תגידו מי ראה עכשיו את הראיון?

באמת הוא בסוף יחזור בו

'די מעפן' להופיע בישראל?? מה קרה? איפה המילים שהוא אמר על הקהל הישראלי ב'אביב' ואיפה מה שהוא אמר שהוא לא יכול לשיר בעולם כי הם לא יבינו מה הוא רוצה. גאד לא שאני מזלזלת בו, אבל הוא מעכשיו בטוח שהעולם בכיס שלו וזונח את כל השאר וחבל. למרות שעם כל מה שהוא יעשה אבל אם הוא ירק עלינו בהופעות אנחנו נמשיך להגיע, כי המוזיקה שלו עדיין תהיה שם בשבילנו.

galush29

New member
היה קצר.

ת'אמת לדעתי הייתה אחלה כתבה.. דיי חיכיתי לכתבה,אפילו הכרחתי את ההורים שלי לאכול אורחת ערב לפני הזמןXD אבל קצת התאבסתי מהכתבה,ציפיתי ליותר מזה..שלא ידברו יותר מדי על בלאקפילד.. אבל בסדר גמור,הכתבה אחלה בכללי. היה איזה קטע שהוא אמר שרואים שהשירים שלו נהיו יותר טובים,במיוחד מהדיסק האחרון "עם הזמ"ן שרואים את הכתיבה שלוD: נשפכתי,חחחחחחחחח מצחיק.. ~סתםלידעהכללי~ חחח חפרתי טיפהP:

satlot16

New member
מאכזב

אותי הוא איכזב שוב פעם כול הירידה הזאת על הקהל שלו בישראל וזה שהוא משחק אותה השארתי שריטה על מדינת ישראל זה נכון אבל לא צריך להשוויץ בזה הוא אומר שהוא לא כול כך מעוניין כבר בקרירה בישראל אז אני אומר תלך כבר כי ביאסתה יותר מדי שלא ישכח שהקהל שלו בישראל אנחנו אלה שאוהבים אותו ומוכנים לספוג כול מה שהוא אומר והוא שם עליינו זין ענק!! איכזב אותי לגמריי הוא צריך לקבל שתי סטירות ושיחזור לעצמו דחוף נ.ב מה קרה לו בראש.. מזה השער המוזר הזה יהודה לוי לפנים חחח בלורית מוזרה מאוד שני קרגי מופתחנם !!!

הבין לגבי נינט גם הוא,

גם הוא הבין למה חלק מהקל שלו היה נגד ההתחברות שלו אליה , משהו שאני עדיין נגדו ,,,, פשוט בגלל כל ההפארצי שהיו מסביבה , זה דבר לדעתי כל כך מנוגד לתרבות של רוק אמיתית וכל הצלמים והפפארצי והדמות של המאמי הלאומית שמה שמעניין בה זה הרכילות היומיומית שבשביל חלק מאיתנו זה לא מתאים לאומן שמייצג אותנו

handlessman

New member
דוגרי...

הוא אמר שם דברים כאלה נכונים... שאם לנינט לא היה את כל המיסחור הזה הזה וכל ההתמסחרות השולית הזאת של סדרות טלוויזיה וזה, כמו שאמר ישראל באחד השרשורים מתחת, והיא הייתה פשוט באה ומנסה להתחיל קריירה, אז גם אם היא הייתה מצליחה, אז היא לא הייתה מצליחה כמו עכשיו... כי בתור אמנית מוזיקלית בלבד לא היו מעריכים אותה... בגלל זה גם הרבה אנשים שונאים את כוכב נולד כי הוא חושף כל מיני אנשים שרוצים להיות מוזיקאים ושלא הזיזו ת'זרת בתכלס כדי להצליח בתכנית, לעומת אנשים מוזיקאים אמיתיים שקורעים ת'תחת כדי שהשירים שלהם יתפרסמו אבל לא מצליחים כי אין להם את הפירסום, וזה למה? כי כולם מתעניינים רק בכוכב נולד... טוב סורי על החפירה, מה לעשות כולם פה ככה, זה שרשור שדורש חפירות...

