תודה לגל שוקו שהביאני עד הלום!!!

חנושש

New member
קאבמק[:

השבוע שעבר: <רק שתדעו שכל מה שכתוב פה אושרי הכריחה אותי לכתוב> - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי):pink Floyd - Have A Cigar - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות ובכר:) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"יאו אושרי אני לא זוכרת שום דבר מצחיק כדי לכתוב במומלצים" אושרי:"יאו את זוכרת שפעם התקשרת אלי לשאול אותי איזה משפט מצחיק היה השבוע?" אני:"מה? מאיפה אני זוכרת?" אושרי:"אה אוף" *צחוק* "יאו תכתבי את זה במומלצים" <כמובן שנכנעתי כי היא הכריחה אותי
> - דבר שהשגתם השבוע: הייתי באילת. - מאכל השבוע: עם כל האוכל שהיה לי במלון נראלך שאני זוכרת מה היה הכי טעים?!
- משהו שעשה לכם את השבוע: אילת!
- משהו שהרס את השבוע:כלום>< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאמינו לאושרי בחיים שלכם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את אושרי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את אושרי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Nightwich - I Wish I Had An Angel -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אושרי - תמונה (תתפרעו.):

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif די לאחר../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):טוצ'קה,תאספי אותי מהרצפה-שילה, בואי אליי-אביב. - אלבום השבוע:פורטה.
- האדם שעשה לכם את השבוע:אני חושבת ששיצ, יותר מכולם. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תגידי לטמבל שלא יתערב". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא לפה
- דבר שהשגתם השבוע:ביטוח על המאזדה, ש"בוטלו לך המשמרות לשבוע הבא" בחקר סוף סוף!!!
(פיטרו אותי). - משהו שעשה לכם את השבוע:בכיכר רבין ואז אצל עמרי בראשון(?),לעבוד בשני+בבאולינג של צחר ואצל צחר,שלישי בנח"ל, רביעי בלוד ב"ט ויבנה"מאוהב בך עד כאבבבב"
,חמישי שנשונתי באריאל!!!!!
,שישי שיצי הגיעה
, שבת ההופעה של שילה.. ואנשים באריאל. כולל החיילת,שהיווה עניין מפתיע. - משהו שהרס את השבוע: עקשנות ואנוכיות של אנשים.o_O - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חלאס. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיסה,מפגש, ואילת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אשכרה אגיע לאילת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:"שובי אל ביתי". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שעוכ,אלי,ומי שיבוא למפגש. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Z A M i

New member
אל תזלזלי..כבר הייתי אצלכם 4 פעמים(!)

אפילו הקפצתי את לינה הביתה
! ויותר מזה(!!), אני יודעת איך מגיעים לשם!!! (שזה מטורף,באמת)

V O L T A

New member
me too

שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): סטארלייט של מיוז - אלבום השבוע: החדש של רונה קינן - האדם שעשה לכם את השבוע: שוב זה מישו שקשור לצבא...אני ממש משעממת - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): u've gotta be free - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המשפט "יש לך סלמונלה" על משקל "under my um-bre-la" של זאת מהשיר המעצבן - דבר שהשגתם השבוע: "השאלנו" שניצל תירס מהחדר אוכל של הבסיס - מאכל השבוע: טוסט עם שניצל תירס קטשופ וגבינה צהובה... זהו פיתוח חדש תוצרת צבאית עצמית - משהו שעשה לכם את השבוע: שאני בחופש עד שבוע הבא =] - משהו שהרס את השבוע: שאני צריכה לחזור שבוע הבא =| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: i don't believe in god, but i do believe in flowers השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אההה... לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא עץ עליו גדל כסף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: don't like -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אההה...לא יודעת סתם: - תמונה (תתפרעו.):

bazmaster

New member
ייגרטאקי../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי):ניו יורח רפיח-שייגעצ - אלבום השבוע:פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע:חבר שלי שהתגייס - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אתמול בעבודה(בוגראנץ')(היה עמוס לאללה): הבוסית שלי:יש הזמנה של 12 ראנצ'ים! ועוד אחת 6 ארוחות ילדים! תעשה ראנצ'יקס ילדים 12 אני:תסגרי את המקום או שמישהו יקבל דקירה! - דבר שהשגתם השבוע:קיבלתי 20 ש"ח דלק מתנה ממתדלקת חמודה
- מאכל השבוע:קינמונים - משהו שעשה לכם את השבוע:משחק ייגרטאקי שאני לא זוכר ממנו הרבה חחח - משהו שהרס את השבוע:כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אם תזמינו קומבינה אני דוקר אותכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מופע סיום פסטיבל כרמיאל יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אסע חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חייל של מאה שערים-שייגעצ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: - תמונה (תתפרעו.):לא מהשבוע אבל על ה%$# שלי
מההופעה האחרונה שלנו...

למעלה