רונה הרסה לי כרגע את פזמון ליקינטון ואת ילדותי, בדיעבד
ר רעוּת New member 25/5/10 #32 גם אני בדיוק חשבתי ../images/Emo16.gif פלא שהוא התאבד בסוף? רונה מדכאת לי את החיים היום ואחרי שהתגברתי על יואל, באמת שכבר לא חשבתי שזה אפשרי יותר ממה שהיה אז .
גם אני בדיוק חשבתי ../images/Emo16.gif פלא שהוא התאבד בסוף? רונה מדכאת לי את החיים היום ואחרי שהתגברתי על יואל, באמת שכבר לא חשבתי שזה אפשרי יותר ממה שהיה אז .
ר רעוּת New member 25/5/10 #40 אצלי זה עובד גם אם מישהו אחר ירה להם בראש../images/Emo16.gif סורי, זאת היתה ממש הרמה להנחתה .
ח חסמו לי את הסיסמה New member 25/5/10 #106 הוא הזכיר לי את מבול משום מה, אולי בגלל שהיא דיברה עליו? נחמד לו לדורי להתגעגע לקונדום ולא לאיש. אגב מעבר מהיר ומטריד במקצת מקונדומים לאבות (רעות בטח תמשיך את זה). ומשם לסאונד המוזר למדי של השריקה. וגעגוגע למשהו שלא שמעתי את רונה שרה את שיר ליקינטון
הוא הזכיר לי את מבול משום מה, אולי בגלל שהיא דיברה עליו? נחמד לו לדורי להתגעגע לקונדום ולא לאיש. אגב מעבר מהיר ומטריד במקצת מקונדומים לאבות (רעות בטח תמשיך את זה). ומשם לסאונד המוזר למדי של השריקה. וגעגוגע למשהו שלא שמעתי את רונה שרה את שיר ליקינטון
ח חסמו לי את הסיסמה New member 25/5/10 #114 דינג דינג דינג את זוכה ב........ לא יודעת במה, יש לך רעיון?
ר רעוּת New member 25/5/10 #30 ו-500שח לשעה וכמה מפגשים? את אופטימית. בדר"כ לוקח כמה שנים של פסיכואנליזה כדי לתקן את הנורה מבפנים.
ר רעוּת New member 25/5/10 #38 ולפי גישת המערכת, צריך להביא גם את המשפחה שלה לטיפול, כי הבעיות מתחילות בבית (כאילו....בבית הנורה שלה? הבנת? )
ולפי גישת המערכת, צריך להביא גם את המשפחה שלה לטיפול, כי הבעיות מתחילות בבית (כאילו....בבית הנורה שלה? הבנת? )
ר רעוּת New member 25/5/10 #43 חחחחחחחחחח ../images/Emo62.gif (כמחווה.במקום ../images/Emo16.gif). ורונה משליכה את חייה ההרוסים על כל השירים שיר ללא שם לא נכתב על אב, אלא על האחיין של שלום חנוך שנהרג .
חחחחחחחחחח ../images/Emo62.gif (כמחווה.במקום ../images/Emo16.gif). ורונה משליכה את חייה ההרוסים על כל השירים שיר ללא שם לא נכתב על אב, אלא על האחיין של שלום חנוך שנהרג .
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #45 1-1 אני מעניקה לעצמי נקודות. הם נורא רציניים היום, מה קרה להתרוממות ולמתרוממים?
ר רעוּת New member 25/5/10 #46 הם תמיד יכולים להקדיש איזה שיר לברנוער ../images/Emo16.gif. לזכר אלו שהתרוממו למעלה, כשהחזירו אותם לארון במעשה שנאה .
הם תמיד יכולים להקדיש איזה שיר לברנוער ../images/Emo16.gif. לזכר אלו שהתרוממו למעלה, כשהחזירו אותם לארון במעשה שנאה .
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #49 ../images/Emo16.gif אבל במקום זה, אפשר לדבר על קונדומים ולסביות. זה קרוב מספיק.