תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

אז לא לוקחים.

לא בגלל שדעתך לא חשובה. בגלל שיש רוב דעות שונה משלך. רוב שמזדעזע מהאסקפיזם ותסמונת ה"בת יענה"... זה לא קורה אצלי בבית, אז זה לא נוגע לי ???? מה זו האטימות הזאת ???? כל הכבוד על רוח השינוי שאתה מנסה להחדיר, כנראה שיש אנשים שעוברים תהליך אחר. נסה להבין אותם. אתה חושב שאנחנו נהנים "להתחשב במצב" ולשדר דכאון ?

havlaz

New member
את מערבבת 2 דברים שונים

אם את חושבת שלי לא אכפת ממה שקורה פה במדינה אז את טועה. אכפת לי, אכפת לי מאוד! בימים אלה אני עובד על אתר הזדהות, אתר עם מידע על כל נרצח ונרצח, עם מידע על המדינה בעשרות שפות (ופה אני יזרוק גם בקשה, אם יש פה אנשים השולטים באופן מוחלט, בשפות אחרות, מלבד עברית ואנגלית, אני אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, ופנו אלי באופן פרטי בנושא) אבל אם כל הכבוד, וההזדהות אי אפשר לעצור את החיים, צריכים להמשיך לחיות ואני מזמין אותך לקרוא את סיטואציות ה"הזדהות המלאה" שלי, בו כל מקום שתלכי תהיה הזדהות. אנשים מזדהים, לאנשים כאב, אבל לא מפסיקים את החיים. לא פוגעים הדברים בי? שטויות והבל יש לי ידידה טובה בגילו שאני דואג לבדוק את מצבה כל פעם שאני שומע שנזרקה אבן לגילו יש לי ידידים בחדרה שאני דואג להתקשר כל פעם שקורה משהו כנ"ל תל אביב, חיפה, ועוד מקומות ידיד לי נפגע בפיגוע, ואחד גם נהרג לא כואב? כואב..

משהו שאתה צריך להפנים....../images/Emo104.gif

איציק לא אתה לא אני ולא ה"מבוגרים" בחרו שהמצב יהיה כזה.. אבל בזמנים כאלה השיגרה משתנה! אתה חושב שכיף לי לשבת באולפן ולדבר על ההרוגים,הפצועים, ועל כל החלאות שהורסים לנו את החיים? לא ממש לא אבל אני עושה את זה כי כבר הפנמתי את העובדה שהשיגרה השתנתה... והדבר הכי לא נכוןלעשות הוא לברוח מהמציאות... תתרגל לעובדה שאנחנו במלחמה...וזו השיגרה החדשה שלנו!

havlaz

New member
זה לא לברוח מהמציאות

ממש לא. אני אומר שאנחנו מזדהים, מרגישים וסובלים אבל אם נפסיק את החיים, ניתן לצד השני לנצח אם זה לא המציאות, אז מה היא המציאות? זה השגרה החדשה? כל היום ברדיו שירי עצב? Good luck

איציק את מה שאמרת אספים ממך אמרו!

תפסיקו להיות מושפעים מהמדייה שאומרים להמשיך בשיגרה...איזה להמשיך בשיגרה אנחנו במלחמה מזויינת עם כל העולם האנטישמי הזה...אבל אתם לא מבינים שכל המטרה של האנטישמיות הזאת היא לקרב ולאחד את העם להזכיר לכם מקרים אחרים...גירוש ספרד,יציאת מצריים,שואה,ועוד...ועכשיו זה! אנחנו עם סגולה אל תשכחו את זה...בלעדינו[היהודים] העולם לא יוכל להתקיים.. אבל אתם כמו הפולטיקאים עד שזה לא ייפגע בכם אתם לא תבינו את גודל הכאב.. תפסיקו עם העליזות והטיפשות של הרדיו...בבקשה...

havlaz

New member
כאחד שעובד במדיה

אני מאוד מצטער שאני מושפע מעצמי לא אמרתי שאנחנו לא במלחמה אבל האם שמיעת שירי אבל כל היום יעזור? ודי עם אותה שורה כל הזמן אני יודע מזה כאב כאשר מישהו מת לך. אני מחפש כרגע מאמר שאני זוכר שקראתי בהארץ, על משהו שאמרה אם שכולה, שהיא ומשפחתה תמשיך לחיות, ותקיים את בת המצווה של הבת שצריכה להיות בדיור כמו שתוכנן, שכן היא לא יכולה להפסיק את החיים כי אז היא גורמת למוות של כל המשפחה, ולא רק הבן שלה. ואת זה אמרה, אמא שהבן שלה נהרג בפיגוע

סנטה

New member
פשששששששש.....

זה היה נאום יפה קבל ס"אי [ סנטה אומר יפה !]

Alinush182*

New member
אתה צודק....

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב......... אלינה

לסטלי סלומונוב!

סטלי יש לך אחלה תוכנית את שדרית נהדרת וכאילו גם בזכות דוד שלי אדם כמובן התוכנית רצה יופי1 אבל בבקשה אם תאכלי להפסקי את ההערות העוצניות על בריטני ספירס כאילו סבבה את לא הכי אוהבת אותה זה לא מקום ברדיו להביע את זה! תודה!

דניאל מתוקה !../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות וההערה הבונה. בגלל שהתכנית שלי היא כמו "טור אישי" בעיתון, הטעם המוסיקלי שלי בא לידי ביטוי במוסיקה ובדברים שאני אומרת... ודרך אגב, הרדיו זה *בדיוק* המקום לעשות את זה בו ! ברור לי שאיני "קולעת" לדעתם של כולם, אבל זו אני וזו התכנית שלי - לכן כל מאזין יכול לבחור לו את ה"נישה" המתאימה לו - אם זה מזרחי, טראנס, רוק או כל דבר אחר... מקווה שתמשיכי להנות !

לסטלי תודה!

אני שמחה מאוד שהגבת בנושא תמשיכי לשדר ולהריץ אחלה תוכנית וברור שאני אמשיך להאזין כמו תמיד!!

איזה זילזול בנוער! היא נותנת לכם...

בדיוק מה שלא הייתם רוצים לשמוע...את האמת! היא נותנת לכם הסבר מדוייק ביותר על מי שאתם...חבורת עליזים רדיואקטיביים...

סטלי יש לך ניסוח מדהים!

את סופרת/מושררת לא? כי לך ולאחי הגדול יש אותו ניסוח הסבר...תותחית את... נ.ב את בהחלט צודקת...כל אחד ברדיו דואג לתחת שלו...זה כולה רדיו...אני לא רואה בזה מקצוע ריווחי לעתיד..אבל,ככה הם מעבירים את הנעורים שלהם בשמיעת מוזיקה ובזיוני שכל של המאזינים...

וואו... איזו מחמאה מדהימה !!!

אני קדה קידה - ותודה ! נעים לדעת שאני מוערכת... אני כותבת, כן - אבל עדיין לא סופרת.... אתה הראשון שתקבל עותק כשייצא הספר שלי... עשינו עסק ? (ורק שהלפלנד הזה לא יכתוב גם לך שאתה מלקק...חחחח...)

הלפלנד הזה הוא אחי התאום אז אם הוא.

ירשום משהו...אני יהפוך אותו לאחד מהעליזים של הרדיו....

למעלה