תוכנית הטלוויזיה

• פותח הנושא yaka
  • פורסם בתאריך
ממנו?????

מתי אנשים יגלו שמתחת לג´ינס והחולצה הרחבה מססתתרת ילדה בת 17??? whaaaa :(

yontanbn

New member
לא הבנת, יקירה

שרי, מתוקתי, לא הבנת את מהות ההודעה :) אם לא היית בת 17 (כלומר, אם היית בן 17), לא הייתי בכלל טורח לרשום את ההודעה ההיא - זה היה נסיון למעשה אבירות. ועכשיו לאי-ההבנה. נושא ההודעה היה "הגב של שרי", ולכן ממנו מתייחס לגב שלך. שירדו מהגב שלך. זה הכל :)

היי, לא רציתי להעליב אותך:)

פשוט התכוונתי שאם נתמקד על זה שיראו אותנו בטלוויזיה ועל פרסום הלארפים זה יהפוך למשהו אחר. עד עכשו הלארפים היו בשבילנו ולא בשביל שיראו אותנו בתקשורת.

נכון נכון אבל

להשתיל *קצת* מודעות מאנשים שהדבר בכלל קיים לא יזיק יש אנשים שפשוט מטורפים על לרפים ומשחקי תפקידים למיניהם ולא יודעים על הגילגה, העמותה, ... אני אישית יכולה להעיד שעד חודש וחצי לפני האר הייתי אחת מהם, ובמקרה מיקרי ביותר סיפרו לי על זה

Talash

New member
$#%@$!

ישבתי עכשיו שעה כי אמרו כאן בפורום שתשודר היום ב20.00 תוכנית על הלארפ שהיה. לא היה שום דבר על הלארפ, דיברו רק על פוליטיקה ובסוף במקום הלארפ הראו איזה מסיבת הומוים. בלאט נאחוי.

Talash

New member
For the record

גם בטלויזיה הרוסית לא הראו שום דבר על הלארפ, לפחות לא מתי שהם אמרו.

אוףףףףףףףףףףף!!!

לאן נעלם הלארפ??? לאן??? אמרו היום, לא? אני חוזרת: גרררר! ארגגגג!!!

סילבן

New member
אולי כי הכתבה הייתה על לארפ מוצלח

ולאחר מעשה הם הבינו שאין להם הרבה תוכן לשים בתוכה. אולי, למארגנים הפתרונים.

סילבן

New member
בתחרות הקשה של ערוץ 2 עם ערוץ 1

כל צופה נחשב, וערוץ 2 יעשה הכל על מנת להשיגו.

אבל לא חתמו על מסמכים מסוימים?

כי ממה שהבנתי מלפני המשחק זה שאם מסמכים מסוימים בקשר להסכמות לא יוחתמו, לא ירשו לערוץ2 לבוא לצלם נכון שזה היה בעיקר בקשר ללבוש וצילום אנשים שלא רוצים ךהצתלם אבל בטח היה סעיפון קטן איפושהו...

kilist

New member
ברוסית

יהיה היום בעשר (אם החולרות במשרד שלנו בארה"ב ישדרו) במסגרת תכנית החדשות של ערוץ NTV: בתבל - 47 בערוצי זהב - 27 ביס - 183 ובמתב כל מיני מעורבים שאני לא זוכר.

kilist

New member
אני ערכתי.

היו כתב וצלם שלנו (NTV) לפני המשחק וצלמו במורדור כחצי שעה של חומר משעשע מאוד. מזה ערכתי 2 דקות של כתבה, קצר וקולע.

kilist

New member
לא

היה גם צוות של חברת החדשות של ערוץ 2. הצוות של החדשות היה גם ביום למחרת בכיבוש מורנון והם צילמו יותר והכתבה שלהם תהיה יותר ארוכה. סה"כ 2 צוותי טלויזיה.

סילבן

New member
הצוות שהיה במורדור בצהרי יום חמישי

היה של ערוץ 2 או גוסינסקי?

למעלה