תחרות החנון של הפורום

Theherod

New member
../images/Emo6.gif

חבל רק ש-10 יצאה איטית משהו. אחרי שאני אתקן את המערכת (עיניתי אותה קשות
) אני אשדרג ל-10.1, כבר שידרגת? יש שיפור בביצועים?

גיל14

New member
מרוב שאני משתמש עכשיו במייפל,

מטלב, דירייב ועוד כל מיני תוכנות שלצערי יש לי רק לWinblows, לא יצא לי להשתמש בSuSE כבר כמה שבועות. לא עדכנתי, לא - כשיגיע המחשב החדש אני אפרמט את זה ואשים עליו את הSuSE החדש.

Theherod

New member
אז אני מבין שאין חלופה לינוקסאית

למטלאב, חבל, אני אמור להתחיל להשתמש בזה (כנראה) שנה הבאה. זה יכול להיות פרויקט נחמד כעבודת גמר, לבנות חלופה (חלקית לפחות) של מטלאב ללינוקס.

גיל14

New member
אז אתה לא ממש מכיר את מטלב

היא יודעת לעשות הרבה, הרבה יותר ממה שאתה עם ידע של תיכון יודע לעשות, וגם הרבה יותר ממה שבחור ממוצע עם תואר ראשון במתמטיקה יודע
חוץ מזה, יש את Octave, למרות שניסיתי אותה ולא אהבתי, כי חסרים לה דברים. מצד שני, יש מטלב ללינוקס. פשוט אין לי את זה וזה לא חינמי.

Theherod

New member
אני ממש לא מכיר את מטלאב

כפי שאמרתי, כנראה ששנה הבאה אני אצטרך להתחיל להשתמש בזה. אולי אני אשכנע אב הבי"ס לקנות רשיון אחד ללינוקס
ב-Octave חסרים דברים קריטיים? פשוט, גם בלי קשר לחינמי/לא חינמי, אני מעדיף להשתמש בתכנה חופשית. ככל הנראה אני אתקין להם על כמה מחשבים לינוקס (לבקשתם).

Nimst

New member
הא, גם אני עשיתי או"פ

לתקופה קצרה ביותר. איפה אתה לומד? (אם כתבת כאן איפושהו, אני מתנצלת, לא קראתי עדיין לעומק)

גיל14

New member
סמינר הקיצוצים.

בעקרון במכללת ר"ג, רק שכלום לא נפתח שם אף פעם, אז הם כל הזמן שולחים אותי לת"א.

epsalon

New member
רק דבר אחד

אני מתכנת מגיל 5... נה נה נה נה (כן, מאד בוגר מצדי)

noname202

New member
אני חוששת שזכית ../images/Emo7.gif

אבל אבל אבל!!! אתה מנגן על גיטרה, זה מוריד לך לפחות חצי

גיל14

New member
כן, אבל

אני מנגן סופר מריו על הגיטרה הזאת. סופר מריו, פרננדו סור, ג'ימי פייג' ופיינל פאנטזי.

שלוקמן

New member
המחשב שלחי חזר

לפעול וכן קשה מאוד להחליט מי הוא החנון... חברה בטח אם מכירים את... noname202 בחורה נחמדה לפעמים אבל אני רוצה לספר סיפור. לפני כחודשיים דפקתי לnoname202 (גלי) צלחץת מלאה בקצפת בפרצוף!!! חעעעע וכל הפרצוף והשער שלה היו מגעילים או מגעילות. חבל שאין לי את התמונה שלה אם הקצפת

noname202

New member
עאלק!! כולה שמת עלי קצפת עם האצבע,

תוך חצי דקה הורדתי הכל
לך לעומת זאת, דפקו עוגות קצפת בפרצוף!!

noname202

New member
XD היית מת. אתה זה שנתת לילדים

בכיתה ה' לזרוק עליך קצפת לפנים, שש

Nimst

New member
תאכלס, זו פסילה אוטומטית.