תוכנית הטלוויזיה

• פותח הנושא yaka
  • פורסם בתאריך

סילבן

New member
כתבה היום בערוץ 2?

במשחק נאמר ע"י צוות הצלום המקומי (שנאמר מאוחר יותר כי נשכר ע"י המארגנים) כי צלומיו יהוו חלק מכתבה על המשחק שתשודר בערוץ 2 ביום שישי (היום?) בתוכנית אולפן שישי בשעה שמונה בערב. האם זה עדיין נכון או שעקב אי הצלחת המשחק בוטלה הכתבה, או ערוץ 2 התנער מהתחיבויותיו?

yaka

New member
פעם שנייה../images/Emo128.gif

אני מבינה שכולם עסוקים בלהאשים ולבקר את המשחק.. אבל בפעם השניה אני שואלת האם למישהו יש צילומים מהמשחק?? ואם כן תעלו את זה לפורום בבקשה

אני מקווה שכן

כי זה כרגע הדבר היחידי שמונע ממני ללכת לישון עכשיו, ואני ערה מיום ד´ בבוקר...

סילבן

New member
אולפן שישי בערוץ 2

יציג כתבה על המשחק בשעה 8 ביום שישי הבא, כנראה. תוכלי להקליט ולהוציא מהסרט המון תמונות!

yontanbn

New member
תוכנית הטלוויזיה

התוכנית "אולפן שישי" שבא ידברו על הלארפ שהיה, זה היום או שבוע הבא? בבקשה תענו מהר ורק מי שיודע בטוח :)

kilist

New member
אז בשבוע הבא...

אתם יודעים יש דברים יותר חשובים, מלחמה וכאלה...

kilist

New member
אבל זה יותר רלבנטי ל"מצב"

כי זאת הייתה כתבה על איך ממשיכים לחיות בצל הפיגועים בתל אביב ובשאר הארץ. והמשחק היה פחות רלבנטי, מה עוד שענת (הכתבת שעשתה את הכתבה לערוץ 2) וגם החוזה שלהם עם המארגנים, אמרו במפורש שהם לא בטוחים שזה ישודר היום, שזה יכול להיות משודר גם בשבוע הבא או בעוד שבועיים.

סילבן

New member
אבל בוודאי שתסכימי עמי כי

מסיבות ריקודים נחשבות הרבה יותר בימינו מאשר משחקי תפקידים הזויים בגשם השוטף, לא?

kilist

New member
גם וגם

תשמעי שרי, אני מאוד נהנה גם לרקוד במועדוני תל אביב ובמסיבות טראנס בים המלח וביערות ארצינו השונים וגם לשחק לארפים, אז לא ללכלך בבקשה

אמרתי משהו נגד כל אלה??????

אבל באמת... גברים סטייל "המסיבה של השנה" ו"הדבר הבא" או "הכי חם בתל אביב" שומעים כל שבוע... אי אפשר להגיד את אותו הדבר אל לרפים.. :(

למה את רוצה להפך את זה???

את רוצה שיתיחסו ללארפים כמו שמתיחסים לדיסקוטקים??? את רוצה ליהיות פופולרית??? אז אולי מקומך הוא לא בלארפים....

למעלה