תוכנת רענון מילים וביטויים

firebrand

New member
אופס, לינוי!

(כל המילים העבריות/ארמיות האלה משגעות לי את השכל.)

לינוי 18

New member
../images/Emo99.gifמלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

מלך אתה תודהההההההה הצלחתי! אין לך מושג כמה אני מעריצה אותך עכשו! ולכל מי שהגיב וניסה לעזור אלפי תודות

viteppp

New member
את עדיין פה?

אם כן תשלחי את מספר האיסיקיו שלך ואני אשלח לך את התיקיה מוכנה.

viteppp

New member
אם כבר אז כבר

תגידו יש לכם מושג אם יש תוכנה דומה באנגלית???? (חח כן אני יודע שאפשר להכניס לשם מילים באנגלית אבל אם אני אתחיל לעשות את זה אני לא אספיק עד מועד אפריל).

firebrand

New member
מילון ראשון להורדה

אפשר להוריד כעת את המילון הראשון ולהתחיל לתרגל על כל המילים/ביטויים שמתחילים באות א', על פי המילון של אנקורי. הוראות הפעלה: 1. לחצו בכפתור ימני על הלינק "מצורף קובץ txt" בהודעה זו, ובחרו Save Target As (או בעברית: שמור מטרה כ... - אני חושב). זאת האפשרות השלישית בתפריט. 2. נפתח חלון שכותרתו - Save As (או "שמירה בשם"). 3. בצד השמאלי/ימני של החלון, לחצו על My Computer (או המחשב שלי), תכנסו לכונן C, ותכנסו לספריית Words. 4. בתחתית החלון - היכן שרשום File name (או שם הקובץ) - תשנו את שם הקובץ ל: voc.txt 5. תלחצו על כפתור Save (או שמור). תופיע שאלה: ?Do you want to replace it (או התרגום בעברית) תבחרו Yes (כן). סיימתם! אפשר להפעיל את התוכנה ולהתחיל לתרגל. --- אני מתחיל עכשיו את המילים של האות ב'. אם מישהו רוצה להמשיך את הפרוייקט סימולטנית איתי - למרות שלא נראה לי שיש כאן אדם כזה - תודיעו לי, כדי שנתאם ונדע איזו אות עדיין לא התקרבתי אליה.

firebrand

New member
אגב, אם תמצאו באגים,

תעדכנו אותי כדי שהתיקונים יופיעו בגרסה הבאה. בינתיים מצאתי 2 - אוויל, אוליגרכיה.

slayer22

New member
מעולה! סחטיין על ההשקעה!

אני אתרגל היום. חוץ מזה אני יוסיף בהמשך היום את האפשרות של פתיחת מילון...

AnnyG

New member
אני רוצה להמשיך את הפרוייקט...

באיזו אות אתה?

firebrand

New member
אני היום אתחיל את ד

אני מניח שאני אגיע עד ח' או ט' היום.

firebrand

New member
מילון גרסה 2 - א' - ג' לפי אנקורי

את הוראות ההתקנה ניתן למצוא כאן. (פתחו את הלינק בחלון נפרד כדי שתוכלו לקרוא את תוכן ההוראות, ולשמור את קובץ ה- txt מהחלון הזה.)

viteppp

New member
אחי

אם אתה יכול תשנה בתוכנה את השמות של השאלה והתשובה מa ו b לסימנים נטרליים .אני פשוט רוצה לעשות את הגרסה האנגלית . הייתי משנה לבד אבל אין לי כוח להתעסק עם זה .כבר זמן מה לא ראיתי וויז'ואל באייסיק.

slayer22

New member
../images/Emo92.gif עדכון לפתיחת מס' מילונים

בקובץ המצורף. כמו כן קובץ הראר (ע"פ רעיונו של filebrand) נמצא כבר בתוך קובץ הוורד, ולכן להתקנה יש להפעיל את קובץ הוורד, ואח"כ להעתיק ולהדביק לכונן c את קובץ הראר, ולפתוח אותו ל- c:\words.

תודה תודה תודה תודה

דרך אגב בשאלה על אד הוק מופיעה פעמיים התשובה לשם כך תודה תודה תודה כבר אמרתי?

ביקשת באגים אז כרגע עוד אחד

אין תוכו כברו יש אפשרות שהיא חוסר כנות ואפשרות של לא כנה/צבוע...

אני מתחיל להרגיש מניאק

אחד בפה ואחד בלב אפשרות אחת היא במרמה/בחוסר כנות, אפשרות אחרת:בחוסר כנות

firebrand

New member
להפך, בכיף

תיקנתי את תוכו כברו, אבל בלב ולב / אחד בפה ואחד בלב, זה באג שישאר
תודה על האינפורמציה! אם יש עוד באגים, חופשי - זה רק עוזר.

למעלה