תודה לגל שוקו שהביאני עד הלום!!!

ב י ז י

New member
כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה

- שיר השבוע (של היהודים): what about you
- שיר השבוע (כללי): מטייל אוסטרלי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): * עדי:"שאני לא אעביר לך ת'מנוש בקלוק אין" * "אפשר את המנהיג שלכם"- והכוונה לאחמ"ש * לא זוכרת מי אמר, אבל זה היה מצחיק "מה לא היה שם? אפילו דגדגן סחוט!" * מור:"מים שקטים חדרו לפילוש" * מישהי מהעבודה שלי ניקתה, ובטעות השפריצה מים על הפנים שלה "שיט זה השפריץ לי בפנים" ומישו ענה לה:"עוד לא התרגלת לרעיון במשך כל השנים?" *נוף:"אם הייתי גבר, היה לי צינור כיבוי אש!" *ההשפלה אתמול בלונה פארק - דבר שהשגתם השבוע: חזרתי ללמוד נהיגה וסופסוף הייתי בלונה פארק. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחה טובה עם צרפתי, מכתב מדניאל משו שהרס לכם את השבוע: לא באמת משנה מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בלונה פארק אין מתקנים מפחידים :( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עמיר לב- מים כחולים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo178.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חולמת - שיר השבוע (כללי):כבשים\עברי לידר - אלבום השבוע:עברי לידר\יותר טוב כלום מכמעט - האדם שעשה לכם את השבוע:סטיבן ומאור, ומשה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)":ומי זה אמר שאישה לויתן זה דבר לא שביר?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):המורה נהיגה שלי עוצר אותי 10 מטר לפני הרמזור אני:(בהלם) מה? למה? המורה: את לא יודעת למה? אני: לא!!!! המורה נהיגה: היה פה צל ובהמשך אין אני:פעם הבאה שזה קורה אני בולמת באמצע כיכר
- דבר שהשגתם השבוע:שום דבר מיוחד - מאכל השבוע:אוכל של סבתא - משהו שעשה לכם את השבוע:סטיבן בבת ים, בית ריק, יום שלישי בת"א באגאדיר+גני תקווה - משהו שהרס את השבוע:החום המתיש הזה!!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הסיגריות הורסות את החיים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מפגש, לסגור על אילת, ניצנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לגשת לטסט, ויפסיק ליהיות כל כך חם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פינק פלויד\ ויש יו ואר איר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סטיבן כפרעליו, ואת כולם במפגש!!!!!!! סתם: - תמונה (תתפרעו.):

נראה אם הפעם יש לי סבלנות!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סאמבדי אלס - שיר השבוע (כללי): lollipop-mika - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים מהעבודה! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חופשי זה לגמרי לבד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמא שלי ברגעי מרמור קשים: "תמיד בסוף הכל מגיע למינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: חופש כיףףףףףףףף - מאכל השבוע: פסטה
- משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים, אלכוהול! - משהו שהרס את השבוע: שום אבל שוםםםםםםםםם דבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תפחדו לעשות שינויים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המון עבודה והרבה כסף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח בכל הדברים של מודיעין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תמיד אהבה של עברי.. אם ככה קוראים לו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

כמה זמן עוד ייקח עד שתתני לי לראות?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'גם כשלא בוכה' [מעניין למה
]. - שיר השבוע (כללי): "פיה אחת פחות", "לילה", "כורש 11", "יום שישי" ו"הרגע"
- שילה פרבר. - אלבום השבוע: שילה פרבר- מתוק שחור+מיוחדים , היהודים- פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שבא לביתי [לא בא לי להתחיל שמות] ושילה . - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל הפוך, הכל מבולגן". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את...", "תשמרי על עצמך". - דבר שהשגתם השבוע: סופסוף להיות קצת באריאל, סופסוף לאהוב את מה שנהיה מהחדר שלי. הופעה של שילה, עיניים טובות ואמיתיות. - מאכל השבוע: חלומי בארומה, וכל הקשקושים שהיו . - משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון אחרי העבודה לעמרי ליום וחצי של היזרקות, הנסיעה עם לי בשני
, הבאולינג והבית של צחר P: , שלישי בנחל ליד הבית של עמרי, רביעי באר טוביה ויבנה, חמישי הראיון
היה ביקור מצחיק באולפנים שם, ו-
שנשונה באריאל
, הבועה עם עמרי P:, שישי שמור באה, שבת ההופעה של שילה
, וטישלר-יובל-עמרי-מור-בנה באריאל. - משהו שהרס את השבוע: שפוטרתי מ'חקר'. היא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו להופעות של שילה פרבר אם אתם רוצים להישאר שפויים, אני לא צוחקת. [אה, ו..הגאונות שבכורש 11 היא לא צפוייה]. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיסה כלשהי, מפגש, קניית בגדים/שעון מעורר וכד' לש"ש, הופעה של אביב בחמישי, וסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבאמת ניסע בסופ"ש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "פיה אחת פחות"- שילה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאי. סתם: - תמונה (תתפרעו.): לא צילמתי.

