תודה על הפורום הנחמד

טל30י

New member
תודה על הפורום הנחמד

חוסר הסובלנות שבפורום המקביל מטיס אותי לכאן כל פעם מחדש

כל עוד את לא אומרת

כאן את האמת על מה שעובר על בעלי חיים ולמה בכלל אנשים נהיים צמחונים, אל תדאגי, לא יחסמו אותך אבל תזהרי!

אם הפורום לא לרוחך

בפעם האחרונה שבדקתי, אף אחד לא מכריח אותך להיות כאן. ואם יש דברים שאת רוצה לשנות, יש דרך לעשות את זה. דווקא בתור אחת שמקפידה להלך על חבל דק מאוד בהודעות ובקישורים שאת נותנת (ושום הודעה שלך לא נמחקה ולא כלום), אני במקומך לא הייתי מנסה לבחון את הסבלנות שלי.

tombenarye1234

New member
אז זהו

הטרול היחיד כאן זה הפורום הזה, פורום טרולי אשר מנסה להשתיק את קולם של בעלי החיים הנרצחים במשקים ואשר כולנו מממנים אותם. לאנשים קשה לקלוט ולהבין שלפגוע בבעלי חיים זה לא בסדר, ולכן הפורום קיים. בניגוד לטרול יחידתי (של אדם אחד), שלאחר כמה זמן דועך ומשתעמם, פורום טרולי וחסר מוסר זה, מגדל ומחזק את עצמו וניזון מזעקותיהם של האנשים המוסריים אשר מוחים כנגד הרצח בחפים מפשע. אנשים לא אוהבים לשמוע על הסבל האכזרי והנוראי שהם גורמים לו, ולכן הם באים לכאן. הפורום הזה נולד מחוסר מוסר, הוא חי וניזון על חוסר מוסר וכל תכלית הפורום הזה הוא להשתיק את זעקתם של בעלי החיים. לא רק שאנשים כאן מתעללים בבעלי חיים וטובחים בהם בלא רחמים, לא חושבים על האי-צדק שהם גורמים לו, מרגישים רע על כך או משנים את דרכיהם, בנוסף לכך הם גם משתיקים, מעליבים, מתייחסים בזלזול ומבזים אנשים אשר באים ומנסים רק להראות לכם מה אתם עושים. אתם גורמים לטבח עצום מימדים, וכאשר מישהו בא ורק אומר לכם "היי, אתם גורמים לטבח עצום" אתם יורדים עליו?! במקום לרדת על רוח החופש, לכנות אותו
ולהביא 1001 תירוצים למה להתחמק מהביקורת שלו, אולי תחשבו על האפרוח שמתחשמל עכשיו בתעשייה? על פרה שלוקחים את העגל ממנה? תפסיקו להאשים ולבזות אנשים אשר באים לעזור לחפים מפשע, תפסיקו להביא תירוצים ותפסיקו להתעלל בבעלי חיים. בן אדם בא ומסביר לכם שמה שאתם עושים לא בסדר, ובמקום לתקן את דרכיכם חסרות המוסר, אתם מוסיפים חטא על פשע, ומבקרים אותו.

חבל דק זה מושג יחסי

לספר על סבלם של בעלי חיים זה להלך על חבל דק מבחינתך. ברור! כי קשה לך לשמוע. ובשביל בעלי חיים זה שאלת חיים ומוות. אז כמו שאמרתי חבל דק זה מושג יחסי. ויש לי ולכל אחד לספר את האמת על תעשיית הביצים והחלב, כדי שאנשים יוכלו לבחון למה הם נהיו צמחונים. אם את רוצה או לא, אבל יש הרבה צמחונים שהיו כאלה בגלל שהם לא רוצים להשתתף בהרג בעלי חיים, אז כדאי לגלות להם את האמת שהם עדיין משתתפים בהרג אכזרי של בעלי חיים כל עוד הם צורכים ביצים וחלב. ובבקשה תפסיקי את האיומים שלך. את כיולה לחסום כל אחד. אבל כל עוד את משתיקה את האמת שום דבר לא יעזור, כי יש לה מין תכונה מעניינת כזאת, היא תמיד חוזרת ובגדול.

d a p h n a

New member
מה שקצת מעצבן בגישה שלך

זה ההנחה שלך כאילו אותם אנשים שבחרו בצמחונות לא יודעים מה קורה בתעשיות הללו, ואילו הם רק ידעו את האמת היקרה שלך הם מיד יפסיקו להיות צמחונים ויהפכו להיות טבעונים. כמו רוב האנשים שהומרו ל"דת" חדשה (במובן של אמונה חד משמעית שלא מוכנה להתפשר) את מסרבת להכיר בכך שיכול להיות שיש אנשים (רבים מאוד), שכבר ראו את הסרטים, ודיברו עם אנשים כמוך, ושמעו את האמת שלך (ואמת היא תמיד דבר אישי) - ובכל זאת החליטו להמשיך להיות צמחונים ממגוון רב של סיבות.

האמת שלי היא ממש

לא אישית כי מדובר פה לא בי אלא במיליונים של אפרוחים שנמעכים למוות ובמיליונים של עגלי חלב שעוברים עינויים ואז נשחטים... בשבילם זאת אמת אישית!!!!!!

