וזה כבר 2-1 לי בפינת ההומור השחור .
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #63 חכי, הערב צעיר והתוכנית בעיצומה אני בטוחה שרונה ודורי יספקו לנו חומר לתחרות רצינית.
ר רעוּת New member 25/5/10 #64 ואני עדיין אנצח, כי אני מהזה טובה בהומור שחור . רק לפני כמה ימים הייתי באזכרה, כדי לשמור על כושר. לסבתא שלום. על משכבה .
ואני עדיין אנצח, כי אני מהזה טובה בהומור שחור . רק לפני כמה ימים הייתי באזכרה, כדי לשמור על כושר. לסבתא שלום. על משכבה .
ר רעוּת New member 25/5/10 #75 אז קחי אחד, גם מזה היו לי 2 ../images/Emo16.gif את זה שמת מהתקף לב או את זה שמת כמו אבא של רונה? .
ר רעוּת New member 25/5/10 #83 זה יותר מאגניב, זה אותו אחד שבנה גיטרות? אף אחד במשפחה שלי לא התאבד. אנחנו לא מוצלחים בזה .
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #86 אותו אחד בנה גיטרות, ניגן בכל והתאבד. וגם הייתה איזו מחלה סופנית שהניעה אותו לכיוון, אז אפילו יותר מגניב.
אותו אחד בנה גיטרות, ניגן בכל והתאבד. וגם הייתה איזו מחלה סופנית שהניעה אותו לכיוון, אז אפילו יותר מגניב.
ר רעוּת New member 25/5/10 #87 לגמרי ../images/Emo16.gif ואח שחטף כדור בראש מחיזבאלה זה יותר מגניב מהסולן של ספארקלהורס .
ר רעוּת New member 25/5/10 #91 אמרתי לך שאני אנצח ../images/Emo16.gif במיוחד לכבוד זה שהורי חגגו היום עשור לנסיגה מלבנון ואה, ואת זה שהבת שלהם נולדה אבל זה פרט שולי לעומת חגיגות העשור |סמרמור|
אמרתי לך שאני אנצח ../images/Emo16.gif במיוחד לכבוד זה שהורי חגגו היום עשור לנסיגה מלבנון ואה, ואת זה שהבת שלהם נולדה אבל זה פרט שולי לעומת חגיגות העשור |סמרמור|
R ROTEM30035 New member 25/5/10 #94 לא פקפקתי בך ../images/Emo46.gif אוי גאד, אני מאמצת את הסמיילים שלך בצורה כרונית. הוא בא לי בטוב שמעון. הערת ביניים. איך חוגגים עשור ללבנון? יש כיבוד?
לא פקפקתי בך ../images/Emo46.gif אוי גאד, אני מאמצת את הסמיילים שלך בצורה כרונית. הוא בא לי בטוב שמעון. הערת ביניים. איך חוגגים עשור ללבנון? יש כיבוד?
ר רעוּת New member 25/5/10 #96 אפשר לחגוג במלחמה נוספת להשלמת הטרילוגיה ../images/Emo46.gif ושתצא על מועדי א', בבקשה.
ר רעוּת New member 25/5/10 #98 אולי אם אני אגיד את זה הרבה זה יתגשם../images/Emo7.gif או לא יתגשם, טפו טפו