B blacknwhite New member 29/3/07 #148 ../images/Emo45.gifאני מסכימה!!! אז מה אם זה באיחור כי לא היה לי כוח לקרוא את הכל אתמול... זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך!
../images/Emo45.gifאני מסכימה!!! אז מה אם זה באיחור כי לא היה לי כוח לקרוא את הכל אתמול... זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך!
A Amir Noy New member 1/4/07 #161 איזו מריחה קיצית XD כה זה לא שאני במצב יותר טוב XD אבל סתם היה לי בא להגיב ככה :]
ש ש נ י1 New member 27/3/07 #13 תשמעו נראה לי שמישהו הציב בארץ מגנט להקות זרות!!!! כאילו, איך פתאום כולם מחליטים בבת אחת לבוא לארץ?!? בסוף השנה יופיעו פה יותר להקות מבמשך כל ההיסטוריה של המדינה
תשמעו נראה לי שמישהו הציב בארץ מגנט להקות זרות!!!! כאילו, איך פתאום כולם מחליטים בבת אחת לבוא לארץ?!? בסוף השנה יופיעו פה יותר להקות מבמשך כל ההיסטוריה של המדינה
T The Cat Woman New member 27/3/07 #15 ../images/Emo45.gif זה חלק מהעבודה של משרד התיירות לדעתי... או משהו כזה. קיצר, רוצים לשפר את התדמית שלנו בעולם.
../images/Emo45.gif זה חלק מהעבודה של משרד התיירות לדעתי... או משהו כזה. קיצר, רוצים לשפר את התדמית שלנו בעולם.
S Super Alonit New member 27/3/07 #18 זה ממש כיף!../images/Emo9.gif אולי גם נייטוויש איכשהו ילכו עם הזרם ויגיעו לכאן
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/3/07 #19 הו,הולואי! מהפה שלך לאלוהים. אלוהים היקר,שמעת?|מסתכלת למעלה בחיוך|
S Super Alonit New member 27/3/07 #21 ../images/Emo6.gif העיקר שאת מחייכת ואלוהים ידאג שנייטוויש יבואו, לא צריך יותר^^ (אולי קצת כסף בריאות ואהבה, אבל זהו, באמת )
../images/Emo6.gif העיקר שאת מחייכת ואלוהים ידאג שנייטוויש יבואו, לא צריך יותר^^ (אולי קצת כסף בריאות ואהבה, אבל זהו, באמת )
A Amir Noy New member 27/3/07 #33 בחיית ראבק את אופטימית כמו אמא שלי! XD הרגע...עשיתי לי נוסטאלגית אמא! D:
S Super Alonit New member 28/3/07 #103 בטח עד שנייטוויש יבואו אני כבר אהיה מרוששת ולא יהיה לי כסף לבוא להופעה שלהם
L LadySilkworm New member 28/3/07 #104 לכי תדעי... אם הם יבואו, אז לדעתי הם יבואו עוד שנה לפחות. האלבום שלהם יוצא רק עוד חצי שנה בערך, אז יש זמן. P:
לכי תדעי... אם הם יבואו, אז לדעתי הם יבואו עוד שנה לפחות. האלבום שלהם יוצא רק עוד חצי שנה בערך, אז יש זמן. P:
S Super Alonit New member 28/3/07 #106 אה, יופי. ../images/Emo3.gif יש לי זמן לעבוד בפרך ולחסוך כסף יאיי!
ש ש נ י1 New member 27/3/07 #23 וואי זה נהדר סוף סוף מצליחים להזיז דברים בארץ הזאת. ככה כל להקה שמגיעה בעצם מבליטה את עצם קיומנו על המפה וככה יש סיכוי גדול יותר שלהקות נוספות ימשיכו להגיע *אהמ* נייטוויש/סונטה *אהמ*
וואי זה נהדר סוף סוף מצליחים להזיז דברים בארץ הזאת. ככה כל להקה שמגיעה בעצם מבליטה את עצם קיומנו על המפה וככה יש סיכוי גדול יותר שלהקות נוספות ימשיכו להגיע *אהמ* נייטוויש/סונטה *אהמ*
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/3/07 #24 הו כן../images/Emo99.gif ~מתפללת לת'ור~ (בעצם מה הוא קשור? 0.0)