אה, או"פ, חביב
חשבתי גם להתחיל, אבל אני עובר למדעים ואומנויות שנה הבאה, לא יהיה לי רגע פנוי בשביל זה. אם כל ההנחיות בערב, איך המתמטיקה לא מתנגש עם מדעי המחשב? טכ"ם-אה, כנראה שגם אני אעשה את זה (במסגרת המדעים ואמנויות אני אהיה חייב 5 יח"ל פיזיקה ו-5 יח"ל מחשבים, אם אני אפגין יכולת מספקת אני אוכל להרחיב מחשבים לעשר, ואם אני אבחר במחשבים, גם עבודת גמר, כך שזה יהיה 15 יח"ל
). כיף לך, גם אני רוצה לגור כילד קטן 3 שנים בסינסינטי (איפשהו באמריקה אני מנחש)
אז, למה אתה לא נמצא גם בפורום לינוקס (236)? אני מבין את הכוח של המחשב שלי, אבל רק של ה- AMD64 3200+ 1024MB Kingston DDR RAM geforce כלשהו, גם משהו די חזק, לא זוכר את השם עם המסך LCD של סמסונג, משהו חדש שיצא רק לפני חמישה חודשים לשוק. המחשב הנייד דרעק, HP
הכוונה הייתה שלעכבר יש לפעמים רצון משלו. מתחיל לזוז לכל מני מקומות, או להלחץ בלי שנוגעים בו. זו בעיית חומרה, כי זה קורה גם בווינוז וגם בלינוקס (פדורה 2, אבל עדיין
). אני אבדוק עם הלשוניסט (שעוד לא התחבר לאייסי, הממזר) אם יש דרך ניקוד נכונה בודדת. אה, ההורים רופאים, נו טוב, שלי אדריכלי נוף, אני מבין כל מני מושגים מקצועיים כמו "הקבלן המחורבן הזה! לא עשה כלום לפי התכנית!" וכו'
אני חנון, אבל מהסוג הרציני, שאומר לחברים הלא חנונים הגיימרים שלו בקול של דן חלוץ "ילד...", במיוחד לאלה שחושבים שהם מבינים משהו במחשבים, כשהם לא יודעים מה זה פאקט
תודה על הטיפ, אני אזכור. "אם אתה רוצה להיות קצת מיוחד, אז אל תפחד, כי אתה לא לבד, כי עם הקצב כולנו משתגעים כן כן זה אנחנו לפלפים"
הו, זה מסביר הכל. נו טוב, עוד לא הגעתי לדברים כאלו. נדמה לי שעזרת לי שם לא מזמן, כשהתחלתי ללמוד סי. מזל, תודה, כבר חששתי. מסכים, אבל 4 זה כבר הזוי למדי (אפילו לי יש רק 2 ספרי תכנות בויבי, בעע). LOL. גם אם היא חנונית, אבל זה מקטין את ה"מאגניבות" הנלווית. מצד שני, בעולם שבו חלק מהכיתה שלי לשעבר כבר ידעה טעמו של מין מהו במחצית הראשונה של כיתה ט' (וזו עוד הייתה כיתה יחסית לפלפית), אי אפשר לצפות ליותר מדי. המ, נו טוב, חבל שכבר קניתי. אה, 38 מקפים. אתה יודע, אני מעריך יכולות תכנות, אבל במקרה הזה כבר עדיף לספור לבד
.