תזונה נכונה והפנינג ב
אנשים

XDDDD גדווללל, וצודק...

היי, תגיד 106FM זו לא התחנה של בן גוריון במקרה?! כי זכור לי שכן, ואם כן אז גם יכול להיות שאני מכירה אותך ואתה תצטרך לתת לי תאור מפורט יותר, אבל אם לא אז יצאתי טיפשה

Prophet Of God

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

בן גוריון[ואנחנו-ברנר] היינו מתים שזה יהיה תחנה שלנו... זה תחנת בת של קול ישראל, שזה תחנה ארצית. התדר הזה 106FM הוא התדר המקומי, יענו הערוץ המקומי, רק של הרדיו :p עכשיו לכל אזור בארץ יש את ה106 שלו, למשל בנתניה זה רדיו אחר, ויש את קול הקמפוס שזה אותו תדר וזה... עכשיו אני מברנר, סביר להניח שראית אותי בערב להקות האחרון של בית דני... נכון הלהקה האחרונה? אז נכון היה אחד בקדימה שקפץ השתולל התפרע וחיבק אותם וזה? שיער ארוך... זה אני :p

O: אני לא זוכרת אם הייתי או לא

אבל אם תהיה במפגש פורום אז אנחנו כבר נכיר ויהיה טוב
יש לך שם אולי?

ש נ י1

New member
../images/Emo6.gif

כמו שכתב המשורר: "אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה!!!!"

מה זאת השאלה הזאת??????? אפיקה....

אפיקה פיייייייייייייי אלףףףףףףףףףף טובים זאת לא שאלה בכלל!! איך איך לא הלכתי להופעה שלהם איך!?!?! אני עדיין לא מאמינההההההההההההה אוונסנס לוקחים הרבה כסף כי הם פופולאריים יותר.

Super Alonit

New member
גם אני עדיין תוהה

מה בדיוק עבר במוחי המצומק שלמדתי למתכונת בלשון (הייתה יום למחרת או משהו) ולא הלכתי. אוך נו, שיבואו שוב! מצידי לשלם סכום כפול!
(למרות שזה לא הכרחי...
)

Liquid Dreams

New member
נא להכיר.

אלונה. מכורה לעוגי ולפאם פטאל. [כן, זה לא קשור, אבל הייתי חייבת להגיד את זהXD]

Blade Of Fire

New member
ילדה, את יודעת מי זאת פאם פאטל?

וכדי לחסוך לעצמי את התשובה הצפויה של "לא"--פאם פאטל זו כוכבת סרטי פורנו רך בשם "יומני הנעל האדומה"

Super Alonit

New member
היא אימצה את השם../images/Emo3.gif

הפירוש האמיתי הוא אישה קטלנית\הרסנית- אישה שמשתמשת במיניות שלה כדי להשיג מה שהיא רוצה. כוכבת הפורנו הזאת אימצה את השם.

בולשיט 0.0

ביטוי לאישה יפהפייה אבל קטלנית. פאם = אישה בצרפתית פטאל=קטלני. הביטוי לפי מה שאני יודעת הוא מסרטי הפילם נואר שהדמות הזאת הייתה מופיעה כדרך קבע וקיבלה את שמה. אני מתעצלת לפתוח את הספר לימוד ולהביא הגדרה מדוייקת... שום קשר לפורנו.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifזה מה שאני אמרתי../images/Emo9.gif

למדתי על זה בתולדות האומנות בהקשר ליצירות עתיקות שמתארות את אדם וחוה שפיתתה אותו ואת יוסף ואשת פוטיפר, הם היו לפני השחקנית פורנו ואני משוכנעת שגם המושג 'פאם פאטל' ולכן היא אימצה אותו.

למעלה