תחרויות..

TauraMan

New member
תחרויות..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מי יוצא לתחרות דרסז' מחר?!? והאם זה נכון שהתחרות בניר דוד עברה ליום שבת? הלוווווווואי!!!!!!!!!!! כתוב באתר של ההתאחדות שזה ביוםפ שבת ואתמול היה כתוב יום חמישי אז הם בטח שינו!! איזה כיף! אם זה באמת יום שבת אני יוצאת על דיזל ל90-100!!!!!!!!! יחד עם חופית עליו ועם ינקו על נפו!!!! גאד! גם אם לא ילך לנו טוב הם יהיו כאלה מהממים!!!!!!

Vintage Queen

New member
באמת!?!

אנחנו יוצאים! זה מה שאילן אמר למרות שאני בחיים לא מצליחה עכשיו מסלול של 90 ++סירוב על מכשול 1 חח++ לומשנהההההההה פפפ יש לי קצת תמונות שסרקתי שיוש זה קיסר ובאז

TauraMan

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כמה זה היה מבדרררררררר!!! ו... איפה דרורי? איפה דרורי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Vintage Queen

New member
מסכנה דרורי!!! חחח מעכנו אותה .

אי שם מאחורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל יש איזה תמונה שרואים חתיכה מהפרצוף שלה חחחח זאת התמונה הכי מוזרה שראיתי רציני! כמה מחורפנות היינו

Vintage Queen

New member
**הימים הטובים;!**

חחח אני לא אכלתי בכלל אז זה לא חל עלי! אני ככה גם בלי השפעות מיוחדות! שיוש אני לא בבית בובע!

Vintage Queen

New member
שיוש היית חסרה!!

אבל זה היה יוםן מושלםפ מבחינתי... חח היה מצחיק בדרך חזרה ברכבת.... :/

Vintage Queen

New member
חח נזכרתי שהתחלנו ללכת מכות

בסטימצקי! ואז דרור דחפה אותי על מישהו מחוץ לחנות גאדדדדדדדדדד אבל את כולכן הורדתי במרסי! נהנהנהנהנהנה חחחח ואז נטשתן אותי.....

TauraMan

New member
חחח כן! ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מה זה החוזק הזה? אתם ל-א רוצים מרסי מולה!

Vintage Queen

New member
**לא להגזים** חחח

אני זוכרת גם שאמרת איזה משו כשראינו את דניאל משו כמו "אני רוצה לראות נשיקה!" או משו כזה ואז כשחיבקתי אותך אמרתי לך באוזן שאם לא תשתקי את תמותי או משו...... אני חושבת שאם מישו שלא מכיר אותנו יסתובב איתנו הוא לא יבין מאיפה נחתנו!

TauraMan

New member
חחחחחח כן..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ושי הביאה לי ביעטות קטנות ברגל ואחרי שהלכתם היא צרחה עלי שאני חסרת טאקט באופן מושלם.. חחחחחחחח

../images/Emo12.gif וואלה?! טחחח דחפתי אותך

על מישהו?!? חחח אני לא זוכרת.. פאדיחחחחחחחחוווות
חחחחחחחחחחח גאששש מה זה החוזק הזה בידיים שלך!?!?! תהיי בריאה!!

זווווונווווות!!!!! זה לא היה פייר!!

גם מחצתן אותי מכל הכיוונים וגם הסתרתן אותי!!! ארררר
חכו חכווו!!!!!!!! אהה ואני 50 אחוז באה לניר דוד.. כי אנחנו יוצאים לאיזה תחרות פנימית בחוות צח ביום חמישי הקרוב... ואז ביום שבת ואלי נצא לניר דוד.. כאילו זה תלוי בליאון אם הוא יבוא.. ואני ואליעד נשכנע אותו...

אנ יוצא בכול מיקרא...

אם לאון או בלי לאון.. ודרור פשוט תגידי לו שאת יוצאת... והוא יבוא הוא סתם מיתעצל.....

למעלה