אוקיי, בליסה לא תקינה אפשר לשפר עם קצת מודעות
ק קפרי New member 21/9/08 #112 בואו נודה שמי שאוהב משהו לא משנה מה יעשה גם שיהיה הכי ברוטלי-יצדדו בו ומי שלא אוהבים, תמיד ישמיצו....
בואו נודה שמי שאוהב משהו לא משנה מה יעשה גם שיהיה הכי ברוטלי-יצדדו בו ומי שלא אוהבים, תמיד ישמיצו....
K k i d a n New member 21/9/08 #108 ככה זה שהיא פרחה, בהמה, קולנית, כוחנית וערסית הסוסה הזו שטוחנת כל יום, כל היום מה שרק אפשר תסתפק בלחם עם חמאה? על מי היא מנסה לעבוד?
ככה זה שהיא פרחה, בהמה, קולנית, כוחנית וערסית הסוסה הזו שטוחנת כל יום, כל היום מה שרק אפשר תסתפק בלחם עם חמאה? על מי היא מנסה לעבוד?
סנאי נדיר New member 21/9/08 #34 הצרחות האלה מוכיחות לכולם למה סיגריות מסוגלות כשחסר לאנשים ניקוטין הם אוכלים אחד את השני.
ס סוכריונת היחידה New member 21/9/08 #59 הראשונה שחייבת לעוף השבוע זו נעמה.. אחריה קרן אחר כך עינב ואז הבית יהיה במצב יותר טוב נעמה סתם רכלנית ראיתי היום אותה ואת קרן מדברות על צבר ומרכלות על כולם בעע
הראשונה שחייבת לעוף השבוע זו נעמה.. אחריה קרן אחר כך עינב ואז הבית יהיה במצב יותר טוב נעמה סתם רכלנית ראיתי היום אותה ואת קרן מדברות על צבר ומרכלות על כולם בעע
י יחף על סנדלים New member 21/9/08 #74 אני כבר מהיום הראשון אומר על נעמה שהיא הכי מטומטמת ורעה היא עושה עוויות במוח אני לא מתפקד כשאני רואה אותה
אני כבר מהיום הראשון אומר על נעמה שהיא הכי מטומטמת ורעה היא עושה עוויות במוח אני לא מתפקד כשאני רואה אותה