XDD
ש ש נ י1 New member 27/3/07 #31 כבר אמרתי מה הולך להיות הטיפול שלך אני כבר מתחילה להכין את החדר הריק והדיסקים
א אלאנקה New member 27/3/07 #70 שקט כבר, קוקי../images/Emo46.gif את לא מבינה שזה לטובתך?! סונטה שליטע!! (סליחה שגנבתי לך את המילה , הייתי חייבת )
שקט כבר, קוקי../images/Emo46.gif את לא מבינה שזה לטובתך?! סונטה שליטע!! (סליחה שגנבתי לך את המילה , הייתי חייבת )
S Super Alonit New member 28/3/07 #125 זה בסדר../images/Emo9.gif וסונטה משעממים עד אימה... אני מקווה שיהיה לי מקום נוח לישון בו בחדר הזה שמכינים לי, אחרת יכאב לי הגב מלישון על הריצפה.
זה בסדר../images/Emo9.gif וסונטה משעממים עד אימה... אני מקווה שיהיה לי מקום נוח לישון בו בחדר הזה שמכינים לי, אחרת יכאב לי הגב מלישון על הריצפה.
א אלאנקה New member 28/3/07 #127 ../images/Emo6.gif אבל איך תשני עם המוזיקה? (פססס *מסתכלת לצדדים* אם אני אראה שתסבלי מאוד מאוד מאוד...אני אסתכן בלהבריח אותך. אז אל תעשי שומדבר חשוד, אל תתנגדי, ובלי יותר מדי בעיות )
../images/Emo6.gif אבל איך תשני עם המוזיקה? (פססס *מסתכלת לצדדים* אם אני אראה שתסבלי מאוד מאוד מאוד...אני אסתכן בלהבריח אותך. אז אל תעשי שומדבר חשוד, אל תתנגדי, ובלי יותר מדי בעיות )
T The Cat Woman New member 28/3/07 #75 אל תשכחי לרפד קירות ולהרחיק חפצים מסוכנים כגון- סכינים יפניות שאפשר.. וזו סתם דוגמא... לחתוך איתם ורידים |אימו|
אל תשכחי לרפד קירות ולהרחיק חפצים מסוכנים כגון- סכינים יפניות שאפשר.. וזו סתם דוגמא... לחתוך איתם ורידים |אימו|
S Super Alonit New member 28/3/07 #96 אני כבר מנחשת כמה נוראי זה יהיה... לא תהיה לי כל ברירה מלבד לחתוך ורידים עם הפינות החדות של העטיפות של הדיסקים. |מיוסרת|
אני כבר מנחשת כמה נוראי זה יהיה... לא תהיה לי כל ברירה מלבד לחתוך ורידים עם הפינות החדות של העטיפות של הדיסקים. |מיוסרת|
B Blade Of Fire New member 27/3/07 #41 אני מטער אני חייב את הבדיחה הצפויה... אני מבין שאת לא יודעת לקרוא... אוונסנס... לא "להקות טובות"....
B Blade Of Fire New member 27/3/07 #67 של פרדייז לוסט? יש מצב... הכל תלוי מתי זה יהיה בדיוק, מה יהיה לי באותו זמן (בקטע של צבא וכאלו) וכמובן--כמה זה יעלה...
של פרדייז לוסט? יש מצב... הכל תלוי מתי זה יהיה בדיוק, מה יהיה לי באותו זמן (בקטע של צבא וכאלו) וכמובן--כמה זה יעלה...
S Super Alonit New member 27/3/07 #47 בהחלט צפויה, אבל עדיין מבדרת../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif