תוכנית הטלוויזיה

• פותח הנושא yaka
  • פורסם בתאריך

kilist

New member
אם הצלם היה נמוך ושמנמן.

כמו הוביט מזוקן, ולא היה מקליט, וגם הכתב היה מזוקן אז זה שלנו (NTV) אם זה היה צלם צעיר יחסית עם מקליט וכתבת אז זה היה של ערוץ 2 מה עוד שאם הם דיברו ברוסית אז זה אנחנו ואם בעברית זה ערוץ 2

סילבן

New member
רבעשר או בעשר ורבע?

יש הודעה שלך בפורום הרוסי המדברת על עשר ורבע, הכצעקתה?

kilist

New member
תכנית החדשות

מתחילה בעשר, הכתבה בטח תהיה לקראת עשר ורבע או משהו כזה.

Ranger One

New member
לא יודע מה אתכם.

אבל לי באופן אישי פשוט נשבר מכל העניין הזה. שאני חזרתי מהלארפ הדפוק במיוחד הזה אני עוד הייתי במצב רוח טוב. זה למרות הגשם, ההליכה המטורפת של 8 ק"מ עם ציוד כבד ,הבוץ , העובדה שלא ישנתי דקה ,העובדה שלא שיחקתי, אבל אתם יודעים מה? אני עוד הייתי שמח ונהניתי מאוד מכל הסיפור. אבל לעזעזל! אני בא היום ב13:00 בחום היסטרי לאמצע תל-אביב. אבל אני מצטער אחרי שקניתי שני בקבוקי מי-עדן ב5.5 שקל לאחד והמים נגמרו בערך ב14:30 אני חזרתי בחזרה הביתה. זה ממש מטומטם להודיע לכולם להגיע באחת בצהריים ועדיין אין כלום שעה וחצי אחרי. לא אפילו מילה מהנעל שהודיע את זה בפורום. קודם אני יושב רואה שעה ארורה שלמה את "אולפן שישי" אחרי עוד פירסום של נעל אחרת מהפורום שיזכירו את הסיוט שעברתי לפני שבוע. אבל בהחלט היה עדיף כי הספקתי לראות את התחת של איזה חשפן במשך דקה, אז הכל משתלם בסוף. ועכשיו אני בא לפורום שלא פתחתי א תהמחשב שלושה ימים כדי לראות את ההודעה שבהחלטה גאונית נוספת החלטנו לעשות את האר בעוד חצי שנה?! מה קרה? יהרוג מישהו לעשות את זה מתישהו בקיץ? אני לא מתכנן לשבת כאן לדבר על איזה לארפ שיהיה עוד חצי שנה! מצידי אתם יכולים לעשות את זה כשיירד שלג בגהנום כי זה בערך מתי שאני אגיע ללארפ הבא. לסיכום, אני חזרתי שמח וטוב לב מהסיוט שעברתי לפני שבוע. אבל השטויות חסרות הטעם שקורות סביב הסיוט הזה פשוט מרתיחות לי את הדם.

סילבן

New member
אני מתנצל מעומק לבי

אני חושש כי אני אחראי לקורותיך העגומות היום באזור התחנה. בשבועות שלפני המשחק אכן הגיעו אנשים החל מ-1 אה"צ וע"כ חשבתי כי כך יהיה גם היום, אבל כנראה שבשל העובדה כי אין משחק באופק אנשים הגיעו קצת יותר מאוחר מן הצפוי (הבנתי שבסביבות 5 הייתה הפגישה בשיאה).

Hest

New member
קודם כל תירגע

מוזר לי שדווקא הדברים האלה הצליחו להגיע אל עצביך. בכל מקרה, אני הגעתי בערך ב- 12:30, וכבר היו אנשים. אמנם מעט אבל היו. שום שעה לא נקבעה מראש (למיטב ידיעתי), אז חיכיתי בסבלנות והעברתי את הזמן בקרבות מזדמנים עד הפגישה. בקשר לכתבה, זה אמנם מבעס, אבל דווקא הביזבוז הזה של השעה הזאת מחייך מעצבן אותך? (חוצמזה שהתחת היה סקסי, סתאם, סתאם! לא! עכשיו יש לי בחילה...) כמו שכבר אמרתי, לדעתי התאריך מצויין. אם תצליחו, אתה או כל מישהו אחר, למצוא תאריך אחר שיהיה נוח גם לאנשים עובדים וגם לתיכוניסטים, תבורך. מלבד זאת, התאריך עוד לא ידוע סופית (לפחות לא לי), ייכול להיות שהמשחק יהיה בשבועות או בתאריך אחר.

