תוכנית הטלוויזיה

• פותח הנושא yaka
  • פורסם בתאריך

dianno

New member
נקודה מצויינת

חברה´, מרוב התלננויות ומריבות שככנו דבר כל כך חשוב - להודות למארגני המשחק - מיכאל ואלכסיי. אני אישית מאד נהנתי במשחק, למרות שלא ממש היה, ואני ללא ספק מברך את הכיוון, ואת הצעד ההיסטורי שעשה המשחק הזה. אז אלכסיי ומיכאל - תודה תודה ותודה לכם, אתם גדולים! נץבץ- ותודה לך אלאנור על העלאת הנקודה - ללא ספק הארת את דרכי. שהערפל ירכב אם כולכם GILENDOR artis DI´ANNO of dunland

Hest

New member
מצטרף

אכן ידידי, צודק אתה. אני מצטרף לתודה שלך לאלכסיי ומיכאל, ולכל המאסטרים, אשמים באשר מואשמים הם, או לא. תודה.

ואני!!!

המון תודות :) בתור שחקנית מתחילה (שעד עכשיו הייתה רק במשחק אחד) המשחק פתח עולם שלא ידעתי מקיומו בארצנו הקנטנה תודה :)

Ranger One

New member
תודה!

וזה למרות שבניגוד אליכם אני כבר הודתי למאסטרים, אבל עדיין! נ"ב יש לי שאלה ממש טובה... מי זה אלכסיי ומיכאל?

סילבן

New member
נו באמת....

אלכסיי הוא לשקה בפורום או לשה אורק - מסטר העלילה של המשחק, זה עם השפם והזקן המקוטע שהיה מאוד שליט בנוכחות במשחק והכריז על דחייתו לבוקר המחרת. מיכאל הוא מישוטקה - המסטר הארגוני-פיננסי של המשחק - בלונדיני שנהג לשבת עם מחשב נייד ליד ארלוזורוב בימי שישי. הם האנשים העומדים מאחורי המשחק שהיה (או שלא היה) בפסח.

dianno

New member
אהם...

אם אינך יודע מיהם המסטרים- איך הודית להם?

בואו ניקח דוגמא....

בואו ניקח דוגמא מהגיבור הזה ו..... נרשום כולנו רשימות של הדברים המועילים שעשינו?????

את מי אתה מאשים בבעיות שלך???

למי אתה פונה כשאתה כותב את זה?? למאסטרים??? ללארפרים??? למודרטור של הפורום??? למי???

semfur

New member
WAR4RING בטלויזיה../images/Emo44.gif

ראיתי פרומו לתוכנית ברוסית שתשודר ביום שבת הקרוב (13 לחודש אפריל), בשעה 14:00 בערוץ 10. בתוכנית יש אייטם לגבי המשחק. מה אתם יודעים, כנראה יש משהו בערוץ הזה אחרי הכל...

סילבן

New member
האם שמת לב

אם הכתבה מבוססת על החומר של גוזינסקי (ששודרה לפני מספר ימים) או של ערוץ 2?

semfur

New member
אין לי שמץ מה שודר כבר

אבל התוכנית ברוסית, כך שלא סביר שזה מה שצילם ערוץ 2

kilist

New member
עד כמה שידוע לי...

לערוץ 2 הייתה בלעדיות בצילום המשחק (למעט הצוות שלנו NTV) וגם לא היו צוותים חוץ משלנו ושל החדשות. כך שלא ממש ברור לי מאיפה יש לערוץ 10 חומרים מהמשחק (לא מאיתנו בטוח, המסטר של חומרי הגלם אצלי בתיק, והכתבה הערוכה לא יצאה מהמשרד) אולי הם סתם צילמו ב"טוסובקה" (בגן המשולש ברכבת).

סילבן

New member
שמעתי שגוסינסקי בקשיים כלכליים

אולי הוא מכר את החומרים ששלחת לארה"ב...

semfur

New member
לא נראה לי../images/Emo60.gif

הקטע הקצרצר שראו בפרומו היה מפורשות ביער בן שמן, לא ברכבת צפון. היות והתוכנית ברוסית, ייתכן שהם קיבלו קטע ערוך מהתחנה שקיבלה זכויות צילום? בכל מקרה, אני לא ראיתי את הקטע ההוא, אז ביום שבת בשעה 14 אני אצפה בערוץ 10. הזמן שלי יקר, אמנם, אבל ממש בא לי לראות משהו מצולם מהשטח. אני חושב שיש עוד אנשים כמוני שישמחו לראות *משהו* על המשחק המדובר.

למעלה