עבר לך עוד שבוע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Don't Like. - שיר השבוע (כללי): כורש 11/לילה- שילה פרבר. - אלבום השבוע: הרבה, מעורבב... - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו היו כל כך הרבה אנשים השבוע. כל מי שהיה עשה אותו
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים משתנים לך מהר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : לא זוכר... - דבר שהשגתם השבוע: הופעה של שילה ולשמוע את אביגיל רוז שרה את "לילה" שזה באמת ה-דבר שעשה לי את השבוע. - מאכל השבוע: די די!
שבוע עם אכילה ללא הפסקה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שילה וכל האנשים הטובים שראיתי
. - משהו שהרס את השבוע:הדפיקות שבי
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אלכוהול לא פותר בעיות אבל גם חלב לא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מחכה שהשבוע יעבור ואז עוד אחד ואז תיהיה הופעה של שילה בחיפה
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיהיה הופעה פתאומית של שילה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד מעט אטפל בזה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא אלחמ דולילה!
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Dug E

New member
את התשובות אני אכתוב שאני אהיה בבית

אבל בינתיים ההסבה של משה היא תמונת השבוע/tapuzforum/images/emo6.gif

Tul השניה

New member
הוי הוי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת :) - שיר השבוע (כללי): מרכז עזריאלי-גבריאל בלחסן - אלבום השבוע: נאמנותיישן ותשוקתיישן-אלג'יריישן - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות באילת :) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מנסה להיזכר (לזכר הזיכרון שמת) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חסויה: אין נייר!!! (בשירותים) אני ונועה (עם נימה כבדה של צחוק): אז תשטפי במים. לאחר כמה דק' של שקט... חסויה: הו מייים קרירייייים.
נשבעת שזה אחד המצחיקים - דבר שהשגתם השבוע: קניתי את משיגננננה!! וסוף סוף תדיסק החדש <כן כן באיחור לפנים> - מאכל השבוע: בירה :) ואוכל חדר אוכל :] - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת. היה כזהטוב - משהו שהרס את השבוע: דלקת גרון אעאעא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ראשון לציון זו עיר מסריחה בהחלט השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההורים של ליטל טסים לארה"ב :), מפגש, עוד יום אהבה בודד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהדלקת תעבור במהירות :) ושהשילוב של אלכוהול ואנטיביוטיקה לא יהרוג אותי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה העשריםריםרים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו ספציפי :] סתם בא לי שיבואו אנשים טובים למפגש סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo98.gifחפרתי אש.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):כאילו-בדרך חזרה מהסינמה סיטי:) - שיר השבוע (כללי):אקדחים שלופים-אביב גפן,סוף כל יום-מוש בן ארי - אלבום השבוע:הדיסקים באוטו של ניר ומאור. - האדם שעשה לכם את השבוע:ניר,מכלוף,אסי,מור,עדע ותמר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום.." "לבני האדם יש כוכבים שונים זה מזה.אלה שיוצאים למסעות,הכוכבים הם להם מורי-דרך.לאחרים אין הם אלא אורות קטנים.למלומדים,הכוכבים הם בעיות מדעיות.לאיש-העסקים שלי הם היו זהב.אבל כל הכוכבים האלה הם שותקים.לך יהיו הכוכבים שכמותם אין לשום איש..." ועוד כל מיני חלקים מהנסיך הקטן ובאדולינה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:לחם עם שוקולד. - משהו שעשה לכם את השבוע:הביקור של דנה ופיקולינו בחיפה,המסיבת רחוב במוריה,ביקוש בעבודה,לילות בדירה,סינימה סיטי אתמול בלילה,הנסיעה לסינימה סיטי בעשרים דקות חח,ההקלטות בבית של מור,שיחות עם תמר ועדע,תמונות ילדות. - משהו שהרס את השבוע:לדעת שזה האחרון,עצבים רגילים וכאלה.הכל שטויות,לא? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:צבא זה חרא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קצת עבודה,שאסי יצא בשישי,מחר באלוני אבא,אולי מפגש,אולי ביקור באריאל,פרידה מניר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת כבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ספיר,עמרי,ליאן. סתם: - תמונה (תתפרעו.):חזרתי לקולאז'ים

