תחרויות..

אלה- טוי בוי כנסי!../images/Emo80.gif

את מתחרה ביום שבת בנצר? אם כן אני יראה אותך! מה את מתחרה (איזה מקצה?) האי סי קיו שלי כדי שנוכל לדבר 165891307

טוי בוי

New member
כן!../images/Emo9.gif

ב-קדם א אחת....... רררר רנה שמה אותי ב-9 אני הריאשונה במקצה ורוי האחרון! ריריריריירי! אני שם מ-8! אני רוצה לרראות אותכם!!!!!!

אני לא זיהיתי אותך.....

וואי הלך לי חרא חבל"ז! אני כל כך התרגשתי ו10 ממש הרגישה את זה!! במבחן הראשון הלך לי חרא קיבלתי 53% ואני בכלל יצאתי מהמגרש באמצע המבחן... יענו רגל אחת של 10 יצאה מהגדר... אבל לא פסלו אותי משום מה... ב-א'3 אני הייתי הרבהההה יותר רגועה והלך לי הרבה יותר טוב... שירלי שפטה אותי וחוץ מזה שהתבלבלתי עם מבחן א'1 והתחלתי לעשות מעגל בקנטר ב-A במקום ב-B ואז עד שקלטתי שאני צריכה לעשות את המעגל ב-B כבר התחלתי את המעגל ב-A אז הייתי צריכה לעשות מין מעגל וחצי כזה כדי להגיע ל-B ולסיים את המעגל ב-B ואז לעבור לטרוט... =\\\\\\\\ ובמסחן הזה קיבלתי 57% ושירלי הייתי מזה חמודה! היא מזה עודדה אותי.. חחח היא אמרה לי שיחסית לפעם ראשונה שאני מתחרה בדרסז' היה לי בסדר גמור ושלכולם הולך חרא בפעם הראשונה... וגם חגית הייתה ממש נחמדה! בקיצור, עכשיו למדתי שאני צריכה חימום הרבה יותר ארוך עם 10 כדי ששתינו נהיה רגועות ולא נתרגש..

פפפ רכבת על 10?????

חחח סוס חמוד....:) אבל בשביל פעם ראשונה היה באמת פסדר...קורה שבפעם הראשונה מתרגשים אבל פעם הבאה ילך יותר טופ :)

יאפ הייתי שם...

לבשתי גינס מתרחב כזה וחולצה שחורה והסתובבתי עם מצלמת וידאו

צדק8

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

לורוצה להתחרות 70
רוצה איקסים...

צדק8

New member
ופסילה ב-70

תיתן לי המוןןןןן
אוף מה הוא חושב לעצמו ??? איך תוך חודשיים נהיה מוכנות ל-70 ??? דאמט..

Shai Felton

New member
אם תעשי משהו בשיעור...

אולי תהיי מוכנה..... לדעתי ליאן כבר מוכנה...... זה לא כזה גבוה.... ואתן יכולות....

צדק8

New member
אם לא שמת לב

בשבועיים האחרונים אני באמת מתאמצת לעשות משהו ועדיין, לפעמים זה לא הולך ... פחחחח...זה לא משנה איזה גובה זה ...זה משנה אם אנחנו מוכנות לזה.. אולי ליאן מוכנה, לויודעת.

למעלה