אם את חושבת שאני מתכוון ../images/Emo104.gif
במגמה שלי זה לשמוח על שאנשים מתים כל יום במדינה, אז את טועה סיבה לשמוח? כמובן שאין סיבה להפסיק את החיים? גם כמובן שאין קחי סיטואציה, תגידי לי אם היא נראית לך נורמלית (מועתק מהודעה קודמת) האם זה מה שאתם רוצים? אחרי כל פיגוע נקדיש את כל החיים למוזיקה שקטה? חשבו על זה, אתם פותחים טלוויזיה - מופסקים השידורים או שיש קליפים שקטים פותחים רדיו - מוזיקה שקטה, מדברים רק על מה שקורה יוצאים יום שישי - הבעלים של מקומות הבילוי כאות הזדהות סוגרים את הבאסטות אתם נכנסים לאינטרנט - האתרים מלאים בהודעות ופורמים על המצב לבחוץ לא נצא, כי יש פחד ממחבלים הפתרון? להוציא משחקי חברה ולהתחיל לשחק עד שתשתגעו ותקפצו מהחלון.. האם שירי אבל יחזיר את החייל שנהרג? את הילדה הקטנה בת השנה? את המשפחה שנטבחה?. מי כמוני בעד אותם משפחות, אחד עם דעות ימניות שבעד לטפל בכוח בכל אדם שמעיז לשים אצבע על אנשים חפים מפשע, אנשים שבסך הכל רוצים לחיות. אבל להפסיק את החיים לא יחזיר אותם להפסיק את החיים יתן אור ירוק למחבלים שהנה, הם מצליחים לגרום לנו להתייאש, גם בזמן השואה דאגו ההורים לשחק עם הילדים, כי ידוע שלחיות בדכאון גורם רק נזק, ולא טוב. אל תעשו ממני וממי שבדעתי "מפלצת" שלא אכפת לה מההרוגים, אכפת, ואולי אף יותר משלכם אכפת.