טוב אז גם לך....................... טוב אז גם לך בהצלחה
O OHIO New member 10/10/03 #4 אני לא יוצאת אבל סינג'רו אותי לבוא לעזור... אז אני אהיה שם.... מישהו בא לארח לי חברה?
ב ביוטיהיפה New member 10/10/03 #15 אני יוצאת מחר!! יאאאאאאאאאאאא *מתרגשת* חחחחחחחחחחחחחח אני יוצאת ל-א'1 ו-א'3.... את המבחן ילדים אני לא עושה...
אני יוצאת מחר!! יאאאאאאאאאאאא *מתרגשת* חחחחחחחחחחחחחח אני יוצאת ל-א'1 ו-א'3.... את המבחן ילדים אני לא עושה...
ט טוי בוי New member 10/10/03 #34 זונה!!! את תתחרי נגדי! חחח זה לא פייר היתי אמורה להיות בקדם 3!!! ואני בקדם 1...בגלל ההורים שלי המפגרים שרוצים אותי בבית ב-1 רררררררררררר את תנצחי !
זונה!!! את תתחרי נגדי! חחח זה לא פייר היתי אמורה להיות בקדם 3!!! ואני בקדם 1...בגלל ההורים שלי המפגרים שרוצים אותי בבית ב-1 רררררררררררר את תנצחי !
ש שלומצי המלכה New member 10/10/03 #40 א'1 וקדם א1 זה לא אותו דבר! את לא מתחרה נגדה אם את מתחרה קדם א1 והיא מתחרה א1
ב ביוטיהיפה New member 10/10/03 #44 יוווו את יוצאת?? חח איזה קטע! איך אני אזהה אותך?? שיהיה לך בהצלחה! =]]
ט טוי בוי New member 11/10/03 #52 היה לי כובע שחור עם כתובת צהובה של ג'וקי קלאב, אני רוכבת ב-9 עם מוגלי! ורנה תהיה לידי אותה את מכירה! יוצאים מהחווה שלנו די הרבה נהינו חוות דרסאג'...חחחחח מיאה מדריכה, רוי, לזלי, מיאה של סבטיני (?), אני...
היה לי כובע שחור עם כתובת צהובה של ג'וקי קלאב, אני רוכבת ב-9 עם מוגלי! ורנה תהיה לידי אותה את מכירה! יוצאים מהחווה שלנו די הרבה נהינו חוות דרסאג'...חחחחח מיאה מדריכה, רוי, לזלי, מיאה של סבטיני (?), אני...
N narretrulz New member 10/10/03 #17 אמממ רעות אולי אני יבוא לארח לך חברה מחר...אם תודיעי לי פפפפפ ולניר דוד אני כנראה בא עם נרט ל115, ואולי מביא עוד הפתעה ל90-100...אבל זה ממש לא בטוח
אמממ רעות אולי אני יבוא לארח לך חברה מחר...אם תודיעי לי פפפפפ ולניר דוד אני כנראה בא עם נרט ל115, ואולי מביא עוד הפתעה ל90-100...אבל זה ממש לא בטוח