Dug E

New member
את התשובות אני אעלה שאני אגיע הביתה

אבל ההסבה של משה היא ללא ספק תמונת השבוע/tapuzforum/images/emo6.gif

izzys

New member
טה טה טה טם.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עדיין פורטה בשלמותו. - שיר השבוע (כללי): מבחר שירי שילה. - אלבום השבוע: האמפי שחזר לתפקד. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה באריאל. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל אהבה אסורה בביצוע של אביגייל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו המון. לא זוכרת כלום. - דבר שהשגתם השבוע: שילה בתמונע, וקצת טוב. והשיחה עם זמי (כן כן.) - מאכל השבוע: כל מה שענבר החליטה להאכיל אותי בו. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שילה, 3 ימים. ובאמת ששכחתי את שאר השבוע. - משהו שהרס את השבוע: ממש לא להכנס לזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא באים במגע עם אנשים לפני שישנים כמו שצריך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טל (!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר בעבודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שימו לב- שילה פרבר. "משתלבת בשמחה, ביום האהבה, אני חוגגת אהבה לעולם." (כן בטח הלוואי..) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיבוא ברוך בואו. סתם: - תמונה (תתפרעו.): (מתי כבר נחזור לשם?..)

mooshki

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
הטבח במסעדה שאני עובדת השמיע את כלל הדיסקים כלל השבוע כך שקשה לבחור. - שיר השבוע (כללי):
גאולה
- אלבום השבוע:
גאולה. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אורצ'י. וחמי רודנר חהחה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דודה שלי בתגובה לזה שהגענו להופעה בלי שקל: "אל תעשו את זה יותר. אתן לא יודעות מה זה להתקע בדרום העיר בלי כסף. אם תעשו את זה עוד פעם ויקרה לכן משהו אני לא אוכל לסוע לאמסטרדם ביום חמישי!!!" - דבר שהשגתם השבוע:
ממ מלאאא כיף:] נראה לי שזה היה השבוע של הים, אבל אני לא סגורה על זה שזה אותו השבוע. - מאכל השבוע:
הוווו עוגת שוקולד חמה:] (זה השבוע הזה?) - משהו שעשה לכם את השבוע:
הכל היה נהדר. - משהו שהרס את השבוע:
תכלס שומדבר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אל תשתו ותנהגו. וכאלה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לנהוג כבררררררררררר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שההתפטרות שלי תעבור בלי התפרצויות רגש מיותרות -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
rosey - love -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מיסטר בני בן גל עם הרישיון שלי בידי
ו סתם: - תמונה (תתפרעו.): נופ.

yuvizz

New member
......

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי, ופאדר בביצוע של בנה
. - שיר השבוע (כללי):לילה בביצוע של אביגייל רוז.
. - אלבום השבוע:פורטה, מתוק שחור ותתנהגי יפה, שילה. - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שראיתי השבוע הזה, וטולי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:ההדרכה של שתי הקבוצות, הייתי אצל ענבר קצת יותר מכמה שעות
. - מאכל השבוע:אוכל של מחנה קיץ, ומה שאכלנו במסעדה המוזרה הזו באריאל. - משהו שעשה לכם את השבוע:החנה למחנה קיץ, הופעה של שילה, אריאל סיטי, הודעות שעושות להרדם טיפה יותר בקלות
. - משהו שהרס את השבוע:מה שקרה במחנה קיץ, צבא, סוף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אולי מחר מפגש, חזרה בחמישי, שישי יום הולדת לדן ועופר, ששיא תחזור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכל יקרה כמתוכנן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חופשי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שיא. ומי שבא ברוכה הבאה.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה