כנראה
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #61 זו דרכו של דורי לספק תעסוקה לסטונדטים לבלשנות כי ביננו, מישהו צריך
ח חסמו לי את הסיסמה New member 25/5/10 #8 אחרי הפספוס שלי בשבוע שעבר (שהיה יותר מעצבן בגלל שסתם הייתי ערה) היום אני ציפור לילה
ח חסמו לי את הסיסמה New member 25/5/10 #11 לא בטוחה שאני יכולה לכתוב בפורום תוך כדי. נראה לי קצת מקלקל, כמו לראות בווידאו.
ר רעוּת New member 25/5/10 #12 שעשעי אותי |שרמנט| כי השירים ברוסית שהם שמים שם לא תמיד עושים לי את זה .
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #14 |סמשעשעת| |סמה לעזאזל הקטע של ה-ס'?| אני מאשימה את דורי. אם זה לא בשפה זרה ורצוי נכחדת, זה לא עושה לו את זה.
|סמשעשעת| |סמה לעזאזל הקטע של ה-ס'?| אני מאשימה את דורי. אם זה לא בשפה זרה ורצוי נכחדת, זה לא עושה לו את זה.
ר רעוּת New member 25/5/10 #15 שיילך על ארמית פעם הבאה ../images/Emo16.gif. או אשורית עתיקה |שרמנט| וה-ס זה כאילו, |סיים|, כמו שיש לך | הדגש| ו-| סדגש| הכל אני צריכה להסביר? .
שיילך על ארמית פעם הבאה ../images/Emo16.gif. או אשורית עתיקה |שרמנט| וה-ס זה כאילו, |סיים|, כמו שיש לך | הדגש| ו-| סדגש| הכל אני צריכה להסביר? .
ר רעוּת New member 25/5/10 #19 זה מעביר לך את הכתוב לצד השני- למשל, כשאת רוצה לכתוב באנגלית: "You can't love anything more than something you miss"
זה מעביר לך את הכתוב לצד השני- למשל, כשאת רוצה לכתוב באנגלית: "You can't love anything more than something you miss"