תהיה מהותית על עיקרון ההתפתחות

Kubachrick

New member
פתאום אני מה זה מעריך שבלולים

כאלה קטנים,כאלה פגיעים אבל בזמן שהרוסים והאמריקאים ינהגו שלא בפיכחות,הם ימשיכו בדרכם העצלה.

goldy

New member
אז המטרה היא לא להתפתח,

אלא *רק* לעשות ילדים ולתת להם לשבור את הראש לבד?

המטרה של מי?

המטרה של הטבע? המטרה של האבולוציה? המטרה של האדם? לטבע אין מטרה. לאבולוציה אין מטרה. היחיד שיכולות להיות לו מטרות הוא האדם. והאדם קובע לעצמו את מטרותיו. אז אתה יכול וצריך להחליט מה המטרה שלך בחיים. אין טעם שתנסה להסתמך על הטבע בנקודה הזו. לשאלתך: אני לא יודע למה אתה קורא "להתפתח", אבל יש אנשים שמנסים להוביל את הילדים שלהם בכיוון שאולי תקרא לו "מפותח", ויש אנשים שמנסים להוביל את הילדים שלהם לכיוונים אחרים (שאולי הם חושבים שככה צריכים ילדים לגדול ושככה צריכה האנושות להיראות). אם תגדיר לי מה זה מבחינתך "להתפתח", אולי נוכל לקדם את הדיון הזה קצת.

goldy

New member
אולי כדאי שגם אני ארקוד עם שבלולים

הודעתך לעיל הינה אחד הדברים הכי חכמים שקראתי אי-פעם בכל חיי. ידעתי שמצד אחד יש לי תוכניות, ומצד שני יש את כל שאר המציאות. ידעתי מזו תקופה ארוכה מידיי שרוב האנושות הינה מי שקודם מתרגלת לבעיה, אח"כ רואה אותה נוצרת. הודעתך לעיל הוכיחה לי שהמציאות שאני עד לה היא הנכונה, לא הסרטים הקשים שמתנגנים לי בראש.

כיוון שגם את ההודעה הזו לא ממש הבנתי,

לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה ולקוות שהסרטים הקשים שמתנגנים לך בראש יהפכו לנעימים יותר לצפייה.

למעלה