תזונה בריאה ונכונה ב-
אנשים

תזונה בריאה ונכונה ב-../images/Emo43.gif אנשים

לפני 16 שנים ירדה מיכל מסר בן שלום 50 ק"ג ממשקלה ומאז היא חיה את ההתמודדות היום יומית עם הפיתויים וחיה אורח חיים בריא ונכון. היום מיכל היא דיאטנית קלינית המטפלת בבעיות קליניות כגון: סוכרת, יתר לחץ דם, שומנים בדם, מחלות בדרכי העיכול, עליית משקל בהריון ותזונה לאחר לידה. מחר החל משעה 11:00, תשיב מיכל לשאלותיכם בנושא תזונה בריאה ונכונה והפן הרגשי של הדיאטה בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. בואו לשאול את מיכל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=140497524
ירון טלפז, שדר, פרשן וסמנכ"ל ערוץ הספורט יתארח מחר בשעה 13:00 בפורום NBA ומכללות, ישיב לשאלות הגולשים בנושא הליגה ושידורי ה-NBA ויסכם את עונת הרוקי של עומרי כספי בסקרמנטו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=140501078
ד"ר יוסי הרטוב, רופא בכיר ביחידה לאולטרה סאונד בביה"ח ליס ליולדות, ישיב מחר לשאלות בנושאי בדיקות אולטרה סאונד בהריון ומי שפיר וכל הקשור בהן בפורום הריון לאחר טיפולים, בין השעות 13:00-14:00: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=349&MessageId=140562492

אני מניחה שאף פעם לא ידעתי באיזה צד אני בדיוק

זה לא כזה משנה לי. כולנו בני אדם, וכו'
אבל ממש אין לי כוח לבחורים בזמן האחרון.

נודלסית

New member
אני מניחה שפורום רונה קינן הוא התחלה טובה :p

חוץ מזה את מוזמנת לבקר בגאווה, נוער גאה וכו'. מעניין איפה רונה מכירה בנות, ואיך היא מתחילה איתן :X

לדעתי זה הולך בערך ככה

*רונה נעמדת מתחת לחלון של בחירת ליבה עם גיטרה* רונה: חיכיתי כל החורף, לשמוע רק מילה, והיא לא נאמרה
בחירתלב: *מתעוררת* רונה: כמה פעמים רציתי לדבר והמילים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר
בחירתלב: *מביטה בסקרנות מטה* רונה: אבל מישהו זרק לי גלגל הצלה, ואמר אהבה זה דבר מדבק
בחירתלב: וואלה רונה: בואי נצא לטיול בהיר בחלק המוסתר של העיר
(יוצאות לטיול) רונה: תני לי לבוא איתך הביתה
(...) (אין מילה מספיק חדה לתאר, כמה זה בוער, וכו') בחירתלב: תישארי עשרים שנה או עד סוף היום
~משהו מתוק, צלול ועמוק, משהו נעים כמו לישון~ *מתעוררות בשקט בשקט לבוקר חדש*

אני חשבתי משהוא בכיוון

בחירת הלב: סליחה איך אמרת שקוראים לך רונה: אני רונה.... בחירת הלב: קינן רונה: כן בחירת הלב: שנייה אני באה. אולי לא בחירת הלב, אולי יותר בכיוון של סטוץ. אבל של לאורנה היה יותר יפה, בקיצור קבלי

misheani

New member
מתי היא סיפרה את זה?

לא מפתיע, אגב. המקום הרי שורץ ורונה שורצת בו.

hadarinke

New member
תמיד בעמוד האחרון ב"לאישה"

הם מספרים דרך תמונות על אישיות כלשהיא, ופרסמו שם תמונה שלה עם שירי והיא רשמה את זה שם. היא גם רשמה שנושא הילדים עובר לה בראש הרבה פעמים אבל היא נותנת לזה שהות. [איזה חמוד זה יהיה תינוקת רונאית קטנה?
]

misheani

New member
ווה, איך פספספתי.

תינוקת רונאית קטנה תהיה אדירה, אבל מי אתן חושבות יתרום את הזרע??? והאם רונה תישא אותה ברחמה?

רעוּת

New member
ששירי תעשה את התינוקת מהביצית של רונה ../images/Emo46.gif

רונה צריכה להמשיך לעבוד ולהופיע
. מה יהיה עלינו מה יהיה
.

misheani

New member
אני דווקא אשמח לראות את רונה בהריון

כמה מגניב זה יהיה לשמוע ממנה סיפורים בהופעות על מצבי רוח הורמונליים וקרייבינגס? זה גם פתאום יהפוך אותה לאמהית כזו אבל יש לי הרגשה שהיא לא זו שתלד. לפחות לא ראשונה. לא יודעת, מן תחושה שכזו.

רעוּת

New member
אבל אז היא תיקח חופשת לידה ולא תופיע ../images/Emo7.gif

ויש לי חרדת נטישה
.

למעלה