תודה לגל שוקו שהביאני עד הלום!!!

Z A M i

New member
תודה לגל שוקו שהביאני עד הלום!!! ../images/Emo3.gif

וסליחה על האיחור. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

חמדונה

New member
טוב להיות בבית.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עידן האלוהים - שיר השבוע (כללי): אנאערף - אלבום השבוע: אנאערף - האדם שעשה לכם את השבוע: אפוסטוליס. (אל תצחקו זה באמת השם שלו, הוא יווני!) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): take me down to the paradice city where the grass is green and the girls are pretty" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "American Israeli taquila girl let me carry you upstairs" "no, I'm fine!!! I can walk and I can fly upstairs!" ~נופלת~ "American Italian girl, I'll tell you what- you'll fly in my hands" - דבר שהשגתם השבוע: חברים ברחבי העולם? - מאכל השבוע: יואו כמה גבינה ההונגרים האלה אוכלים. - משהו שעשה לכם את השבוע: השמיים בבודפשט סגולים. - משהו שהרס את השבוע: החרא-טיסה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סקס סמים ורוקנרול. תהנו מהחיים שלכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צו ראשון? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שצהל לא יזרוק אותי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: I've got life -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם. סתם: - תמונה (תתפרעו.): צילמתי 567 תמונות, אני לא מצליחה להעלות אותן למחשב.

The Kinslayer

New member
please don't leave me this way...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "גם כשלא בוכה"!
- שיר השבוע (כללי): Seether feat. Amy Lee - "Broken" - אלבום השבוע: פורטה, Jagged Little Pill Acoustic. - האדם שעשה לכם את השבוע:
ענבר, אושרי.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Step by step..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נוק אאוטטטט-מי מתעסק עם ה?-נוק אאוטטטט" - דבר שהשגתם השבוע: חזרתי הביתה, התראיינתי
- מאכל השבוע: טוסט. אבל מביגלה, אמיתי כזה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שאקד חזרה, גלגל"צ, וכו'... - משהו שהרס את השבוע: לא נפרט.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא גרים פה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לונה פארק, מפגש, הופעה של אביב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהנה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: "חולמת". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל(אבל זה רק בגדר ציפייה
), אני אשמח לראות את אושרי עוד פעם...
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

The Kinslayer

New member
אלוהים, אני מתחנן אלייך!!!!1

תעשה ששבוע אחד לא תהיה לי פאשלה בהדגשה של הממולצ"ש, תודה!

yotem 17

New member
התמונה הזאת מוכרת לי מאיפשהו../images/Emo11.gif../images/Emo83.gif

eliavtu

New member
חם.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Learning , היחיד שנשאר בפלייליסט - שיר השבוע (כללי): גבע אלון - The bird & the hill מההופעה
- אלבום השבוע: מ.. The wall of sound , החדש של גבע
- האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דיבור לוקח אותך/ לאן שתבקש/ דבר לאן אתה רוצה.." :\ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את כזו יפה כשאת סתומה.." <אבל אתם לא תבינו נו..> - דבר שהשגתם השבוע: ספונטניות, והרבה! חח.. - מאכל השבוע: אממ.. יש גבינה כזאת, שבתחתית שלה יש סירופ פירות יער כזה עם חתיכות פרי.. זה מזה טעים! - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת גיוס מאולתרת לגמריי לידידה, הופעה של גבע, כינרת - משהו שהרס את השבוע: לא ישנתי, כאבי ראש למיניהם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו ספונטניים!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבות גיוס למיניהן.. אבל גם לא. כי מסיבות זה כיף, אבל הם מתגייסים אח"כ, אז זה לא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי וסיון שביט - יפה יותר מיפה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יופי, השאלה הזאת חזרה למרמר! סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות - שיר השבוע (כללי): Whisper- Evanescence, Good Enough- Evanescence - אלבום השבוע: Fallen - האדם שעשה לכם את השבוע: דורית 3> - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I won't be broken again - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: אממ הסינגל של Everybody's Fool, משכורת - מאכל השבוע: לאדע - משהו שעשה לכם את השבוע: לאדע - משהו שהרס את השבוע: המסיבה בסילבר בחמישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו למסיבות של הומואים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לא יודע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע טוב יותר מהשבוע הקודם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Heart Of Everything- Within Temptation -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בת דודה שלי מחר סתם: - תמונה (תתפרעו.):

this way i promise u we'll always be togethe

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):סומבאדי אלס...חח אין כוח לכתוב באנגלית - שיר השבוע (כללי):ככ הרבה..כל השירים שהיו במתא"ן - אלבום השבוע:פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מתא"ן בערך,עידו עם ההודעות מחו"ל... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ולא היה לי טוב כשהיית איתי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):יש ככ הרבה..אבל נבחר את הטובים: מור ממתא"ן:"וואי יש לך עיניים מהפנטות.." ארכדי ממתא"ן:"עדי אני רוצה כל הימים האלה להגיד לך משו.." אני: "מה? שאני מכוערת? אני יודעת.." ארכדי:"מתאים לך להיות פריקית..." - דבר שהשגתם השבוע:מתא"ן...וכל מה שהיה שם...קצת פירוק עם אנשים אחרים,ים עם אחי הגדול והמון שתייה - מאכל השבוע:האוכל של הבית שככ התגעגעתי אליו - משהו שעשה לכם את השבוע:כל מתא"ן - משהו שהרס את השבוע:להיפרד מכולם,בייחוד ממתן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:"תכירו את עצמכם" כן בטח.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להירשם לפסיכומטרי,שיכנס כבר הכסף לבנק,שהבני זונות התקשרו מחו"ל,שאני אבוא למפגש,לסיים את הלימודים לחופש,שלי-היא תחזור,שהמניאק כבר יבין מה הפסיד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח לראות את כל מי שאני רוצה-מה שלא יקרה...שאני אוכל להירשם לפסיכומטרי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סומבאדי אלס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא...ואת כל מתא"ן סתם: - תמונה (תתפרעו.):תמונה ישנה ממתא"ן..אבל העיקר העיקרון

../images/Emo207.gif קלטתם במה קשור?

מי שלא ראה עכשיו בתחילת התכנית הם שרו את מחפש תשובה ואז הם אומרים כזה "מזל טוב תום ואורית"

Z A M i

New member
גם אני הייתי בשוק, גם אני. |דקת דומייה|

אבל רונה, תודה על המידע

בואו אני אספר לכם סיפור קטן

יום אחד באתי לפורום ורציתי לנצל"ש וראיתי כמה שירשורים שאנשים ניצ"לשו לשם והפורום כעס עליהם וזה כל מני שרשורים בנושאים שונים אז פחדתי שיכעסו עלי והתחלתי לחפור ולחפור ולחפש שרשור שאם אני אשרשר אליו לא יכעסו עלי. ולא מצאתי אחד שהייתי בטוחה בו. אז עכשיו בפעם הבאה שרציתי לנצל"ש החלטתי לוותר על כל הדרמה גפ ככה בד"כ אף אחד לא קורא את ההודעות שלי
ובבקשה

אל תדאגי רונה, זה בסדר שנצל"שת פה.

פשוט בפורום הזה יש ערך סנטימנטלי למומלצי השבוע
אז על זה הם צחקו. הכל תקין ;)

למעלה