תזונה בריאה ונכונה ב-
אנשים

misheani

New member
מצוין

כידוע הדרך המהירה ביותר לטיפול בחרדות היא הצפה. למרות שאחרי מחלת-הנשיקה-תירוץ-הייתי-במקומות-שהשתיקה-יפה-להם-ביטלתי-הופעה-ולא-הופעתי-חצי-שנה שהיא דפקה לנו בסביבות 2004-5, אני מבינה את הדאגה.

רעוּת

New member
הצפה היא דרך שנויה במחלוקת ../images/Emo46.gif

חוצמזה שאני לא חושבת שהיא יעילה לטיפול בחרדת נטישה
אולי בפוביה מג'וקים
. הלוואי שרונה לא תהיה בדכאון יותר לעולם ולא תפסיק להופיע

misheani

New member
הדיכאון היה גמילה קולד טרקי בשבילי ../images/Emo235.gif

למרות שאיכשהו נשאבתי חזרה לסם מיד אחרי

חופשת לידה זה לשכירים

עצמאים עושים מה שבראש שלהם. אמא שלי ספרה לי כשהיא הייתה בהריון (בהיותה שכירה) היא המשיחה לעבוד, וקיבלה דמי חופשה פעמים. המיטה שלנו הייתה במגירה פתוחה במשרד. זה אי שם בשנות השמונים לפני המחשב. להופיע עם גיטרה ובטן הריונית, זה נראה לי קצת קשה. באו נקווה שהתינוקת לא תחתוך ורידים.

ROTEM30035

New member
יותר נכון, בואי נקווה

שלא תחתוך את חבל הטבור. אבל עזבו אתכם מחופשת לידה... איך היא תמשיך לתפקד כראש ממשלה? זו השאלה האמיתית.

רעוּת

New member
אם רונה באמת היתה ראש ממשלה,

הייתי הולכת לארוב לה ביום שני בטקס בהר הרצל ולבקש ממנה שתשיר את עיניים זרות במקום נאום פטריוטי ומעצבן
ואז זה היה עושה אותי שמחה בצורה מעוותת כלשהי
במקום זה אאלץ לעשות לעצמי לה-לה-לה-לה-לה בראש כדי לא להקשיב לביבי
. החיים שלי בזבל
.

רעוּת

New member
אבל זה לא בטלויזיה ../images/Emo7.gif

זה זה היה עניין של לצפות בזה בטלויזיה, הייתי מנתקת אותה מהחשמל
.

ROTEM30035

New member
אגב, אנקדוטות הריון וילדים

דווקא עשוי להיות משעשע באותה מידה אם רונה תוכל להשתתף בעולם הישבנון של ערן ואסף. או, אם רונה תעלה את הניו-בורן בייבי על הבמה... חוויות חדשות לגמרי עוד צפויות לנו

misheani

New member
WTF is עולם הישבנון???

נשמע כמו פורנו ילדים, אם את יודעת למה אני מתכוונת

ROTEM30035

New member
זה דו-שיח מרתק

שהתפתח על במת המרתף בערב הסילבסטר, בין ערן לאסף. רונה: "ערן ואסף לשניהם יש ילדים... והשיחות שאני שומעת ברכב, זה פשוט לא יאמן... "אתה ישבנון כבר קנית?" - מה זה ישבנון?" ומשם זה גלש למקומות אפלים, את עיניים זרות היא כבר לא הצליחה לבצע ועברה לשיר הבא. פורנו ילדים לגמרי. ומה יקרה כשגם היא תהיי לאמא? השם ישמור!

misheani

New member
את מבינה שכל כך הרבה זמן לא הגעתי להופעה

של רונה, שאני בכלל לא קולטת שאסף תלמודי ויהוא ירון מנגנים איתה? אסף תלמודי, נכון? אחרת אין לי מושג על מי דיברת, אלא אם זו היתה הופעה משותפת לה ולאסף אמדורסקי/אבידן/וכו'.

ROTEM30035

New member
אכן אסף תלמודי

הוא היה מגיע כאומן אורח להופעות אקסוטיות, לא כחלק מן ההרכב. את עוד חיה בימי הטריו? ההרכב החשמלי כיום כולל את ערן וייץ, יהוא ירון, עדי רנרט ויובל שפריר. נבחרת כוכבים שכזו =]

misheani

New member
ממש אולסטאר

אני כבר לא זוכרת מי היו הנגנים בפעם האחרונה שראיתי אותה בהופעת להקה. לדעתי ראיתי את עדי רנרט, אבל יכול להיות שזה היה עוד בתקופת אלדד גואטה ועומרי הנגבי.... בכל אופן, ערן וייץ כנראה לנצח ישאר.

למעלה