תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

havlaz

New member
אז זהו, מפסיקים את החיים ../images/Emo104.gif

רשממית? נותנים אור ירוק למחבלים שהפיגועים שלהם מצליחים? הרי בכללי זה מטרתם עכשיו עודדנו אותם לעוד. אני לא מסכים עם הביטול, ועם כל שאר הדברים הדומים לכך. מה לעשות שאסור לנו להכנע, האם זה מה שאת רוצה במדינה? כל היום אבל? איזה חיים אלו?

DreamS_HunteR

New member
כמו שאמרתי, זה מה שאמר איציק ../images/Emo9.gif

עכשיו תתעלמי גם ממנו?!

לא.

נלחמים. או יושבים לדבר. או מגבשים פעולה. או תגובה הולמת. בא לך לצאת ? צא. אני מפחדת, אבל זה לא אומר שהם ניצחו אותי. זה אומר שה"נבחרים" שלי לא למדו עדיין כיצד לטפל ב"בעיה"... (שבה אגב, אנחנו אשמים, אבל לא ניכנס לדעות פוליטיות).

נעה ד

New member
איזו אטימות..

אתה צודק איציק, איזה חיים אילו? אבל מה לעשות שזו המציאות שנקלענו אליה.. אף אחד כאן לא בוחר להיות כל הזמן בפחד ובאבל.. אבל מה לעשות שזה מה שקורה עכשיו... אולי זה עדיין לא הגיע לבית שלך (ונקווה שזה גם לי יגיע) אבל תנסה לחשוב איך היית מרגיש, אם חס וחלילה היה קורה משהו למישהו קרוב אליך, בעוד שכל המדינה חוגגת?! ברור שלא צריך לעצור את החיים, אבל תודה שאין לנו כל כך סיבות לשמוח.. די להיות כאלה אטומים, תנסו לחשוב גם על צדדים אחרים...

havlaz

New member
אם את חושבת שאני מתכוון ../images/Emo104.gif

במגמה שלי זה לשמוח על שאנשים מתים כל יום במדינה, אז את טועה סיבה לשמוח? כמובן שאין סיבה להפסיק את החיים? גם כמובן שאין קחי סיטואציה, תגידי לי אם היא נראית לך נורמלית (מועתק מהודעה קודמת) האם זה מה שאתם רוצים? אחרי כל פיגוע נקדיש את כל החיים למוזיקה שקטה? חשבו על זה, אתם פותחים טלוויזיה - מופסקים השידורים או שיש קליפים שקטים פותחים רדיו - מוזיקה שקטה, מדברים רק על מה שקורה יוצאים יום שישי - הבעלים של מקומות הבילוי כאות הזדהות סוגרים את הבאסטות אתם נכנסים לאינטרנט - האתרים מלאים בהודעות ופורמים על המצב לבחוץ לא נצא, כי יש פחד ממחבלים הפתרון? להוציא משחקי חברה ולהתחיל לשחק עד שתשתגעו ותקפצו מהחלון.. האם שירי אבל יחזיר את החייל שנהרג? את הילדה הקטנה בת השנה? את המשפחה שנטבחה?. מי כמוני בעד אותם משפחות, אחד עם דעות ימניות שבעד לטפל בכוח בכל אדם שמעיז לשים אצבע על אנשים חפים מפשע, אנשים שבסך הכל רוצים לחיות. אבל להפסיק את החיים לא יחזיר אותם להפסיק את החיים יתן אור ירוק למחבלים שהנה, הם מצליחים לגרום לנו להתייאש, גם בזמן השואה דאגו ההורים לשחק עם הילדים, כי ידוע שלחיות בדכאון גורם רק נזק, ולא טוב. אל תעשו ממני וממי שבדעתי "מפלצת" שלא אכפת לה מההרוגים, אכפת, ואולי אף יותר משלכם אכפת.

קליפס

New member
לגמרי הגזמת !!