Ranger One

New member
יש הבדל...

בין לארפ שציפיתי לו כל כך הרבה לבין שטויות קטנות וחסרות תועלת. הייתה פגישה בסוף? מושלם. טוב שמישהו אמר משהו לפני... תראו ,אני חדש בכל עניין הלארפים הזה וכל הפרטים הקטנים שאתם משמיטים (כמו רשימת ציוד מחנות לפני הלארפ וכדומה) גורמים לי לכאב ראש עצום ולהרבה בלאגאן מיותר. תרא,ה אני הייתי שמח להעביר את הזמן בקרבות ,אם היה לי מים זה יהיה נחמד... או אולי חרב שבאתי לקנות גם היה נחמד... אני מצטער, אבל שעה מהזמן שלי שהייתה יכולה להיות מנוצלת להפתיע מישהי שאני מחבב בוורד יפה שקניתי בדרך לתל-אביב. אז עכשיו אני לא תופס אותה ואני תקוע היום בבית. אז אומנם זה לא אשמת אף אחד ,אבל כל כדור-השלג הזה התחיל להתגלגל בגלל מישהו שאמר משהו, ואת המישהו הזה אני בשמחה אתפוס מהנחיריים ואתלה מעמוד העיר המרכזי (ואם אין אחד כזה, אני אבנה). אממממ... תאריך? ה1 באוגוסט עד מתישהו. הנה תאריך. שכולם יפנו את לוח הזמנים שלהם. יש להם 3 חודשים ואני בטוח שאם כולם יתאמצו הם יצליחו. עוד פעם, אם המשחק הזה באמת יתקיים כל כך מאוחר אני פשוט מתעלם ממנו.

Ranger One

New member
הנה ציטוט נחמד שנזכרתי...

לנדו מולארי אמר פעם: "אני מרגיש שהיצורים ההארציים הקטנים השעירים האלה שעושים מיוווו מרכסמים אותי למוות... איך קוראים לאלה? ברווזים." ככה אני מרגיש, אין לי בעיה עם סלע ענקי שבא למעוך אותי. אבל יש לי בעיה שאני מרגיש שברווזים מנסים לנקר אותי למוות!

yontanbn

New member
זה הפוך :)

הוא אמר בדיוק את ההפך... Londo: "...But this .. this, this, this is like being nibbled to death by ..what are those Earth creatures called? Feathers, long bill, webbed feet .. go ´quack´?" Vir: "Cats." Londo: "Cats. I´m being nibbled to death by cats." הבלבול דווקא היה נחמד :)

תפסיק להתבכיין!

מה שאתה כותב נראה פשוט גועל נפש!! קודם כל תבין שאם אתה לא תיסע ללארפ אנשים לא יפסיקו לשחק בלעדיך. ואף אחד לא ישנה בגללך את התאריך. על התאריך מחליטים המאסטרים וכל לארפר מתאים את לוח הזמנים שלו בהתאם לכך. חשבת מה יקרה אם המאסטרים היו מתאימים את זמנם לזמן שנוח לכל לארפר???

dianno

New member
אווו.....

נו באמת אחי, על מי אתה מאיים? לא רוצה? - אל תבוא, אני מאמין שלא נרגיש בהבדל. אף אחד לא חייב לך פה שום דבר (ואם כן- תחזירו לו את זה תכף ומיד) אז אל תתחיל לספר לכולם כמה השטויות שלהם חסרות טעם (על טעם ועל ריח...) נץבץ - אני מאד שמח שאושר אהב את ה tipe-o הקטן שלי

Ranger One

New member
תסלח לי....

