תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

זה בכלל לא המטרה...../images/Emo104.gif

אני שמח שמצא חן בעינך לבנת מה שאמרתי, וירדן אני אוהב אותך גם.... אבל העיקרון הוא, שהנה מאזינים קבועים (מאוד) של התוכנית, מביעים את דעתם האוביקטיבית על התוכנית והשדרנים תוקפים את המאזינים. במקום להתנהג כמו שיונתן התנהג ואמר, אני מקבל, או קיי, לדעתכם זה לא ככה וככה, אני ינסה לשפר... במקום זה, שירן החלטת לתקוף אותנו, אומנם ההגנה הכי טובה היא התקפה, אבל למה את מוציאה את זה עלינו, במקום, לבוא עם כל הביקורת שהעולתה כאן בפורום על התוכנית, ולהראות אותה למנכ"ל או למפיקה הראשית, וככה לשפר את הדברים, או משהו... החלטתם לתקוף אותנו. כמו שדקל כבר אמר, זה לא עיניין אישי, זו ביקורת לגיטימית ואוביקטיבית . אני באמת מצטער שלקחתם את זה אישית... אבל, תנסו, אני יודע שזה קשה, אבל תנסו שניה לצאת מהמעגל הסגור, ותפתחו את העיניים ותקראו מה כתבו לכם המאזינים שלכם. גם ברק, מגיש בתוכנית מחה על עוד תוכנית אבל, ועוד מספר אנשים שזה כן מפריע להם. מקווה שתסיקו את המסקנות הנכונות... שלכם, מרקו וזהו!!!

אף אחד לא תוקף!../images/Emo104.gif

מרקו, אף אחד לא תוקף... פשוט אני מנסה להסביר לכם מה שאתה כנראה לא מבין... המנכ"ל לא יכול ללכת נגד הרשויות...יש חוקים יש נורמות ותתפלא יש אנשים מעל מרקמן!!!! אז עם כל הכבוד לנאמנות שלך ולהאזנה הקבועה אתה לא מבין כלום..אולי במחשבים אתה גאון אבל כנראה שבתחום התקשורתי יש לך הרבה מה ללמוד.. יונתןם מגיב בצורה אחת ואני באחרת..יונתן כנראה עדין כי יש לו חוסר נסיון בנושא הזה (לא שיש לי וותק אבל עדיין למדתי הרבה) מרקו לי אין כלום נגדך אבל תפתח קצת את העיניים תסתכל מסביב אני לא יכולה לשנות מערכת שלמה (וזו לא תחנה אזורית קטנה זו מערכת של הרבה תחנות שפועלות עפ"י נורמות מסוימות!) אתה חכמולוג גדול מדבר,מגיב,מבקר...אבל האמת היא שאין לך מושג על מה אתה מדבר כי אתה לא עובד במערכת הזו...ולפני שאדם מבקר משהו הוא צריך להסתכל על כל העובדות ואתה יקירי לא עושה זאת.. לא נורא עם השנים אתה תחכים... מקווה שהבהרתי את עצמי, שירן.

בואנה זיינת ת´שכל..אחרי שתי שורות..

הפסקתי לקרוא...מה אתה כותב לי סיכומים פה. שום רטוריקה..מדובר בילדים בני 16 שרוצים לדבר בגובה העיניים עם ילדים בגיל שלהם,הם פונים לאוכלוסייה הצעירה לא לשמוקים כמוך...

סערור

New member
נוער יקר...../images/Emo91.gif

נחמד היה לי להכנס לפורום ולקרוא את התגובות שלכם לתוכנית הנוער, מקובל ונכון להביע דעות, הן לטובה והן לרעה, אבל... למרות שכמעט ובכל יום יש פיגוע, רדיו קול הים האדום מתאם עמדות עם הרשויות הנכונות לגבי שינוי תוכניות וכהנה.. השירים השקטים לא נועדו כדי להרדים אותכם, או לגרום לכם לשים דיסק במערכת, השירים נועדו לזכרם של הרוגים (ילדים, נשים טף ובכלל משפחות). לזכרם וכאות הזדהות עם הפצועים והמשפחות האבלות, הרדיו מרכין ראש ומתייחד עם כולם, נכון שחבל להפסיד שוב תוכנית נוער כייפית ומיוחדת, אבל קודם כל צריך לזכור את הנפגעים, הפצועים, וההרוגים... יהי זכרם ברוך, שלום, סאלם, PEACE ובעזרת השם שבוע הבא תוכנית נוער, תחשבו על זה סער צברי

havlaz

New member
שלום סער ../images/Emo104.gif

אני מקווה שקראת את כל השרשור! אם הבנת שאנחנו מסרבים לשמוע תוכניות כאלה כי אנחנו לא מזדהים עם הפצועים, מהפך גמור כואב לנו על כל אחד שמת או נפצע בפעולות הטרור, אך אנחנו חושבים שצריך להמשיך לחיות, אם נעצור את חיים, מותם היה לשב (הכללל בדיון). לצערינו במצב של ימינו כל יום יש פיגוע, ואם תיקח את 5 תוכניות האחרונות, יותר מחצי היו בסטייל התוכנית האחרונה. כאשר אנחנו סוף סוף פותחים רדיו, אנחנו רוצים משהו שיוציא אותנו מהמצב הנאכס קצת שמח... בטרד הסברתי מצב שבו נבכה כל היום, לא יהיה חיים נורמלים במדינה. אנחנו צריכים להמשיך לחיות, ולהמשיך במאבק. נכון שדברים באו מיותר גבוה, אבל את הקול שלנו יוכלו לשמוע שם גבוה רק עם רעש חזק, ואין פה בכלל כוונה לעשות זאת אבל כאשר הרדיו מציג את הדעה של מאזיניו, ומנסה לשנות, אין מנוס. אשמח אם תחשבו על זה קצת ברדיו שמרו על עצמכם לילה טוב איציק אדרי

חמש תוכניות? לא נראה לי..

