הגיעה הזמן לבוא שוב!
R ROTEM30035 New member 16/4/10 #48 גידי גוב כמובן זו בכלל שאלה? אחח... אלו הן בדיוק השאלות ששכחנו לשאול באירוח האחרון ! מתי כבר נזכה לראות נכדים ממך? גוועלד.
גידי גוב כמובן זו בכלל שאלה? אחח... אלו הן בדיוק השאלות ששכחנו לשאול באירוח האחרון ! מתי כבר נזכה לראות נכדים ממך? גוועלד.
ח חסמו לי את הסיסמה New member 16/4/10 #73 קצת פדיחה לשאול שאלה כזו ועוד יותר פדיחה להישאל שאלה כזו. רונה באדום?
ר רעוּת New member 16/4/10 #76 נקווה שזה לעולם לא יקרה ../images/Emo7.gif או שתאלצו לחפש את גופתי המבותרת בתוך הקונטרבאס
ג גוזלה New member 20/4/10 #88 היש מושלם מילדים משותפים לגידי ולרונה?!?!?!??!?!? הווו- - אני בעננים מעצם המחשבה על זה.... :]
R ROTEM30035 New member 14/4/10 #4 בטח שבהופעות של רונה! שם כולן מתפכחות ומבינות שעם רונה כבר אין להן סיכוי ואז מתפנות רגשית לחשוב על כיוונים ריאלים.
בטח שבהופעות של רונה! שם כולן מתפכחות ומבינות שעם רונה כבר אין להן סיכוי ואז מתפנות רגשית לחשוב על כיוונים ריאלים.
ד דידושקע New member 14/4/10 #6 יש סיכוי להכיר בנים בהופעות של רונה? תיקון- בנים סטרייטים בהופעות של רונה? חח אני מצחיקה את עצמי. המשפט הזה אפילו לא נשמע לי נורמלי באוזן
יש סיכוי להכיר בנים בהופעות של רונה? תיקון- בנים סטרייטים בהופעות של רונה? חח אני מצחיקה את עצמי. המשפט הזה אפילו לא נשמע לי נורמלי באוזן
ג גוזלה New member 14/4/10 #8 ממממ בנים סטרייטים? רק אם בקטע של סטרייטים-תפוסים-שהחברות-שלהם-סוחבות-אותם-לרונה [שיש לזה יתרון, כי זה כבר אומר שיש להם לפחות מעט השכלה מוסיקלית.... :]
ממממ בנים סטרייטים? רק אם בקטע של סטרייטים-תפוסים-שהחברות-שלהם-סוחבות-אותם-לרונה [שיש לזה יתרון, כי זה כבר אומר שיש להם לפחות מעט השכלה מוסיקלית.... :]
ט טלית נודדת New member 14/4/10 #10 אני רק רוצה לציין שלהופעה בפקולטה בא איתנו סטרייט למהדרין שהגיע בלי אישתו. מאידך, הוא בקטגוריית גיל אחרת (מעל 50) אז אני לא יודעת איזה חוקים תקפים לגביהם.
אני רק רוצה לציין שלהופעה בפקולטה בא איתנו סטרייט למהדרין שהגיע בלי אישתו. מאידך, הוא בקטגוריית גיל אחרת (מעל 50) אז אני לא יודעת איזה חוקים תקפים לגביהם.
L lunna747 New member 15/4/10 #23 בפקולטה היו יחסית הרבה בנים.. חכי להופעה הבאה בפקולטה (או רחובות), בחורים לתפארת!