תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

../images/Emo46.gif ש ו ב ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif

אני מצטער אבל אני לא הייתי ליד מחשב בכל זמן הדיון כאן. לא מהיום יש ל"רדיו" ולסטלי נימה צינית עלינו. הן בהודעות בפורום והן בפעולות שהם עושים. עיניין השם, עיניין התוכניות, עיניין סיפוח הפורום לאתר הרדיו... בכל אחד מהמיקרים זה חזר ונאמר שוב ושוב... יש דבר אחד שאני באמת לא מבין (וזה בגלל שאני נער) האם הרדיו כל כך כבול, ולא מנורשה לעשות כלום, האם כאשר מגישה תוכנית רדיו אומרת אני לא יכולה להפשיע ולשנות את המערכת, זה נשמע כמו, הא, זה מפריע לכם, אופס, מה אני יכולה לעשות... שימשיך להפריע לכם, תתרגלו
ממש במקרה, אני האזנתי אתמול לאחר התוכנית של "מכת עשר" לעוד תכנות ובינהם גלגל"צ, ואני חייב לציין, שאומנם המוזיקה לא הייתה רועשת, לא דנו בכלל בנושאים האלו. בשביל זה היה את מבזק החדשות. פה לדעתי, (ואני ישתמש במילים של סטלי) אתם צריכים קצת לרדת מהעץ הגבוה שעליו תיפסתם, אומנם אתם מגישי רדיו, ואומנם יש לכם איזו שהיא השפעה , אבל האופן בו אתם מתשמשים בזה, והצורה המזלזלת, לא רק בנוער, אלא בכלל במאזינים שלכם, מגעילה
באמת מאסתי בדיון על זה, הבנו את העמדה שלכם, העיניין הוא שאתם לא מוכנים ולא יודעים איך לקבל את ההערות והארות שלנו, אנשי רדיו וותיקים ומלומדים... אומנם שירן, אני לא מבין כל כך בתיקשורת, אבל אני בהחלט מבין שמה שאתם עושים כרגע הוא ממש לא אתי... גם ההבט הרטורי, שבו אגב אני כן מבין נמוך... ולדעתי, לרוב מה שאמרת כאן בנושא הזה, הוא פשוט דמגוגיה זולה ופשוטה
מרקו וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוא´נה, אתה קורא את מה שאתה כותב ?

ואת מה שאחרים כתבו ? אין לאף אחד בעיה עם היקורת שלך (גם אם היא נכתבת בשגיאות כתיב) - והרדיו לא כבול - הוא מקבל את ההחלטות האלה בעצמו... ונמאס לי כבר לנהל את השיח חרשים הזה, מרגישה כמו תקליט שרוט. שוב הסטלי הזאת מעליבה אותנו, אלה שעוד לא למדו להקשיב !

DreamS_HunteR

New member
רק עכשיו אתה שואל מתי סטלי משדרת?!

כל יום, בין הימים ראשון עד חמישי בין השעות 16:00 עד 18:00 .... בתדר, רדיו קול הים האדום 102fm

havlaz

New member
מה את אומרת שהרדיו לא כבול?

לפני רגע את ושירן אמרתם שהדברים באים מיותר למעלה, ולא על הכל יש לכם שליטה אז עכשיו את אומרת שהוא מקבל את ההחלטות האלה בעצמו? גם אני מרגיש כמו תקליט שרוט, אני אומר את דעתי, למה לא צריך להכנס לאבל ללא הפסקה, אך משום מה תמיד אני חוזר להגיד את זה.. אני מסכים ב100 אחוז עם מרקו. בשבילך פתחתי רגע את הרדיו אלוהים ישמור! מוזיקה קצבית!! באנגלית!! איפה הכבוד?! איפההה?! הרי אמרתי שמהיום עד לסיום המלחמה שומעים רק שירים שקטים! מפסיקים את החיים עד לסיום המלחמה! אפשר לקבל את הטלפון לתלונות? אני רוצה להתלונן על זה ששדירו הרגע שיר קצבי ולא שיר עצוב

יופי ! חזרנו לתגובות ילדותיות !