אבל למרות שאני לא "איש-מפתח" ,שזה חיוני וקריטי שאני אגיע, אבל אני חושב שעשיתי מספיק לפני, בזמן ואחרי הלארפ כדי להתעצבן מהברווזים האלה שבאים לנסות לנקר אותי למוות! רוצה רשימה של דברים לא-קריטים שעשיתי? בשמחה: 1) הגעתי לפגישה הראשונה והיחידה של הוביטון, ושם התנדבתי להיות כרוז ונושא-המס. שני תפקידים שיכריחו אותי ללכת כמעט בכל שטח המשחק לפחות פעמיים בכל יום. 2) אחרי יומיים כתבתי מסמך הוביטי מסווג בן שני עמודים (הדפסת notepad רגילה) שמתאר מספר מורחב של רעיונות שהיו לי כדי לשפר את הוביטון. 3) אחרי ששמתי לב שאיילת (הקפטן) לא עשתה כלום (לפחות משהו שאני ראיתי, אבל יכול להיות ומאוד סביר שהיא באמת עשתה משהו) התקשרתי אליה והתנדבתי לעזור לה בתפקיד סגן-קפטן להוביטון. היא הסכימה ולא שמעתי ממנה עד היום. 4) שראיתי שאין הוביטון התקשרתי במשך יומיים לראדגאסט והשארתי אין-ספור הודעות טלפוניות שיתקשר בחזרה כדי שאני אוכל להיות איסטרי. 5) שלא קיבלתי תשובה ממנו הצטרפתי לצוות השליחים של סארומן. 6) הגעתי (עם עוד שני מכרים) ללארפ עם ציוד משולב בין שלושתנו ששוקל בערך 250 ק"ג (לפני שהוא היה ספוג במים) אז תתארו לכם איזה יופי היה ללכת 6 ק"מ למורדור עם כל הציוד הזה בגלל שהאוטובוס לא היה יכול לעבור מטר בבוץ. 7) עזרתי לריוונדייל (למרות שאני לא בקבוצה שלהם) לדחוף אוטו שנתקע על גזע עץ במורודור כדי לעזור בחלק האחרון של שחרורו (מה שאסי עשה את רוב העבודה בו). 8) עזרתי לריוונדייל להעביר חלק מהציוד שלהם למכונית פרטית במרחק 400 מטר מהמקום שהוא יישב במורודור למכונית פרטית (חלק מצוות של שני אנשים). 9) עזרתי בהטענת הציוד של ריוונדייל למשאית גלידה שהביאה אותנו עד ברי. 10) הורדת ציוד בברי. 11) הורדתי פיסות לבנות של בד מאנשים בריוונדייל אחרי שאיזה בד-לבן מטורף התחיל להנשיר כמו מטורף. 12) הטענה וסחיבה של דברים לרייונדייל (אבל קיבלתי מרק מדהים (ברצינות) אז היה שווה :) ) 13) לא רצחתי שום חבר בריוונדייל אחרי שהם איבדו לי את התיק (תתפלאו... זאת משימה באמת מסובכת בשבילי). 14) שמרתי בלילה במשך שמונה-תשע שעות בלי דקה שינה על מחנה השינה של ריוונדייל. במהלך השמירה גם עשיתי עוד כמה דברים קטנים (פטרול בכלליות באזור ,לעזור לאנשים לעבור בגלל שהייתה לי מטרייה ענקית וכך הלאה). 15) ביליתי את כל יום שבת אחרי האר לעודד אנשים שזה לא היה גרוע ודווקא לי היה כיף, ועזרתי להם לראות נקודו אור קטנות בטיול שלהם. אז עשיתי 15 דברים קטנים וממש לא חשובים לפני, במהלך ואחרי הלארפ. אז העולם עדיין היה על כנו אם לא הייתי עושה כלום, אבל עשיתי משהו. עשיתי הרבה (ששום דבר מזה היה בשבילי) ולא התלוננתי אז ככה שזה מקנה לי את הזכות להגיד שאני לא אגיע ללארפ הבאה עם יעשו אותו בסוכות. דרך אגב, מישהו חשב לשנייה שגם תיכונים וגם אוניברסטאות "מפציצות" סטודנטים במהלך תקופת החגים ואולי לא לכולנו יש שבוע שלם לקחת ולזרוק?

elanor

New member
אין לי כוח לשטויות האלה...

