תזונה נכונה והפנינג ב
אנשים

Blade Of Fire

New member
נו באמת!!!!

באמת חשבתן שאני לא יודע את זה?!?! חייבות להרוס בדיחה?!?! גאד.. אנשים חסרי חוש הומור....

Amir Noy

New member
אמממ

להזכירנו הם ממוסחרים קשות...כה... אז אני חושב 200+ ובלי הנחות גדולות מידי.... בכל זאת...אנחנו חיים בארץ שלא כל אחד רוצה להגיע אליה.. ומי שכן בא..זה לרוב מרחמים עלינו P:

Amir Noy

New member
לא באמת...

גם הרבה אמנים ביטלו הופעות... לא כאילו אמן קובע הופעה חצי שנה לפני.. פתאום שומע שיש טילים וקסטות אז הוא מתקפל הביתה ואומר שיש לו צינון קשה או שסתם שפעת..P: הרי לא כך? זוהי ישראל! תגידו...מי שכאן היה עם משלחות מחו"ל לא יכול להגיד שלא שאלנו אותו :"למה אתה חי בישראל? כאילו מסוכן כאן,יש הרבה איומי טרור,או שסתם מקום לא טוב?" אכן אכן...זוהי המציאות P:

שמע,

נראה לי שגם אתה במקום כל אותם אמנים לא היית מגיע למדינה שיש בה מלחמה,תקן אותי אם אני טועה. אוף,זה כ"כ מזכיר לי את ההופעה של סמאקדאון(היאבקות) שכ"כ חיכיתי לה והתבטלה בגלל המלחמה.|בוכה|

Amir Noy

New member
LOL איקס די

XD גם חברים שלי ניסו לשכנע אותי לבוא... אבל ראבק כמה זה עלה 300/ 400 שקל? פאק....מי ישלם לזה? כדי לראות גברים מכוערים בלי טעם בחיים שהולכים מכות כמו נקבות?

הזהר בדבריך!../images/Emo11.gif

קודם כל,לא כולם מכוערים(רנדי אורטון
,אדג'
),. שנית,זה לא בלי טעם!זה מעניין!היאבקות זה לא סתם אנשים שהולכים מכות.הדגש הוא גם על בידור.מה שאומר שמאחורי כל "ריב מכות" יש סיפור. האמת שהכרטיסים היו די יקרים.זה התחיל ב150 והגיע עד 1000 שקל ויותר(שזה ממש לשבת על הפרקט).המחיר של הכרטיס היה תלוי במקום.הכרטיסים שקניתי עלו לי 240 כל כרטיס והם היו במחיר מוזל(הכרטיסים היו אמורים לעלות 300) וקבלתי מקומות כ"כ טובים...
ואממ אני אשלם על זה!זו פשוט חוויה!לראות היאבקות בלייב זה לא כמו לראות היאבקות בטלוויזיה.

רק בגלל זה?../images/Emo10.gif

ואני כבר חשבתי שאת אוהבת אותי כי אני מקסימה,רגישה ו..טובת לב. |פורצת בבכי|

Amir Noy

New member
בימינו

הדברים האלו פחות נראים לעין ופחות מושכים... משתתף בצערך

../images/Emo24.gif

נו,אני לא באמת מקסימה,טובת לב ורגישה,אבל העיקר שאת אוהבת אותיD:

למעלה