1. שירן אמרה שהרדיו כבול, לא אני. הרדיו אמנם כפוף להנהלה גבוהה יותר, אבל חוץ מחוקי שידור הוא די קובע את המדיניות של עצמו. 2. מי אמר שעד סוף המלחמה (?) שומעים שירים שקטים.... אוף, עד שכבר השתכנעתי שאתה בחור אינטילגנטי... אתה ממשיך להציק עם הערות לא רלוונטיות... 3. לשימחתך, אני פותרת אותך מנוכחותי (המראש מיותרת) בפורום הזה, כיוון שזה מרגיש כמו לדבר אל הקיר. אולי תבדוק את הבנת הנקרא שלך, אני מרימה ידיים ! 4. תמשיכו להתפלש בבוץ שבתוך הביצה הקטנה שלכם, וכך כנראה לעולם לא תפתחו אופקים על עולם ידע רחב יותר - והכי חשוב, תמשיכו לא להקשיב... זה בטוח יביא שלום עולמי ! שלום ולא להתראות.

havlaz

New member
ואחרי זה את אומרת

שההודעות שלך לא ציניות ומזלזלות.. ועוד אומרת לי שאני לא יודע להבין את הנקרא, ייה, רייט. על מה הדיון פה? מה את אומרת ושירן אומרים כל הזמן? שהרדיו מזדהה ולא יכול לשדר "רגיל" בזמן שכזה, ו"לדרוך" על נחמת ההרוגים. והיום, לא נהרג חייל צה"ל בפעולה? אז מה, מזלזלים בו? והיום לא קברו את הרוגי הפיגוע מאתמול? מתי מנחמים ומשתתפים בצער אנשים, שבא לנו?, שנוח לנו? אמרתם שאי אפשר לשמוח, ולחיות כרגיל בזמנים כאלה פתחתי סתם רדיו, שמעתי מצעד, שירי דאנס, מוזיקת MTV מתי שרוצים מזדהים, מתי שלא, לא? תפתחי את אופקים, להקשיב גם לאחרים. את יודעת מה הבעיה של אנשים במדינה הזאת? שיש להם בעיה לשמוע משהו, כאשר נמאס להם, הם פורשים, כמה פעמים נתקלתי בזה מול אנשי שיח מהצד השני של המפה הפוליטית (אני ימין-מרכז גאה) שכאשר נמאס להם לדבר, הם פשוט מאיימים לעזוב ולא לחזור לדבר יותר. הכי קל זה להתחמק, לברוח.

שואקה

New member
סטלי דרלינג !

גברת סלומונוב שלום רב, בשימוש במנות גדושות של ציניות, מרירות והסתכלות מתוסכלת לא תצליחי לשכנענו, אפילו שבני נוער היננו, כי את צודקת ואנחנו טועים. באמירה שלמה של נוער דווקא אינטיליגנטי, את ידעת להוציא רק דבר אחד מתוך המכלול ולהתייחס רק אליו. סטלי - אומנם את יכולה לא להסכים עם הנאמר, אבל אל לך להתייחס את המוען כאל אידיוט גמור. יש דרכים להעביר תוכניות רדיו על המצב גם בצורה קצת שונה, לבהביא זויות אחרות ולעניין את הקהל בפאנל רחב ומגוון יותר, במיוחד שעוסקים בעניינים כל כך מהותיים שנוגעים בחיי כולנו. חוסר הכשרון שלכם, חלק מאנשי הרדיו, לא אמור להוציא אתכם למתקפה חזיתית נגד המאזינים- שאחרי הכל, גם אם מוצא חן בעינייך הדבר וגם אם לאו, הם השופטים היחדים והם מחליטים מהו רדיו טוב ומהו רדיו זול. סטלי סולומונוב - עד היום עוד לא שמעתי מפיך על גלי האתר שום פניני חוכמה מיוחדים. איניך השדרנית המוצלחת בתבל, ואל לך לתת לחוסר הבטחון שלך לשחרר כמויות הרסניות של ארס. את לא יודעת הכל, וביקורת תמיד יכולה להיות בונה אם יודעים איך להתייחס אליה. תני לנו להחליט אם אתם טובים או לא, ואנחנו לא משתכנעים בקלות ! בתודה מראש, ובתקווה לשידור מאזין יותר, מאזין בעל דעה. (ולא שירן שואקה) הבהרה- ההודעה לא נכתבה בידי שירן שואקה אלא על ידי אורח רצוי בביתה, שהחליט להשתמש בצוהרה לעולם הרחב.

מה הקטע של הנאומים האלו?

אחרי כל מה שנאמר.. אני מבינה שנמאס לכם מהתוכניות האלה, מהכאב, מהפיגועים.. אבל גם לנו! ומרקו אם היית מאזין יותר לגלגל"צ היית מבין שהם עובדעם על תקן השמעת שירים בלי דיבורים,רק עידכוני תנועה וכדומה.. לכן לא שמעת דיבורים על המצב לעומת זאת אם היית מאזין לגל"צ היית שומע אותם דברים! הבנת?

ואם הוא היה קורא טוב יותר...

