תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

havlaz

New member
תגידו, קראתם מה כתבתי?

אני מוחה על זה שיש תוכנית אבל ומה אומרים לי? אתם מוזמנים לעלות לשידור ולהגיד \ לפרש כאבת נפשכם אם לפני רגע אמרתי שאני חושב שלא צריך לעשות תוכנית כזאת אתם מזמינים אותי לדבר על מה שטחנתם שעה בתוכנית שאמרתי שלא צריך לעשות? ושגיא, למה "הוא לא יעלה"

DreamS_HunteR

New member
לא לא לא, ממש לא!!!

אני חושב, שצריך תמיד לדבר על המצב הביטחוני ועל המצב בכלל.. אבל אני לא חושב שצריך להפסיק את החיים בגלל הדבר הזה, שזה באמת כואב ועצוב. אפשר לעשות את התוכנית כרגיל, ולהוסיף דיונים על המצב, למה חייב לעשות הכל שקט??? מה זה יעזור? יחזיר את המתים אם נשמע שקט?!

לא הכל תלוי בנו!../images/Emo104.gif

יקיריי, אם זה היה תלוי בי אני הייתי מגישה תוכנית מלאת בדיחות,שעשועונים ומוסיקה מלאת קצב.. אבל כמנכ"ל הרדיו והמפיקה הראשית מחליטים לבצע יום שידורים מיוחד אין בסמכותי לערער את דבריהם! לא משנה שכל תחנות הרדיו שידרו על אותו תקן שידור! ולכל ההערות קודם..מרקו אי מצטערת אם לא הנעמנו את זמנך! אבל מישהו מינה אותך לדובר ראש ההמשלה? כל עיתונאי שמתפקד כפרשן יודע שתפקידו הוא גם לערב את דעתו על סמך העובדות.. כל הפרשנות ועידכון הדברים היה לנוער שלא מעודכן ולא צופה ו\או מאזין לחדשות!!!! לצערנו לא כל הנוער בקיע במצב ותפקידנו הוא להעביר את המידע! הדברים שנאמרו היו רלוונטים. ברמה נמוכה?!..טוב דעתך האישית..אנחנו לא רצינו להיכנס לנושא עמוק מדי בגלל שגם למאזינים וגם לנו נמאס כל הזמן לשמוע.. אז מקווה שהבהרתי את דעתי.. בתקווה שמחר הכל יהיה אופטמי! שירן

havlaz

New member
אז תזמיני את אדון גיא ../images/Emo104.gif

לקרוא מה המאזינים שלו חושבים על ההחלטה שלו בסוף הוא ישאר לבד מאזין לרדיו ונמשיך במסורת הציטוט "בגלל שגם למאזינים ולנו נמאס כל הזמן לשמוע" לשמוע מה? מה שדיברתם שעה?! דרך אגב, קצת צעקות בהנהלה והכל חוזר לרגיל מניסיון

אל תהיה חכמולוג!../images/Emo104.gif

אני לא הולכת עם הנהלה שלמה עם הראש בקיר! אתה לא מבין שבכל התחנות בארץ היה תקן שידור כזה?!!!!! אני קיבלתי את זה שבמצב כזה לפעמים התוכניות משתנות אז תקבלו את זה גם אתם...למה לדוש בנושא הזה.. זה לא בשליטתי ולא של עמיתיי לתוכנית... ומה ז"א "אדון גיא"..הוא המנכ"ל של הרדיו והוא יחליט! שירן

havlaz

New member
לא מכריח אותכם כלום.. ../images/Emo104.gif

העברנו פה ביקורת, המאזינים אם מישהו רוצה לשמוע, שישמע אם לאף אחד לא אכפת, לא נורא לא אני משלם חודשי על הערוץ להחזיק אותו.. וצריך שיהיו לי מאזינים. בכל התחנות במדינה החליטו ב10 בלילה לשדר שירים עצובים ופרשנות פוליטית של נוער?

מה זה קשור?

במקרה בלוח השידורים של "קול הים האדום" ביום ראשון ב 22:00 בלילה משודרת תוכנית הנוער. אז היא גם כן כלולה בלוח השידורים המיוחד כמו כל תוכנית אחרת.. מה אתה חושב שבגלל שזו תוכנית נוער אז יש הנחות? לא נראה לי! די להיות כאלה מקובעים תחשבו קצת!

סנטה

New member
איציק !

