האמת שמואל מצוין שאתה אומר את זה../images/Emo45.gif
כי בזה שאתה אומר את זה אתה רק ממחיש כמה הבורות בנוער בכל הנוגע לתנועות נוער היא גדולה. וכמה חשוב להמשיך לפרסם את תנועות הנוער ולנסות לשכנע אנשים להצטרף אליהן. בתור אחד שהיה כמעט 10 שנים בצופים אני יכול להגיד לך שהצופים תרמו לי המון בחיים ועזרו לי לעצב את עצמי. הם לימדו אותי המון דברים ובעיקר פיתחו אצלי המון תכונות טובות ומודעויות שאם לא הייתי בצופים אני בספק רב אם הייתי מקבל. אני מודה שאני לא יודע המון על כל תנועות הנוער האחרות. אני יודע דברים בסיסיים כמו ערכים ויסודות. ואני יכול להגיד לך שלמרות שלא התנסתי בתנועות כמו הנוער העובד והלומד,השומר הצעיר,בני המושבים,בני הקיבוצים ועוד אחרות,אני יודע בוודאות שכולן טובות ולכולן יש מתרות טובות וחשובות ושבדרך כלל האנשים שנמצאים בהן הם אנשים הרבה יותר ערכיים ומודעים לחברה ולסביבה. ובזה שאתה אומר שהכל אותו חרא זה רק מראה כמה שאתה לא מכיר את התנועות האלה. כי יש הבדל ענק בין הצופים לבין בני עקיבא,לבין הנוער העובד והלומד. אתה מוזמן לחשוב שכולן לא טובות וכולן "חארות" אבל אותו חרא הן לא,כי הן שונות שמיים וארץ אחת מהשנייה. מאכזב אותי לשמוע משפט כזה ממך :\ לפעמים נדמה לי שאתה סתם אוהב לעורר מהומות ואתה נהנה מהוויכוחים שפורצים בעקבות הודעות חסרות בסיס שרק נועדו לפוצץ פצצה...