הוא גם היה שם לב לדבריי, בהם הדגשתי שאין חלילה זלזול בבני נוער ! אם היית מכיר אותי מרקו (וזהו) היית יודע שאני עובדת עם בני נוער, מחשיבה את דעתם - ואף מלמדת אותם כיצד להביע אותה ! ספור עד 10 בפעם הבאה, לפני שאתה מגיב !

1,2,3,4,5,6,7,8,9,ו.............10

באמת, נכון אני לא מכיר אותך, ונכון כתבת את זה... אבל עם זאת, אני רואה את מה שאת אומרת שאת לא מזלזלת אבל אני קורא דברים אחרים לגמרי בהודעות שלך. וכן אני קורא בדיוק מה שאחרים כותבים, ואני יכול להגיד לך, שאם את תקראי את השירשור למטה באותו הנושא, תראי ששירן, שלדעתי בדיון הזה היא מייצגת את ה"רדיו" תקראי את מה שהיא כתבה, ותביני יותר טוב למה התכוונתי. כל הדיון הזה מתמקד בנקודה הלא נכונה, עיניין תוכניות האבל מובן שזה לא בשליטתכם, וכי אתם לא מחליטים וכי אתם רק דג קטן, או בורד אחד במערכת גדולה, הבנו, אבל יש ויש.... היה ניתן להעביר את אותו המסר גם ללא הפירוש הדבילי של נאום ראש הממשלה, וללא ההערות הפוליטיות .... (וזה לא רק מה שאני אומר, תראי את התגובות תראי שיותר ויותר אנשים טוענים אותו הדבר
) אז ידידותי, אל תוציאו את דברי מהקשרם, הבנתי את דעותיכם. המטרה היחידה והבודדת שהייתה לי כאשר כתבתי את התגובה הראשונה שלי בעקבות התוכנית, לאחר כמובן שספרתי עד עשר... היא הייתה לנסות לשפר את התוכנית הבאה, לנסות אולי לנסות ולשנות, כי אתן לא יכולות "ללכת ראש בראש ברשות השניה" אז אני החלטתי להציע מספר דברים, אני רואה שההצעות שלי תורפדו במהלך הדרך או סוכלו בידכם... חבל, האלטרנטיבה היא להשישאר הרמה הנוכחית... והיא לא עד כדי כך מחמיאה. מרקו וזהו!!!

איציק הבט בכתבה הזו...

ציטוט: "לא סביר שבמאות בתים שורר אבל, ואנחנו נרקוד..." סתם, כדי שתראה דעה אחרת...

DreamS_HunteR

New member
וואווו נהדר, לא?

עכשיו לא יהיו חגיגות מימונה, איזה כיף, אה? (בציניות)!!! ועכשיו כשלא יהיו חגיגות, ותהיה הזדהות, מה זה ייתן לנו? הנפגעים שמתו, או הפצועים לא יקומו לתחייה.. טוב הפצועים יבריאו, אבל המתים לא יקומו, זה לא יעזור. אני חושב, שכולם, כולל כולם צריכים לחגוג את המימונה הזאת, כי צריך לנצל כל סיבה למסיבה!

אני אתעלם מהודעתו של אדם...

כי היא לא מציאותית. ואליך איציק, באותו מדור של YNET תוכל למצוא גם כתבה על ישיבות הרשות השנייה, שמנסות לגבש כללים לשידור בזמן פיגועים. אולי מכך תוכל מעט להבין, שנכנסנו כולנו למצב לא מוכר, לא ברור ולא מובן - שלא ניתקלנו בו בעבר, ורק עכשיו אנחנו למדים (תוך כדי) כיצד "לאכול" אותו... תחנות הטלויזיה, הרדיו, ערוצי החדשות - כולם מנסים להבין כיצד הכי נכון להתמודד עם המצב ה"חדש" הזה...

DreamS_HunteR

New member
למה להתעלם ממני?!

זה לא פייר!! אני חושב שאם כל הזמן אנחנו נותנים זמן, מספיק גדול לכל מה שקורה בארץ, ורואים את זה כשיש תוכניות אבל ושיונים שלוח השידורים, אז גם לא נחגוג? כמו שאיציק ורבים יגידו "צריך להמשיך את החיים!!" וכך גם אני אומר.

אדם שב בשקט אתה מדבר שטויות

אדם דבר לעניין אתה עושה מעצמך צחוק אתה כולה בן 12 מה אתה מבין... אתה מתנהג כאילו אתה דובר ראש הממשלה או משהו... צריכים לחגוג,אבל גם לחיות את המציאות!

אדם בן 14 עדי!!

וואלה רואים שאתה לא מכיר את אדם בוא נגיד שכמה שאנחנו גדולים ממנו ולא בגלל שאני בת דודה שלו הוא קצתיותר חכם

למעלה