תזונה נכונה והפנינג ב
אנשים

Blade Of Fire

New member
מה אתם סתם זורקים?!

הלו! אפטר פוראבר זה כבר כבוד!! לא לעשות לי התקף לב!! זה מבוסס?

danduuu

New member
../images/Emo2.gif יא בא לי ללכת!

ומור,אם אפטר פוראבר באמת באים אז תודיעי לנו כאן בדיוק טוב מותק? חשבתי ללכת לפרדייס לוסט אבל לא נראה לי שיהיה לי כסף, ואני גם לא ממש מכירה הרבה שירים שלהם :/

סבבה ../images/Emo9.gif

ד"א אותו מקור שהודיע לי על אפטר הודיע לי כבר מזמן על פרדייס לוסט... ואם הייתי טורחת לברר יותר אז יכול להיות שהיה לי באקסטייג' גם לשם... אניוואי, אפשר לסמוך על זה.. כשאדע את התאריך המדויק אודיע לכל המעוניין..

lacrimosa girl

New member
זוכרים את יזמים? ../images/Emo3.gif

סקר 2#: קיבלתם ארגז לנשיאת מצרכים בסופר, שמחולק לתאים בגדלים שניתנים לשינוי. מה תעדיפו לסחוב בארגז- ירקות ופירות או מוצרי חלב? הארגז יכול להתאים לנשיאת פירות/ירקות ארוזים בסלסלה וגם פירות/ירקות בתפזורת, לנשיאת רביעית מעדנים, שקיות חלב וכו'. היתרון בארגז הוא החסכון בשקיות פלסטיק/ניילון. לאחר המעבר בקופה הארגז נכנס לתוך המקרר כך שאנו חוסכים את הזיהום והנזק הסביבתי שגורמות שקיות הניילון. כדי להתאים את המוצר לנוחות מרבית, אנו עורכים סקר על מנת לבדוק איזה שימוש לארגז יהיה פופולרי יותר. אז מה תעדיפו? 1. ירקות ופירות. 2. מוצרי חלב. תודה רבה! חברת לימונים.

אממ..

אני מניחה שפירות וירקות,כי הם מתפזרים.לעומת זאת מוצרי חלב באים באריזות ולא מתפזרים.

סתם שאלה, אם אין שקיות ניילון

איך תיקחו את הפירות והירקות הפזורים הבייתה? או שלא הבנתי משהו

למעלה