תודה לגל שוקו שהביאני עד הלום!!!

mooshki

New member
אני עדיין לא יודעת על איזו תוכנית דיברת ../images/Emo46.gif

של מה קשור שהייתה באותו תאריך

שרשמתי את ההודעה. כמה דקות אחרי שראיתי את זה כתבתי פה.

טIcטי

New member
אבא סיפור, לא יכולה לישון, ירח מסתכל לי בחלון

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): כל הביצועים של דורון רוקח
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אמנון D: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רואה לך בעיניים, זה כתוב בגדול. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המפקדדדדדדדדדד, לך תזדיין עם גמל!!!" - דבר שהשגתם השבוע: עצבים. - מאכל השבוע: בורקס של השקם. - משהו שעשה לכם את השבוע: -- - משהו שהרס את השבוע: הבן זונה שגנב לי את הסיכה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חברים יש רק באגד וגם שם כבר לא מקבלים חדשים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ;[ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ;[ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רואה לך בעיניים בביצועה של סיוון גוריאשווילי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בועז מעודה ;[[[ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

where do you go...?../images/Emo14.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי. - שיר השבוע (כללי): כשניקו תתחיל לדבר - צל כבד - אלבום השבוע: פורטה כמובן. - האדם שעשה לכם את השבוע: באמת שאף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה כאילו שהוא עוד לא נסע כאילו הוא עוד כאן, כאילו הוא עוד כאן וזה כואב לך נורא, עד שאת לא רוצה יותר..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ.. לשמוע בטעות זקן אומר שהוא לא עושה סקס בפגישה ראשונה זה די משעשע.. אה, ולשמוע את החניכים שלי שרים את אין לך מקום! כפרעליהם
- דבר שהשגתם השבוע:לב שבור. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:טיול לירושלים עם הילדים - משהו שהרס את השבוע:הוא עזב, לתמיד. וכל הסיפור הזה שלהם ביחד. הלבד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בגידות זה עסק מסריח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יתחרט ויחליט להשאר כאן, כן בטח
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rufus Wainwright - Hallelujah -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו. והלוואי והייתי באה למפגש ולראות את כולכם.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): רגע לפני..

Tom 7

New member
"החיים משתנים לך מהר"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): don't like , what about you - שיר השבוע (כללי): למעלה... מושפע.. P: - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים משתנים לך מהר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק כם/ריגש אתכם)..גבהת? רזית? - דבר שהשגתם השבוע: משקפי שמש, שרשרת - מאכל השבוע: אוכל של המלון - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת.. - משהו שהרס את השבוע: הריב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים, חם באילת... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בית ריק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מלחמה שקטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

גם אני רוצה,

וסליחה על האיחור. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם (דיסק ראשון) - שיר השבוע (כללי): רוקר חיי , שלמה ארצי - אלבום השבוע:האוסף המשולש של שלמה ארצי - האדם שעשה לכם את השבוע: מישהי בשם מיכל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אייך אאתה היית פעם רוקר ענקי (רוקר חיי-שלמה ארצי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:סלט ירוק בבית קפה - משהו שעשה לכם את השבוע:חיכוים בלי סוף - משהו שהרס את השבוע: מחשבות על העתיד (שוב ושוב) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חיים רק פעם אחת בואו נרגיש טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה חדשה, כוח ומשפחת סימפסון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתאהב,,, -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תרקוד (היא אמרה לי תרקוד) שלמה ארצי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עוד פעם את מיכל ואפרת סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ליאןןן

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת, Dont Like - שיר השבוע (כללי): במילים אחרות - אביב גפן, רק לנו - שילה פרבר - אלבום השבוע: פורטה. והדיסק של טימבלנד שגנבתי למצנר מהאוטו. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה עצוב לחכות מבלי לדעת למה..." "שעה טובה להעלם" "I don't like what I've become" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הקטן שלי, רגע לפני שהוא נרדם לידי: "למה העיניים שלך עצובות? אני אוהב אותך כשאת צוחקת.." - דבר שהשגתם השבוע: משכורת - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שנגמרה הקייטנה סופסוף. כמה חיזוקים קטנים פה ושם. - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי פספוסים. בעיקר מוצ"ש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הארי פוטר השביעי זה גאונות
. תקראו את זה.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס של ג'סיקה. בית ריק שישי-שבת-ראשון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

2shahar

New member
חמודי!../images/Emo99.gif

איזה מתוק הוא! קראת את הארי פוטר? איף תתרגמי לי! פלייייז..חח תהני במסיבת גיוס מלאכיתי

תומע79

New member
../images/Emo34.gifקצת באיחור קטן..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
ליפול - שיר השבוע (כללי):
ג'ירפות-סמל ראשון
יוני בלוך-אחריות
איציק שמלי-כמה חסר
שלמה ארצי ומוקי-החיים
אביב גפן-שיר עצוב - אלבום השבוע:
אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
מאי,מיטל. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"לא הספקתי לומר לך שלום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אני אוהבת אותך" - דבר שהשגתם השבוע:
דחייה מהצבא להקדמת גיוס
נגמרה השבעה של סבא. - מאכל השבוע:
חילבה. חח סתם,הרבה שטויות בשבעה..בעיקר אבטיח
- משהו שעשה לכם את השבוע:
חזרנו
- משהו שהרס את השבוע:
השבעה
העלייה לקבר
ההלוויה השנייה
דחייה מהצבא להקדמת גיוס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תנצלו כל דקה עם הקרובים אליכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים אותו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אשלח עוד מכתב להקדמת גיוס
שהוא יעבור מהר
שאני לא אעבוד הרבה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
איציק שמלי-כמה חסר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אסתי סתם: - תמונה (תתפרעו.):
ישן בטירוף,ראיתי את זה השבוע והייתי חייבת.

למעלה