אתה טועה אולי שלוש תוכניות.. ואיציק זה לא בשליטתינו!!!!! אולי אם יהיה שלום עולמי נפסיק..בינתיים זה המצב וככה הרדיו פועל!

havlaz

New member
אמרתי אם תיקח את ה5 האחרונות

תראה שיותר מחצי, להלן המספר 3 הוקדש לתוכניות כאלה לא האשמתי אותך באף הודעה דיברתי בכללי, בתקווה שמשהו ישתנה... "בינתיים זה המצב" אז נמשיך תוכנית רגילה, תוכנית עצובה, רגילה - עצובה, רגילה - עצובה רק לי זה מזכיר קוד בינארי או מה?

חייבת להגיב...

איציק יקר, על כל נער סוער ומלא באנטיגוניזם כמוך - יש תושב בוגר בעיר שמרתיח אותו לשמוע שידורים עליזים בזמן פיגועים. שב אתה פעם אחת באולפן עם מוזיקה קצבית (אחרי פיגוע) ונסה אתה לענות לכל אותו המון זועם המקלל ומגדף אותנו בנוסח: "איך אתם מעיזים לשדר סבבה כשבחוץ לוויות ועוד אנשים נהרגים" ? והאמת ? הצדק עימהם ! קיימים מצבים בהם אנחנו, כרדיו, חייבים לקבל את ההחלטות הנכונות - ואם זה לא מוצא חן בעיניך, חבל. בתקווה שפעם, בעוד כמה שנים, תוכל להתבונן בתמונה כולה, ולא רק במשבצת הפרטית של הישבן שלך !!!!

havlaz

New member
סטלי, עשי טובה, שני את גישתך

מהיום הראשון שלך בפורום, ובהודעה הראשונה את מסתכלת על כל מי שפה מלמעלה, זה שיש ביננו פער גילים לא עושה ממך טובה ומשכילה יותר מאף אחד. חלק מהאנשים פה ילמדו אותך בקלות כמה דברים שאת לא יודעת. נמאס כבר מהמבוגרים שחושבים את עצמם. רוצה להתראיין? יש לי כתבת פולופאפ על זלזול והפניית נוער שהיתה לפני חודשים. לפחות מחברי כנסת, ואזמה אם הם תמיד מתחנפים, יש תקוות כבוד לנוער.

מר מנהל הפורום...

אל תשכח שכמו שאתה בא להגיב על נושא מסויים... גם סטלי עושה זאת! היא הסבירה לך בצורה הישירה ביותר מה שאתה מתעקש לא להבין! בקיצור אני חושבת שכדאי שתתחיל להבין שככה מערכת הרדיו עובדת אם זה לטעמך או לא..

havlaz

New member
תלמדי לקרוא

"על כל נער סוער ומלא באנטיגוניזם כמוך - יש תושב בוגר בעיר שמרתיח אותו לשמוע שידורים עליזים בזמן פיגועים" בתקווה שפעם, בעוד כמה שנים, תוכל להתבונן בתמונה כולה, ולא רק במשבצת הפרטית של הישבן שלך !!!! תסלחי לי שירן, אבל אני רואה פה התייחסות לגיל שלנו. דברים עובדים בצורה מסויימת, אבל מי אמר שאי אפשר לשנות? ואני שוב שולח אותך לקרוא על מאבק וואלה-IOL סטלי באה להגיב, ואין לי בעיה עם זה, להפך הקטע שהיא שותלת פה בכל ההודעות שלה נימת זלזול בנוער

havlaz

New member
דרך אגב ../images/Emo104.gif

אני לא רואה פה שום קשר בין היותי מנהל הפורום לבין הביקורת הלגיטימית שזכותי להעביר

איציק אני יודעת לקרוא!

כנראה שהיא נכנסה וראתה את הדברים שנאמרו והיא בתור בן אדם שעובד מספיק שנים בתחום התקשורתי מבינה יותר מכל החבר´ה כאן! היא באה והסבירה...אולי קצת בתקיפות אבל המטרה הייתה להעביר מסר מהצד השני..

havlaz

New member
מאיזה צד שני? ../images/Emo104.gif

הצד המבוגר שמבין יותר מאיתנו (הנוער) ב-"האם מותר למאזין להעביר ביקורת על כך ש3 מתוך 5 תוכניות מוקדשות לשירים עצובים ופרשנויות סרק ואף אחד לא אומר מילה" אין פה הבנה של התחום, מדובר על דבר מאוד פשוט מאזינים - תוכנית ביקורת

למעלה