אין לנו סיבה לשמוח ?! אנחנו כאן, לא ?? תראי, לא מעניין אותי שיגידו שאני חיה בבועה ורודה, ואומרים את זה מדי פעם (לפעמים גם אומרים שאני חיה בעולם שחור, יחי הקיצוניות הא ?), אבל למה לחיות במלנכוליה תמידית ?! מה יש ? אין אוכל ? אין סיבה לחיות ? מה קרה שכולנו צריכים להסתובב מדוכאים ואבלים ? אולי גם נלבש רק שחור ורק קרוע (תעזבו אותי שניה מהקטע שזה נורא ´מאגניב´ ובאופנה להתלבש ככה), אולי גם נעבור דירה לבית קברות ? אולי לא נדליק טלוויזיה, אולי לא נצא לעיר, אולי לא נתחבר לאינטרנט - גם זה סוג של בידור !! מה זה אין לנו סיבה לשמוח ? מה קרה ?! כל עוד את פה, חיה, תשמחי. את לא צריכה להיות תלויה באנשים אחרים כדי להיות שמחה. החיים נהדרים. תתאבלי על כל מת ותאבדי סיבה לחיות. וכן, אני חסרת רגישות ובאמת שלא אכפת לי אם יש 8 או 9 הרוגים. גם אחד זה יותר מדי, אז ?!

havlaz

New member
אני מסכים איתך ../images/Emo104.gif

למרות שאת לא בדיוק מסכימה איתי (הרממ, מתוסבך
) גם מבחינתי אין חשיבות למספר ההרוגים, בשבילי הרוג אחד זה כמו 20 הרוגים וילדה בת שנה זה כמו איש בן 30/70 לאף אחד זה לא מגיע! ומדינת ישראל צריכה ל"נקום" את אותו מוד אדם יחיד כאילו נהרגו עשרות. שכן כל אדם הוא חיים, הוא משפחה, הוא תקווה. חבל לחזור על שאר דבריך, מסכים איתם.

DreamS_HunteR

New member
אתה צריך להוסיף עוד 6 דגלים ../images/Emo9.gif

אני יוסיף לך
...
ככה זה סוגר שלוש שורות של 25 דגלים
חיחי

DreamS_HunteR

New member
את האמת, ספרתי בשביל לראות

אם שמת 50 וכמה דגלים כמו השנים של המדינה, לא חשבתי שסתם שמת כל כך הרבה גדלים
ובאמת משעמם לי...

נעה ד

New member
זה ממש לא מה שהתכוונתי!

תאמינו לי שאני לא יושבת כל היום בבית ובוכה.. אבל צריך לעשות את זה בפרופורציות, ולא ממש לעיניין שהעם עכשיו יתחיל לחגוג ולשמוח, כי ת´כלס, המצב על הפנים! (וגם אין כל כך חשק לזה...) קליפס, אני לא דיברתי על עצמי באופן אישי, ולא אמרתי שאני לא שמחה לחיות או משהו כזה.. כאילו.. מה הקשר?! את מה זה הגזמת.. מה שאמרתי שם זה בעצם להמשיך לחיות (וכן להדליק טלוויזיה וכן לצאת, וכן לעשות את כל הדברים) ולהנות, אבל לא לשכוח שיש עכשיו אנשים שגם אם הם מאד היו רוצים.. הם לא יכולים!

קליפס

New member
יש דרכים לומר דברים,

את אמרת שאין לנו סיבה לשמוח. אני לא מגזימה, אני אולי קצת הקצנתי את מה שאמרת אבל זה רק בשביל להסביר כמה דברים. דאמט לפעמים אני לא מבינה מה אני עושה פה.

נעה ד

New member
אוקיי..

את צודקת, הגזמתי קצת בניסוח.. אבל זאת לא היתה הכוונה..

nbh

New member
אתר לבני נוער - שווה ביקור

לשירן ולכולכם, מה שלומכם בימים טרופים אלה? נירא

למעלה