תזונה בריאה ונכונה ב-
אנשים

גוזלה

New member
אני קצת מבולבלת?

מחד גיסא, מתמצאת ב"נפלאות" המנרווה [טוב, תפנימו, עכשיו זה בית השואבה!!], ומאידך, "איך בן זוגי לעתיד יתמודד..."? בכל מקרה, בנוגע לעניין. את יודעת זו תפיסה מאוד מאוד מאוד מעניינת. שהייתי כל כך רוצה להאמין שהיא יכולה לעבוד, אבל כמו שראות אמרה: "הנרקיסיזם" שתבוע בנו. ואולי זה יצר ההשרדות באבולוציה האנושית, שגורם לנו לרצות כל כך, ילדים-ביולוגיים-משלנו. ובאשר אלי, כשיגיע הזמן, אם בסופו של דבר אחייה עם בחורה, והבריאות תאפשר לנו: יהיו לנו 2 ילדים ביולוגיים [כך שכל אחת תישא ברחמה עובר מהביצית של השניה], והשאר מאומצים- עד כמה שהזמן והכסף יאפשרו לנו.

misheani

New member
גוזלה,

גם אני הייתי מבולבלת תקופה לא קצרה. אפשר לסכם את זה בהגדרה די פשוטה: אני בי. אבל אני רוצה להתמסד (לאו דווקא במובן החתונתי של המילה) עם גבר. לא בגלל שמרנות, פשוט בגלל שזאת העדפתי.

רעוּת

New member
תזרי מלח ../images/Emo7.gif

דווקא כשאני כה מוכנה נפשית לאחיינים
רונה תעשי לי אחיין
.

אל דאגה ../images/Emo24.gif

דברים כאלה נוטים להסתדר מעצמם, אני אומנם אמביוולנטית מאוד כלפי היכרויות באינטרנט אבל ככה גם יצא לי להכיר את האקסית שלי. אני בעד לתת צ'אנס לדברים וסבלנות, זה יקרה.

אם כבר נצל"ש - תווים לפסנתר

אני מתה לנגן משהו בפסנתר של רונה וממש גרועה בלהוציא תווים/אקורדים משמיעה. למישהי יש משהו להביא לי?

דידושקע

New member
ממ אני הוצאתי משמיעה תווים לכמה שירים

אבל אין לי ממש איך להעביר לך את זה כי זה לא כתוב לי בשום מקום, אני פשוט זוכרת.. אבל אקורדים יש באינטרנט בשפע. נגיד פה: http://www.mp3music.co.il/tabs/f8e5f0e4_f7e9f0ef.html רק תשימי לב, לפעמים זה לא מדויק, או שהאקורד לא נכנס בדיוק איפה שכתוב. בהצלחה :)

למעלה