שוב פעם כמעט ירדו דמעות במהלך הכתבה

לא יודע למה דיבור של אביב בכתבה כזו מרגשת יחסית גורמים לי כמעט לדמוע אני זוכר שהוא היה "החבר הכי טוב שלי" בשעות של מצוקה ובדידות ואפילו השירים שלו הצילו אותי מעצמי לפעמים לא אשכח לו את זה למרות המרירות שהייתה לי במיפגשים המוזיקלים עם נינט/איה כורם

אביב גפן מול מייק ברנט, ../images/Emo10.gif

לפני שבועיים בדיוק , ראיתי כתבה בדיוק באותה תוכנית על זמר יהודי שהיה חי בצרפת בשנות ה70 הוא היה כוכב גדול אבל לאט לאט נמאס לו מהכל והוא התחיל לסבול מדכאונות הוא לא יכל לסבול יותר את חיי "הזוהר" הוא ניסה להתאבד פעם וזה לא הצליח לו בפעם השנייה הוא קפץ מקומה רביעית ומת במקום, וזה כל כך מרגש לראות שאביב שרצה פעם להתאבד , צלח את הגיל הזה ,,,,ושרד את כל חיי הבדידות שלו בגלל צל חיי הכוכבות של ההסתגרות בבית למשל והיום הוא יותר מאושר , יש לו המשך בחו"ל בקריירה,,,, וגם מביא ילד לעולם עם רצון גדול ,,,, לפני מספר שנים הוא אמר שבחיים הוא לא יביא ילד לעולם הזה בגלל הרוע שבו אז זה היה מרגש לראות את אביב ששרד את התהומות של עצמו , והוא החליט להמשיך הלאה,,,

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

אני חושבת שהבעיה שלנוהיא שאנחנו מחוברים מדי. ועכשיו אני אפסיק לדבר ברבים ואני אדגיש שכל מה שיבוא עכשיו הוא רק לדעתי ואין צורך שתהרגו אותי. אני אודה בזה, לאביב יש קול של צפרדע, הוא לא ה-גיטריסט ה-כי טוב בארץ, הלחנים לא מדהימים. אני אוהבת את אביב כי אני מחוברת. כי אני מבינה את מה שהוא בא להגיד, כי אני רוצה את מה שיש לו להגיד. אני המון זמן לא שמעתי שירים של אביב גפן, אבל אתמול יצא לי במקרה לשמוע את השיר "חלולים" ובחיי, התחלתי לבכות. פשוט בכי היסטרי של ילדה בת 7, רק בגלל השיר הזה. ואז אביב בא, ואומר שהוא לא רוצה את החיבור הזה. אני והקהל הישראלי כבר לא לרמה שלו, הוא יותר מגניב מאיתנו. לא בכבוד שלו לכתוב לנו, ומעניין לו ת'זין שהוא נגע בי. לא, לאביב יש עכשיו חלום חדש- אין לי מושג מהו. לעשות כסף? להתפתח כאומן? שניהם? להפוך למיינסטרים? אנעארף. אני מרגישה כאילו שהחברה הכי טובה שלי תבוא ותגיד לי "יש לי עכשיו חברה בריטית והיא מגניבה ואני לא צריכה אותך יותר". כואב, הא? כן, כואב. ואז בא לך להגיד לחברה הזאת שעכשיו מסתובבת עם ההיא הבריטית, בואו נקרא לחברה אביבה, שהבריטית ההיא בכלל לא אוהבת אותה. "אביבה, את משפילה את עצמך שם, הבריטית במרכז ואת קולות רקע, היא בכלל לא שמה עלייך. את מדהימה בשבילי, אבל את לא ברמה שלה. אולי את כן, אבל היא לא חושבת ככה." אבל אני לא אגיד, כי אני אוהבת את אביבה, ואני עדיין מחוברת אליה, ואני לא רוצה לפגוע. ובכל מקרה, אביבה כבר לא שמה זין על מה שאני אומרת, נכון? או לחילופין, ההרגשה היא כמו בחטיבה כשפתאום כל החברות שלך השתנו ואת רוצה לתת להן כאפה ולהגיד "צאו מזה!", פתאום הן הפסיקו להשקיע בלימודים והן התחילו לעשן ובלה בלה בלה, ואת עומדת מהצד ומצקצקת בלשון ואומרת שחבל... (לא משנה עכשיו שאני הייתי בצד הסורר ולא בצד המצקצק) ואז מפסיק להיות לך אכפת מהן, כמו שקרה לי עם אביב, אכלת מהן מספיק חרא ושילכו לחפש תחברים שלהן. אבל באיזשהו מקום, אני עדיין מחוברת. אין מה לעשות.

