תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

אחרי הפיגועים שהיו בחיפה ובירושלים (נקווה שאלה הפיגועים היחידים) "הפסקת עשר" תוכנית הנוער של קול הים האדום, תדון על המצב,תשמיע דעות של בני נוער ותשמיע מוסיקה שקטה. אם ברצונכם להעלות דיעה אנא התקשרו לטלפון- 6340550-08 או 1020* מכל פלאפון. האזנה נעימה והמשך שבוע טוב!

havlaz

New member
יאלה.... עוד הפעם?

תעשו הסבה במקום הפסקת 10 - תוכנית הנוער של 102 ל"שעה של מוזיקה שקטה בעריכת שירן אזואלי" אסור לנו להפסיק את החיים אנחנו צריכים לדבר על זה, לדון במה שקורה אבל לעצור את החיים? לבכות כל יום? נכון זה כואב, אבל מה המטרה של המחבל? לגרום לנו לכאב, שלא נצא מהבית שנפחד לחיות פה עד שניקח את הרגלים ונעזוב את המדינה אם אתם מראש מתכוונים לתת את זה, אני לא מבין למה אתם עכשיו כאן?. אני בכל מקרה לא הולך לשמוע עוד הפעם תוכנית של שירים שקטים. אני הולך לזפזפ ליצפאן, ערוץ 3 בעעע, בעצם הוא בפגרה! חוצפה! נו טוב אני אמצא תעסוקה

havlaz

New member
כן הקשבתי בסוף

כי לא ראיתי תגובה פה.. האם זה מה שאתם רוצים? אחרי כל פיגוע נקדיש את כל החיים למוזיקה שקטה? חשבו על זה, אתם פותחים טלוויזיה - מופסקים השידורים או שיש קליפים שקטים פותחים רדיו - מוזיקה שקטה, מדברים רק על מה שקורה יוצאים יום שישי - הבעלים של מקומות הבילוי כאות הזדהות סוגרים את הבאסטות אתם נכנסים לאינטרנט - האתרים מלאים בהודעות ופורמים על המצב לבחוץ לא נצא, כי יש פחד ממחבלים הפתרון? להוציא משחקי חברה ולהתחיל לשחק עד שתשתגעו ותקפצו מהחלון..

nbh

New member
משחקי חברה זה אחלה ומשחקי לוח -

לא פחות אחלה. אני בהחלט בעד להעביר את מוקדי הפעילות לתוך הבית. איזו סיבה שבעולם יש להתקהץ במקופ ציבורי ולהקל על המלאכה של המתאבדים? הניצחון שלנו יהיה ביכולת ההישרדות שלנו. לא?!

חברה למה?????

למה צריך עוד תוכנית דכאונית? תעשו תוכנית נגד, תראו שלא יצליחו לשבור אותנו, היידה ישראל יאללה שמחה... נ.ב - יפה לך יונתן, סוף סוף מנחה מחליף שלא שותק כל הזמן

havlaz

New member
זה בדיוק מה שאני אומר..

החבר´ה באולפן נהיו פרשנים מדיניים
ונעבור לאראלה, אז אראל´ה, מה התגובות בעולם הערבי לנאום שרון?

מכת 10 ../images/Emo31.gif

שדרני רדיו וחברים יקרים, הרשו לי לספר לכם סיפור קטן, היום כמו כל יום ראשון במספר החודשים האחרונים אני מדליק את הרדיו בתחנה האילתית "קול הים האדום" ומאזין לתוכנית החביבה עלי, "הפסקת עשר". לקולם הערב של ידידיי, שירן, שגיא ויונתן. לאחר מספר דקות של הקשבה, ושמיעת ההצהרה כי התוכנית שוב תהיה תוכנית שקטה בצל הפיגועים הקשים בישראל (ואני לא ימשיך את הדיון הזה, כי אני מאמין שהבעתי את דעתי בנושא כבר מספר פעמים
) התחלתי לשמוע את הפירושים המדיניים \ בטחוניים של שלושה נערים אילתים. אני יוותר בכלל על הטענה שהרמה הרטורית הייתה כל כך נמוכה אבל לא משנה, אלא אני יותר ידגיש את העובדה, ששלושה נערים שמפרשים את מילותיו של ראש הממשלה אריאל שרון, שנאם שעתיים קודם לכן, למאזינים כאילו הם מפגרים, בעוד השדרנים עצמם לא בקיאים בחומר שנאמר כלל. מספר הערות שהועלו שאני זוכר כעת ונוראה הפריעו לי :"נאום לא מצונזר", למה מתי רה"מ נואם נאומים מצונזרים?!, "נאום שמסביר בדיוק מה הוא הולך לעשות" , רה"מ לא אמר דבר חדש או אחר ממה שהוא אומר כבר חודשים, שיש להילחם בטרור ובתשתיות... אי דיוק בפרטים על החלטת הממשלה על גיוס 30 אלף אנשי מילואים, וכי זו רק החלטה ובפועל גויסו עד להיום בערב בשעה 20:00 רק שבע אלף. והאמירה שזה "הגיע כמעט למרבית ישראל" היא לא נכונה! עוד דבר, הדמגוגיה הפשוטה והזולה שהוצגה היום בתוכנית על דרכי שרון והממשלה, ממש לא במקום, והרמה הנמוכה של ההגשה. דבר נוסף העובדה שבני 17 מפרשים את ההחלטות הפוליטיות ,מדיניות והבטחוניות של ממשלת ישראל ממש לא במקום, אם הייתי רוצה פרשנות הייתי פותח חדשות ערוץ 2. ובכלל, כל הדיון הזה, על נאום שרון ושוב טחינת הנושא על הפיגועים לא במקום, לאחר שלוש תוכניות שבהם נלעס הנושא, והיה ברור שאף אחד לא מגיב ולא היו טעינים ולא היו משתתפים, שוב הועלה הנושא ושוב לא היה מענה. אני בהחלט לא אומר לא לדבר על זה, חשוב לדבר על זה, אבל חייבים קודם, לעלות את הרמה הרטורית, ולומר בהצלחה ולהמשיך האלה, לא להקנות 20 דקות מתוכנית של שעה על פירוש נאום שרון
תתנו לנוער קצת נחת, תתנו לנו קצת אוויר לנשום, אי אפשר יותר לשמוע על פיגועים וכדומה... לאחר איזו תקופה שהרמה של התוכנית עלתה, והשתפרה, צר לי ששוב ירדה. ועוד דבר אחרון ודי, יונתן, אני חייב לציין שיש לך קול שמכותי מצויין, אתה ממש רדיופוני... אתה נשמע מצויין ברדיו. בנימה אופטימית זו, שלכם, מרקו וזהו!!!