One Echoe

New member
אם ההנחה שלו היא שגויה

המצב עוד יותר רע, ולא להיפך. העובדה שאת מודעת למשהו שאת עושה, לא נותנת לך זכות לעשות אותו ואינה אומרת עליך דברים טובים. בדיוק להיפך. אם את מודעת למה שאת עושה ואת ממשיכה לעשות זאת:זה רק הופך את זה ליותר גרוע. ובקשר לדת:אין שום קשר בין "אמונה" כלשהי כנהוג בדת, לבין זכויות בעלי-חיים. זה כמו לטעון שאנשים שמאמינים בשוויון בין לבנים ובין שחורים הם מאמינים ויש להם "דת".

ailag

New member
האמת היא

האמת היא שאין כפית. נו, את לא רואה את האמת! את באמת חושבת שתצליחי לשכנע אותם? הם בטוחים שאת לא יודעת אפילו איך מגדלים תרנגולות וחושבים שמעולם לא חשבת שאולי לפרה לא נעים כשהיא נותנת חלב, את באמת חושבת שהם יקראו את דברייך? הם בבירור חושבים שכולנו טומנים את הראש בחול. הם לא מאמינים שיכולות להיות סיבות טובות שהן לא הסיבות שלהן. הם טרולים וצריך למחוק או להתעלם (תלוי במקרה) מההודעות שמנסות לגרום לנו להרגיש אשמים שאנחנו צמחונים בפורום תזונה צמחונית.

../images/Emo45.gifנכון!

האמת היא שאין כפיה! ולכן כל אחד צריך להבין שעד שהוא כופה את עצמו על בעלי חיים אין לו זכות לדבר על כפיה!

d a p h n a

New member
היא לא אמרה שהאמת היא

שאין כפיה. היא אמרה "האמת היא שאין כפית" (את יודעת, כפית, הדבר הזה שאיתו אוכלים קינוח או מערבבים תה). כמו הקטע הזה שבו יושבת כפית על השולחן ומישהו מנסה לשכנע אותך שהכפית לא שם, שהיא לא קיימת, ולא משנה שהכפית שם ויושבת על השולחן, הוא משוכנע שהיא לא קיימת. זו היתה ירידה עליכם, ועל האמת החד-צדדית שלכם, ניסיון להגיד לי שאין טעם להתווכח אתכם כי ממילא מי שמשוכנע רק באמת שלו לא יקשיב לשום דבר אחר. והנה, אולי עוד הוכחה לחד-צדדיות ולנטיה לראות רק את מה שמתאים לכם היא העובדה שראית שהיא הקלידה "האמת היא שאין כפית", ותוך התעלמות גורפת משאר ההודעה החלטת שכנראה זו טעות הקלדה והיא התכוונה ל"כפיה".

ailag

New member
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

והכל להבין בלי סודות, בלי סודות! זה לא חלום, לי זה תמיד קורה כשבספרים אני קורא.

דדי שי

New member
הטענה שלך כל-כך מנותקת מהמציאות...

אין לי מושג על מה אתה מבסס את הטענה שלך שאלפקה מתנגדת לפרסום מידע על פגיעה בבעלי-חיים בפורום. הנסיון מראה ההפך הגמור. אני מדבר כאן כל הזמן על הפגיעה שעוברים בעלי-החיים במשקים (הנה, לפני שבוע פרסמתי כאן את הקמפיין החדש של אנונימוס נגד תעשיית הביצים) והמעולם לא שמעתי על כך מילה רעה מצדה בקשר לכך- אם כבר, אז אפילו להפך. אתה יכול להמשיך התלונן על "הנסיונות של אלפקה להשתיק את האמת" ועל איך שהם לא יעזרו לה, אבל זה רק גורם לך להשמע לא אמין.

אם אתה צודק אני אשמח... נגלה

בפעם הבאה כשאני או מישהו שאני מכיר ינסו לספר פה את האמת

זה לא המה, זה האיך.

כמו שאמר דדי, דיונים בנושאי זב"ח היו ויהיו כאן, ואני מברכת דיונים כאלה. הדיון על קמפיין ביצי חופש היה מאוד מעניין לדעתי וטוב שהתפתח. הדגש שלי הוא על צורת אמירה שמאפשרת מקום לדיון. כשיש צורת ניסוח בוטה, אלימה, שאינה מאפשרת מקום לדעה אחרת (או כמו שאמרת - יש אמת אחת ואל האמת הזו כולם צריכים להגיע), זה לא סוג הדיבור שאני רוצה לראות כאן. אולי זה לא בהכרח יוביל מיידית למחיקה, אבל זה לא מתקבל בברכה וזה בהחלט יוביל לאזהרות שיובילו להתרעות שיובילו למחיקות שיובילו לחסימות (ואין לי שום כוונה להתנצל על כך). ואגב, הייתי שמחה לדעת איך התגרות אישית במנהלת הפורום מקדמת את ענייני בעלי החיים. (מתוך הנחה שברור שזה רק מזרז את התהליך המפורט לעיל). כאשר ניתן חופש ביטוי ומחליטים לנצל אותו לרעה, התוצאה הסופית לא אמורה להפתיע, לא?

לא יפה להמציא

דברים! לא אמרתי " יש אמת אחת ואל האמת הזו כולם צריכים להגיע". מאיפה לקחת את זה? אמרתי שיש אמת אישית של הנטבחים כשטובחים בהם. ואם "אמת" אחרת אומרת שצריך להמשיך לטבוח אז זו לא אמת (ולא דעה) - זה פשע.

אלי ו.

New member
הפורום אינו לוח מודעות של אנונימוס

רוב הכותבים בפורום מודעים לנושא של זב"ח ובודאי כשאחד הכותבים הקבועים בפורום מעלה את הנושא הוא אינו
אבל כשמגיע אדם שאינו פעיל בפורום אלא סתם מציף פורומים שמשתמש בפורום כלוח מודעות להפצת האידיאולוגיה שלו היחס שיקבל יהיה שונה. זה פורום תזונה צמחונית, אם היית מכבדת את הפורום היית משתתפת בו. במקום לעשות את זה את משתמשת בו כלוח מודעות ובודקת כל פעם מחדש את הגבולות כמו טרולית מצויה.

למעלה