תוכנת רענון מילים וביטויים

firebrand

New member
ואיזו הודעת שגיאה קיבלת?

(אני מנחש שאין לך VB Runtimes... אבל צריך הודעת שגיאה כדי לאמת.)

לינוי 18

New member
ההודעה שקיבלתי היא:

run time error 53: file not found מאיפה אני יכולה להוריד תקובץ שחסר? תודה !

firebrand

New member
אני מעוניין לדעת,

ההודעה הזאת מופיעה כאשר את מנסה להפעיל את הקובץ שבתמונה? ככה הקובץ נראה? אם לא - מה את בדיוק עושה כשההודעה מופיעה? (אני עדיין לא יודע בדיוק מה את עושה, לכן כמובן שאני לא יודע איך לעזור לך! כמה שיותר מידע יעזור כאן!!!)

לינוי 18

New member
כנס..

כןן בדיוק כך הקובץ שאני מפעילה נראה.. וההודעה שרשמתי מקודם מופיעה! זה מזה מבעסס...

AnnyG

New member
היי, אני רוצה להוסיף ביטויים נוספים

לתוכנה, אתה יכול בבקשה להסביר כיצד לעשות זאת..?

AnnyG

New member
שאלונת.

אני יכולה פשוט להוסיף ביטויים לקובץ voc.txt (על-פי ההוראות הנתונות), והביטויים שהוסיף אוטומטית יופיעו לי בשאלות בתוכנה..?

slayer22

New member
כן! את יכולה להוסיף, לשנות או

ליצור לך קובץ משלך. הוצאתי תיקון (נמצא למטה) כך שאת יכולה לפתוח מילון אחר...

nirrin

New member
כל הכבוד + הצעה לשיפור

תוכנה נהדרת ! אם מישהו מרחיב את אוצר המילים - שישים פה בפורום - שכולם יוכלו להנות. ושוב, שיחקת אותה !

viteppp

New member
אם את מתעקשת ..

שמשהו ישלח לך את התוכנה כאשר היא כבר לא דחוסה וכוללת את כל הקבצים (שמשהו יעלה לך את זה לאיימיל או אי סי קיו ).

אני אשמח...

אם מישהו מוכן להיות נחמד ולשלוח לי אז.... הנה האייסי שלי :239915486

firebrand

New member
אה-ה, runtime 53

הבעיה היא שהקבצים שלך לא נמצאים בספריה c:\Words תנסי את הפעולות הבאות: 1. תסמני את כל הקבצים שבספריה, כמו שמופיעים בתמונה שהעליתי למעלה. 2. אחרי שסימנת את כולם, תבחרי בתפריט Edit, ובאפשרות Cut. 3. תכנסי ל- My Computer. 4. תכנסי לכונן C. 5. תיצרי ספריה חדשה. 6. תשני את השם של הספריה הזאת לשם הבא: WORDS 7. תכנסי לתוך Words. 8. תבחרי בתפריט Edit, ובאפשרות Paste. 9. תנסי להפעיל עכשיו. עובד??

לינוי 18

New member
אממ תראה..

איך אני פותחת ספריה חדשה?....... (דרך אגב יש לי וינדוס בעברית )..

viteppp

New member
נכנסת לכונן с

לוחצת על מקש ימני בעכבר , בוחרת "חדש" ושם את בוחרת ב"תיקיה" ומשנה את שמה לוורדס.

firebrand

New member
הוראות מתורגמות לעברית

1. תסמני את כל הקבצים שבספריה, כמו שמופיעים בתמונה שהעליתי למעלה. 2. אחרי שסימנת את כולם, תבחרי בתפריט עריכה, ובאפשרות גזור (או גזירה). 3. תכנסי ל- המחשב שלי. 4. תכנסי לכונן C. 5. תבחרי בתפריט קובץ, באפשרות חדש, באפשרות תיקיה. 6. תשני את השם של התיקיה הזאת לשם הבא: WORDS 7. תכנסי לתוך Words. 8. תבחרי בתפריט עריכה, ובאפשרות הדבק (או הדבקה). 9. תנסי להפעיל עכשיו.

viteppp

New member
מה נסגר?

אתה סתם משגע אותה! שלח לה את התיקיה וורדס שכוללת הכל ותבקש ממנה להדביק אותה בכונן סי.

למעלה