DreamS_HunteR

New member
יפה אמרת מרקו!!

אני איתך, ילדים (נוער..סליחה) שלא מוסמך לפרשנויות, לא יכול לפרש. ואם כבר מפרשים, שזו תהיה רק דעה אישית, שעדיף לא לפרסם. אני שוב לא שמעתי את התוכנית, שכחתי שוב, ואני חושב שעדיף שלא שמעתי, כי אני ממש שונא את התוכניות שמוקדשות למה שקורה בארץ, כי כבר ידוע בדיוק מה יהיה בתוכנית, ועל מה ידברו בתוכנית.. כמובן שידברו על כל מה שערוץ 2 כבר דיבר, חבל על הבזבוז.. אני חושב שהייתם צריכים להמשיך את "המכה העשירית" .. כמו שאמא שלי נתנה תגובה על הפרסומת של התוכנית "המכה העשירית" שהייתה ברדיו:|דגש| "אם לא יהיהו פיגועים..." יום טוב!

havlaz

New member
ומחר

ידוע שמחר יהיה פיגוע, השגרה אומרת כל יום פיגוע שוב המכה העשירית, תוכנית השירים השקטים של קול הים האדום. אני חושב שדיברו על זה בפעם הקודמת שהיתה תוכנית כזאת (לפני 2 תוכניות, לא מזמן) שעד שסוף סוף יש תוכנית נוער ברדיו, שמופנת אלינו הופכים אותה ליום אבל, פרשנות מדינית ודיבורים..

DreamS_HunteR

New member
אם לומר את האמת, הם לא אשמים בכלל..

מי שמחליט להם זה הרדיו עצמו, גיא מרקמן והרשות השנייה לטלוויזיה והרדיו..אני חושב שמצידם להמשיך את התוכנית כרגיל כי זה ברור שגם מחר יהיה פיגוע, וגם מחרתיים וכל הזמן..עד שיהיה הסכם בין בני הצדדים..

havlaz

New member
אני חושב שלשדרנים

יש הרבה השפעה כאשר זה הופך לדבר קבוע בשגרה? איך זה שרוב התוכניות האחרות משודרות כרגיל?

Action force

New member
מענות טענות ובקשות

מרקו, כפי שאמרנו בתכנית לחבלז, אתם מוזמנים לעלות לשידור ולהגיד \ לפרש כאבת נפשכם. שירן ושגיא עורכי התכנית, חשבו שיש צורך בפירוש והסבר נאומו של שרון. לגביי ה"סתירות" שהיו במהלך התכנית, צר לנו, ננסה להיות מדוייקים יותר בתכנית הבאה. כדרך אגב, על פי צה"ל 30,000 אנשים אמורים לקבל צווי 8! נ.ב. מרקו קול סמכותי ולא שמכותי... הדיסלקט מתקן את (יושב הגדר)

יושב על הגדר ../images/Emo35.gif

אני מצטער להגיד את זה, אני מאוד רציתי לעלות לשידור אבל חששתי, שיתקבל רושם כזה שרק מרקו מתקשר, כי אני כמעט תמיד מתקשר. אז רציתי לחסוך לכם את העיניין וגם לי, את העיניין של רק אני מתקשר.... הבנת? את דעותי אנשים כבר יודעים, ואתה יודע ... היעניין הוא , למה צריכים בכלל להגיע לדיון כזה... יאללה, נקסט, מיצו את הרעיון. וסליחה על הטעות כתיב... גם לי זה קורה... מרקו וזהו!!!

Action force

New member
אז תרשה לי לסכם.

אז מרקו ידידי, אתה אומר בסיכום כך: - לא לדבר עם פוליטיקה - לא להזכיר את המצב הבטחוני - לא לפרש מילולית את אנשי הציבור - ולא ליחס חשיבות לאדם רצה לדקור אותך לפני מספר שבועות? אמ... שניה שניה...

סיכמת. אבל לא מדוייק

עיניין הדקירות דווקא היה במקום (לדעתי) זה מה שקשור לנוער באילת, ז העינייני, זה משותף לכולנו, אבל לפרש דיון מדיני של רה"מ בתונכית נוער
לא לדבר על פוליטיקה? לא אמרתי דבר כזה, דווקא אני אישית אוהב פוליטיקה ואין לי בעיה עם זה, אבל לא להקדיש תוכנית נוער שלמה ... בנושא הפיגועים אני יגיד את זה שוב, אני לא אומר לא לדבר על זה, חשוב לציין ולהדגיש, אבל אם זאת להמשיך האלה... לא להשאר תקועים על זה, כבר חודש שלם כל תוכנית היא בנושא הזה
קפיש? מרקו וזהו!!!

למעלה