זה מלא כסף.(במיוחד לבני נוער תפרנים כמונו..) אתה חושב שלך היה שווה את זה? אוקיי, אז אני לפני שאני קונה כל דיסק\כרטיס להופעה חושבת אם זה השיקול הנכון לא בגלל שהמוזיקה שלו לא איכותית מספיק אלא בגלל שלא לכולם יש את הסכומים האלה. ועבודה אין לי(אני כולה תלמידה בת 16), ומההורים שגם להם יש בעיות כספיות לא נעים לבקש.

S h A b i T

New member
זה אפילו לא העניין של הכסף.

זה עניין מאוד עקרוני. הופעה לא צריכה לעלות 130 שקל. זה לא שהוא משקיע בהופעות משהו יוצא דופן. אפילו את הפלייליסט הוא לא משנה.

T h e B o Y1

New member
גם לי זה קשה שלא תחשבו

לכן לא הכללתי גם ממש את כולם אלה דיברתי בעיקרון עליי ומה דעתי על התגובה שלו ... ושוב פעם גם אני חושב שאביב לא יצא בסדר בכתבה הוא לכלך לא מעט בקיצור ....

T h e B o Y1

New member
אה ושכחתי עוד משהו

אתם צודקים המחירים באמת יקרים להופעות ... אבל אין מה לעשות נגד העובדה הזאת .... אני גם לא הלכתי להופעה של בלאקפילד בירושלים בגלל שלא היה לי מספיק לכרטיס ....

את לא צריכה להיום מאושרת שפספסת!!

אם את מעריצה של אביב גפן את צריכה לדעת את האמת בפנים. לא סתם להתעלם מזה.. זאת ממש לא הדרך.. אני אומרת שאביב גפן התמסחר מסיבות מאוד מאוד מסויימות ונכון-זה אולי לא יפה לזלזל ככה במעריצים. אבל אני חושבת שבפורום לוקחים את זה יותר מדי רחוק... אל תגזימו- אל תשכחו את כל ההשקעה, הקרבה , השנים שהוא היה שם מבשבילכם בכל צעד וצעד מחייכם. תעריכו את התקופה הזאת ותגידו לעמצכם- הוא רק בן אדם, שעושה טעויות ומקבל החלטות. אל תשכחו שהתקשורת באה לפעמים כל כך להציג בן אדם באור מסויים והיא מצליחה. יכול להיות שחלק מהדברים האלה הוא בכלל לא אמר. צריך להסתכל על העניין בצורה הכי אובייקטיבית שיש כי זה ממש לא לעניין להיפגע... כולנו מאוכזבים אני מניחה מהמצב איך שהוא היום אבל מכאן ולבזות ככה את האומן שעשה כל כך הרבה דברים טובים למוזיקה הישראלית ולכם בכלל זה ממש אסון. תגיבו כרצונכם...

אבל זה לא מעניין אותי.

לא מענין אותי שהוא עושה ילד, עושה דיסק לסבתא של אמא שלי, מופיע בנולד לרקוד, כוכב נולד ומהשלאיהיה. אם יוצא לי לראות ראיון פה ושם ולהתעדכן במה שהוא עשוה זה נחמד. באמת שהוא אחלה בנאדם ואני מעריכה את הדרך שהוא עשה מאוד. כל מה שהוא יעשה עכשיו ובעתיד לא יגרום לי להפסיק לשמוע ולהנות מהמוזיקה שלו. וחוצמיזה, הבנאדם כבר בשנות ה30 לחייו, אין סיבה שהוא ימשיך לשבור גיטרות, ולהתאפר כמו ערפד. זה פתטי ומגוחך. אז שיעשה מעכשיו מה שבאלו. מבחינתי הוא את שלו עשה ואין טעם להתעצבן או לכעוס או אפילו להתאכזב על דברים כאלה.

jenngirl

New member
אבל לא מדובר פה על זה../images/Emo82.gif

שהוא ימשיך להופיע באיפור ובתלבושות כמו פעם. הקטע פה,מה הוא נותן בהופעות ומה הוא מראה. ויש המון אמנים בעולם ובארץ ששוברים גיטרות גם אחרי גיל 30,אבל השלב הזה אצלו עבר[הוא בעצמו אמר שזה היה מגוחך אם הוא היה עדיין מופיע ככה עד היום,עם שיער ורוד וטונה איפור וכו']. אני חושבת שמה ששבר חלק פה זה שהוא אמר שזה מעפן להופיע פה.

עצובה מהכתבה

לא פסדר מה שהוא אמר!! זה נישמע כאילו הוא מזלזל בנו !! ההצלחה עלתה לו לראש!! הוא יכל לומר את כל זה במילים יותר יפות ולהגיד שהוא רוצה להעביר מסר לאנשים בכל העולם ולא רק להישאר בישראל אבל להתחיל להגיד שטויות אם לא האהבה והערצה של הקהל בישראל היום הוא היה כלום!! מקווה שזה יעבור לו מהר!! ובקשר לשריטה בגלובוס זה נכון ואני לא יגיד שלא.. אבל בנאדם מה קורה איתך??איפה הצניעות?? גם אם הוא לא היה אומר את זה ((או לפחות לא במילים האלה)) הייתי חושבת ככה!!

סתם כי משעממם לי

handlessman

New member
עולות לי כמה אסוציאציות...

אבל לא בטוח שהבנתי את הכוונה האמיתית... אולי שהוא משפשף? חחח

למעלה