Hosh17

New member
..>

קודם כל לאביב יש אחלה קול! הוא לא צריך קול פעמונים בשביל לרגש... אפשר לשמוע בקול שלו כאב גדול, כמעט בכי, והקול שלו ממש חם ונוגע ונותן לך להרגיש שהוא כאן לידך שר לך באוזן. אני אוהבת להקשיב לו ואין אחד שאני אוהבת לשמוע יותר ממנו. בין אם זה שירים שלו או לא. הוא גיטריסט טוב מאוד והלחנים שלו ? הלחנים שלו קסומים בעיני. אל תזלזלי בו עכשיו כשאת מרגישה קצת פגועה. בנוגע לשאר אני די מסכימה. אני חושבת שהוא עשה שוב טעות עם מה שאמר כי בלאקפילד יכולים הרי להיכשל כמו כל דבר בעולם... וקשה לכבוש את העולם בסערה (כן, גם אם ורנר אטלנטיק עוזרת) .... ודברים כאלה יכולים להתבשל במשך כמה שנים .... וחבל שהוא מטפס על עץ גבוה. אני יודעת שאביב השאיר כאן שריטה כמו שהוא אמר, ושירים שלו יישארו קלסיקה, והמילים שלו חדרו לורידים של כל בנאדם שפוי, והוא הצליח לפקוח עיניים להרבה אנשים, ולהבהיל ילדים קטנים, ולחצוץ לב של אנשים כואבים... הוא ממשיך הלאה. שישאיר חותם על כל הגלובוס, שכשימות כולם ידעו מי זה אביב גפן ויצביעו על פוסטר בקיר שלהם. שכשאביב ימות יעלו לרגל אלפים בכל יום לקבר שלו כאן בישראל... ממש כמו גדולי המוזיקה במאה האחרונה. (חחחח נסחפתי חחח) בכל אופן, הזילזול שלו מיותר, שלא ישכח מי היה כאן בשנים הראשונות של הפרסום שלו כשאנשים ברחוב רצו ממש לרצוח אותו. ושאלה - איך אפשר לעזאזל לשמוע אביב גפן במצבים קשים? לי זה דווקא מחמיר את הדיכאון אז אני נמנעת מלשמוע אותו

חמודה, שמעי

אפשר לגמרי להבין מאיפה נובעים הדברים שאת אומרת - אבל בגדול זה גם לגמרי נכון. אני לא חושבת שאביב טוען שהקהל הישראלי כבר לא לרמתו ושאנחנו לא מעניינים אותו כבר. הבנאדם פשוט עושה את אותו הדבר במשך 15 שנה. הוא אומנם עושה את זה מצוין ומחזיק פה בארץ אחלה קהל אבל גם נכונה הטענה שאין לו כבר לאן להתפתח בארץ. מה שהוא היה יכול לעשות הוא כבר עשה.כמו שהוא אמר, את השריטה שלו על ישראל הוא כבר השאיר ואת זה אף אחד ושום קהל בריטי או יפני לא יוכל לקחת ממנו. או מישראל. גם הוא מבחינת אמן, ויותר חשוב - מבחינת בנאדם (!) מרגיש שאין לו כבר לאן להתפתח פה בארץ, והכי לגיטימי זה להתחיל להריץ את בלאקפילד בהילוך גבוה בכל העולם ולגדול ולצמוח עם ההרכב הזה. בשורה התחתונה, אין לך מה להיעלב, זה הוא כבנאדם וכאמן ולא משהו נגד הקהל הישראלי. ותאמיני לי שכשהוא יחזור אחרי סיבוב הופעות ענקי עם בלאקפילד וידפוק הופעה טובה אחרי שנה של שתיקה בארץ - זה יפעל גם לטובתנו. :)

ester233

New member
סוף סוף מישהו שמבין עניין../images/Emo45.gif

אני חושבת שבאמת אפשר להבין אותו ולהשים שנייה את הרגשות בצד הרי הוא לא התכוון לזה שהקהל הישראל לא לרמה שלו הוא פשוט רוצה להתפתח ולגדול בכל העולם זה טבעי שבן אדם כלכלך מצליח בארץ ינסה את המזל שלו בעולם תחשבו על זה שנייה כמו על ילד שעוזב את הבית. הורים מגדלים אותו ומטפחים אותו ומענקים לו אהבה חום וחינוך ובסוף משחרירים לעולם הגדול ... וכמו שכל אדם זוכר תמיד מאיפה הוא בא ככה גם אביב לא ישכח אותנו הקהל שלו שהיה איתו לאורך כל הדרך ... כל שנשאר לנו להאחל לו בהצלחה ואם לא ילך לו שם אז תמיד יהיה פה מי שיחכה לו פה ... אגב אני בטוחה שזה לא לגמרי נגמר הוא עוד יחזור להופעות עם בלאקפילד ... תסמכו עליי..

למעלה