אל תשחק אותה יותר מדי עם ניסיון פוזות לא עובדות עלי כשתהיה מנהל רדיו נדבר , אני חושב שאתה מוביל את זה לדיונים מפגרים

havlaz

New member
פוזות לא עובדות עליך? שום דבר ../images/Emo104.gif

לא פנה ישירות אליך.. תתפלא כמה פעמים צעדתי לכוון מנהלי שמשהו לא נראה לי

כשתנהל תחנת רדיו..אז...../images/Emo104.gif

כשתנהל תחנת רדיו שפועלת על פי הוראות מלמעלה או על פי דעותם של תצוות ההנהלה.. אז תדבר איתי.. מה הקטע אתם חושבים שאתם יודעים הכל? או שאתם יכולים לשנות הכל?

havlaz

New member
מה הקטע בתוכנית

רדיו שפונה לקהל צעיר ומעלה אותו לשידור אבל לא מוכנה לשמוע ביקורת על פעילות התוכנית? לכי תקראי על מאבק וואלה-IOL (שאני גאה להגיד שעמדתי בראשותו) תראי מזה כוח צרכני אתר וואלה לא הסכים לקבל ביקורת משתמשים על הפעילות החדשה שלו מאז רכישת IOL מהקהילות הכי מצליחות במדינה, הפך האתר לאתר הקהילות הכי כושל במדינה. ולמה? חרם צרכנים! מאות המנהלים ועשרות אלפי המשתמשים עזבו את וואלה במחאה על ההתנהגות, ועברו למתחרים הדבר כמובן הופיע ועדין מופיע בעיתונים ברחבי הארץ. לא קובעים לכם כלום. העברו פה ביקורת וזכינו להתקפה מצד השדרנים, באמת תודה.

havlaz

New member
דרך אגב ../images/Emo104.gif

אם בכלל בכללי את רוצה חומר על המאבק (בלי קשר לנושא פה) את מוזמנת לפנות אלי, יש לי העתקים מהרדיו, ומהעיתונות

StagaDish

New member
אם אפשר...

אני דיי מצטרף למרקו בעניין הזה... חברים שלי, זה לא אישי, אבל... מי אתם בכלל שתפרשו, תבקרו ותשפטו את השלטון ואת רה"מ שלכם?! למה, אם ישימו אותכם מחר בראשות הממשלה והשלטון של א"י... אתם תפטרו הכל?! יש לכם את כל הפתרונות? העל יעלם? נגיע לתקופת זהב?! למה מה קרה?! אתם באים וככה בהנף יד.. משדרים ברדיו.. בתחנה עירונית.. ביקורת.. דעה אישית (זה כמובן מותר) וצדדים.. של ילדים בני 17! מה זה כאן?! זה שטויות.. למה לכם יש את כל האחריות הזאת על הכתפיים? את מנהלים את המדינה? לא! אתם רק פותחים ת´פה! דברים זזים.. זזים בקצב שלהם ובדרך שלהם.. אם נאהב את זה ואם לא... אבל אלה שמריצים את הארץ הזו, לפחות מנסים.. והם אנשים מבוגרים.. עם קצת יותר נסיון מכם, שיודעים מה הם עושים.. זה התפקיד שלהם... נכון, זה בדר"כ נראה דפוק ומכור.. ומלא חורים ושטויות.. שקרים וכו´... אבל זה מה יש.. ויש את זה בכל ארץ וארץ! אני לא תוקף אותכם בגלל שתקפתם את אריק שרון או את הזרם שלו.. אני בכלל לא מבין בפוליטיקה.. ואני לא מתעניין בשום צד.. זה לא מעניין אותי בכלל.. פשוט מעצבנת אותי הגישה הזאת של.. "מה הוא עושה המפגר הזה?!" תלונות, ביקורת שוללת, פרשנויות ושטויות! זה כל מה שאתם עושים.. אבל אני אוהב אותכם.. אז אני אוותר לכם רק הפעם...

StagaDish

New member
הממ... הוספה לתגובה...

יכול להיות שדיברתי קצת מהר מדי, לא קראתי את שאר התגובות.. ואני מצטער.. לא ידעתי שזה לא תלוי בשדרנים... הטעות היא עלי ושלי.. מצטער.. אבל בכל זאת.. גם אם כופים עליכם נושאים.. צריך לדעת לעשות את זה... לא? כמה שיש אנשים שעושים שטויות שמה למעלה.. הם עדיין המנהיגים שלנו שעשו גבורות בעבר.. ועזרו להקים את המדינה שלנו, שאנחנו חיים בה.. (וכל מה שרובנו רוצים לעשות.. זה לעוף מכאן וכמה שיותר מהר...) אז אי אפשר רק לבקר ולהתלונן... ושוב סליחה.. זה היה חמום מוח מצידי...

אף אחד לא ביקר את דבריו או שלטונו!

אניחנו רק הקראנו את הציטוטים מהנאום שלו! ואח"כ הסברנו על מה ולמה! אז לפני שאתה תוקף...! ואתה האזנת בכלל?... אני לא מבינה למה אתם לוקחים את זה כל כך קשה!!!! אף אחד לא בא נגד ראש הממשלה ולא נגד הדעות שלו...אנחנו שמרנו על דעות נטרליות לגמרי!

go marco go../images/Emo106.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד מרקו אנחנו גאים בך..... הכנסת להם אה?! נ.ב וירדן אמר שהוא אוהב אותך.......

למעלה