תוכנת רענון מילים וביטויים

slayer22

New member
הבעיה היא ש...

יש כמה ביטויים שיש להם כמעט את אותו פירוש, בגלל זה אי אפשר לתקן. פיתרון אפשרי זה פשוט לקחת את כל הביטויים בעלי אותה המשמעות בתור שאלה אחת (להפריד ביניהם למשל עם: / ). אם יש עוד באגים תגיד...

לינוי 18

New member
שאלה

התקנתי תקובץ והכל בסדר... עכשו דוגמא אני מעונינת לפתוח שני מילונים... אני מעבירה עוד קובץ voc.txt לתיקיה אבל אז הוא מחליף בינהם.. אז לשנות תשם ?...

slayer22

New member
לא שמתי אפשרות של איחוד שני

מילונים למילון אחד. אבל בגירסה החדשה יותר ששמתי, את יכולה ליצור מילון עם איזה שם שאת רוצה (עדיף שיהיה עם סיומת txt), כל עוד את עובדת לפי החוקים של האותיות, ולפתוח אותו באמצעות התוכנה: בגירסה החדשה (זה כולא תוספת קטנה) כאשר את לוחצת על start נפתחת לך חלון ששואל אותך איזה מילון את רוצה לפתוח...

AnnyG

New member
מילים באנגלית.

אל תתייחס לשני המסרים הקודמים שלי, הבנתי איך להוסיף מילים.. אני יכולה באותו האופן להוסיף מילים באנגלית?

firebrand

New member
איך זה עובד?

הרי a ו- b מפרידים בין הביטויים...? או שזה [אנטר]+a, [אנטר]+b שמפרידים?

viteppp

New member
כי

התוכנה מתוכננת כך שהאות הראשונה של המילה מסמלת את תפקידה ואם תוסיף את האות משמאל למילה ותכתוב מילה באנגלית זה לא ישנה דבר וירוץ כרגיל

firebrand

New member
אחלה, מגניב

אם אתה ממשיך עם פרוייקט העברית/אנגלית, תעדכן אותנו (או לפחות אותי
) גם כן. אני אתחיל עוד כמה דקות את האות ד', אני אמשיך עד 18:00 בערך, אני מקווה שאני אגיע ל- ט'.

slayer22

New member
הייתי שולח לכם את הביטויים שלי אבל

אני עושה לי מילון "מותאם אישית", ולכן הרבה ביטויים (שאני כבר מכיר) חסרים.

MiDiT

New member
כל הכבוד על היוזמה!

למה שלא תשלח את הביטויים שמותאמים לך אישית? אולי זה יעזור גם לאחרים... ואם כל אחד יכין לו כאלה, אפשר יהיה לאחד.

slayer22

New member
../images/Emo53.gif מי מנהל הפורום פה?

שירכז את המילונים שאנשים כותבים... לטובת כולם... וישים בארכיון או משהו...

קניבלית

New member
כרגע הוא בחו"ל

אבל יש מנהל במקומו - אני בטוחה שבקרוב הוא יעשה קצת סדר.

firebrand

New member
מילון גרסה 3

לא הספקתי כמו שקיוויתי היום, אנחנו עומדים בינתיים על אותיות א'-ו' לפי אנקורי, שזה 938 מושגים/ביטויים so far. אני בטוח שיש בעדכון הזה באגים, אז אם אתם עולים על אחד/כמה, תעדכנו אותי ואני אתקן

למעלה