ואני בטוחה שגם לאחרים כבר נמאס מלהתווכח איתך כמעט בכל הודעה שצצה בפורום. נכון, עזרת המון ואני מודה בשם כולם (למרות שלי אישית לא עזרת וחלק גדול ממה שעזרת היה עזרה לעצמך ולתפקיד/דמות שלך בלבד). אבל בוא נודה בעובדות, אתה כן מתלונן והמון וכמו שאמרתי קודם - לכולם (או לפחות מי שלי יצא לדבר איתו על זה) נמאס מכל התלונות! -לא רק שלך, כולם! ואתה איכשהו תקוע בכל הודעה, עם כמה תלונות. ועכשיו לעניין השני: התאריך נקבע! תתמודד עם זה! התאריך נקבע לסוכות, ולרוב זה נוח, אולי לא לגמרי אבל אפשר להסתדר! אז אם גם עכשיו אחרי שנקבע התאריך רשמית אתה עוד מאיים... אז אתה יכול לא לבוא. כי עכשיו זה רשמי! כן! הלארפ יהיה בסוכות! ואם באמת החלטת לא להגיע, אז יש לי רק עוד את הלארפים האחרים (שאושר דיבר עליהם) להציע לך. בתקווה שתמצא את דרכך, כוכב השמש יאיר לך אותה. אלאנור.

Ranger One

New member
מה?!

זה שיש לי דעה ואני אומר אותה לא אומר שאני מתלונן. אני מצטער, פעם אחרונה שבדקתי אפשר היה להביע עוד ביקורת על דברים. ותסלחי לי, אני מבין שאת דיברת מקסימום עם שאר האישיות שלך! אני ביליתי מספיק זמן לנחם אנשים ולהראות להם שהאר הזה לא היה כשלון מוחלט כמו שהם חשבו. אין לי שום תלונות לשום דבר שקרה עד האר ,כולל האר. אבל אני חושב שאחרי שסבלתי את הסיוט הזה מגיע לי הזכות להגיד שהמועד לא נוח לי וגם רחוק. אם לוקח חמישה חודשים "לבנות-מחדש" משהו שכבר נבנה פעם אחת אז אולי באמת האנשים שבונים את זה לא צריכים להיות האנשים שבונים את זה.

dianno

New member
אז תבנה אחד אחר

אני הולך לבוא ללארפ בסוכות ולהנות כמו שנהנתי בלארפ הזה (בלי שתנחם אותי) ויותר. אם כל העניין כל כך לא מוצא-חן בעינייך, תעמוד מאחורי המילה שלך ואל תבוא. יש עוד אנשים שתרמו ושניחמו והעובדה שאתה מאמין שאתה מלך העולם עוד לא קובעת שכולנו נשחק עם החוקים שלך. אם אתה מאמין שאני טועה אל תתרך לצעוק עלי באינטרנט - תקים משחק יותר טוב מהמשחק של "האנשים שבונים את זה לא צריכים להיות האנשים שבונים את זה"!

elanor

New member
"ranger one"...

זו הפעם האחרונה שאני הולכת לענות לך בשירשור הזה, כי פשוט נמאס לי כבר. דיאנו אמר את מה שנאמר כבר הרבה פעמים ושוב... בצדק (ואם אתה לא יודע על מה אני מדברת... אז יש אצלך משהו באמת לא בסדר). ואתה אולי לא יודע מי אני, אבל אני יודעת מי אתה, ותאמין לי: אין לך בכלל הרבה מה להתלהב מעצמך (ותסכים אתי או לא, אבל זה -חד וחלק- מה שאתה עושה). עכשיו, אתה יכול לענות להודעה הזאת או לא ואם אתה רוצה אני מרשה לך גם לקלל ולהתעצבן ואפילו לנסות להפיץ שמועות (או כל דבר נבזי אחר שאנשים מסוימים עושים כשהם מתעצבנים). לא איכפת לי. פשוט לא. כי נמאס לי לראות את כל הביקורות והתלונות שלך. חזבת פעם לתת מלה טובה או להגיד תודה למיכאל ואלכסי שבכלל טרחו ונתנו לך (ובכלל לקהילה הצברית) להשתתף ולקחת חלק בעולם שהם החליטו להביא לחיים ל-ל-א עזרתך?!!
עכשיו באמת שאין לי כוח להמשיך עם הויכוח המטופש הזה. בשירשור הזה, זו ההודעה האחרונה שלי, כנ"ל לגבי כל הודעה שקשורה בתאריך הלארפ הבא! אז תהנו, ונתראה. אלאנור - מאירת הדרך.

למעלה