תחרות החנון של הפורום

Theherod

New member
אה, לא שומע כאלה

אני בערך כמו ההורים שלי בכל מה שקשור למוזיקה

Theherod

New member
במחשב, בשביל לחבר את ההארד דיסק

יש כמה סוגי חיבורים ATA SATA (Scasi-ATA) and IDE.

blondguy

New member
אם כל הכבוד לכולכם... שימו לב

תעיפו מבט באלבום תמונות שלי בתפוז... ותשפטו מי הכי חנון פה...אני חושב שהתמונות שבאלבום שלי ידברו בעד עצמן... ובתוספת אני סטודנט להנדסת חשמל...אוהב סטר טרק וסטרגייט ועוד...קורא ספרי מדב....ממחזר בקבוקים ונייר, ומתי שהוא אלמד את השפה הקלינגונית שיש לי מילון של השפה , וגם בכוונתי ללמוד את ה"חוקי הרכישה" -יש לי ספרון של זה שנכתב על ידי פרנגים...אז בבקשה מכם, נתתי להמון לומר את דברו ועכשיו אני באתי ונתתי פה וטו בכמה רמות גבוהות יותר. תודה שי

גיל14

New member
חנונים? אתם מקובלים לייט, אולי.

-סטודנט לתואר ראשון במתמטיקה, ותואר ראשון במדעי המחשב, בשתי אוניברסיטאות שונות. -לומד במגמת טכ"ם. -באותו זמן. -מתכנת מגיל 9. -משתמש בלינוקס. -יש לי מחשב נייד והוא שולט עליכם. -זכיתי בקודגורו השנה. -קורא שני ספרים בשבוע. -בממוצע, 1.9 מהם הם מד"ב. השאר פנטזיה. -מותקנות אצלי שלוש תוכנות שכל מטרתן הוא חישובים מתמטיים. -שייך לקבוצת חנונים שמכונה ה"שְמֵרְפֶלְדִּים". -שמתי צירה במקום סגול במ' במילה הקודמת רק כדי שלא יהיה דגש בפ'. -קורא ספר שלא ממש על רפואה, אבל משתמש במונחים וטרמינולוגיה מתחום הרפואה באופן שוטף, כי הוא בעצם נכתב לרופאים. -מבין ומכיר כל מושג. -קורא את Gödel, Escher, Bach - An Eternal Golden Braid. -קראתי את שר הטבעות, במלואו, באנגלית. -והבנתי כל מילה. -את המספר הרב ביותר של בגרויות שעשיתי או אעשה בשנה אחת, עשיתי בכיתה י' (16 יח"ל). -אני גיימר. -אני גם פאנבוי של נינטנדו. יש לי קיוב, סופר נינטנדו, גיימבוי, וגיימבוי אדבנס. -הרכבתי לבדי את מערכת הקולנוע הביתית שלנו, הכוללת טלויזית פלזמה, רסיבר, דיוידי, רמקולים וסאבוופר, שאיכשהו הולכים ביחד. -קראתי את "L'ile Mysterieux" של ז'ול ורן, באנגלית, בגיל 6. -מאז קראתי עוד 4 ספרי ז'ול ורן (מסע אל בטן האדמה, 20,000 מיל מתחת למים, ילדי רב החובל גרנט, 8 שבועות בכדור פורח). -אני משחק קנסטה, שחמט, וBatMUD (שהוא RPG בטקסט) באינטרנט בזמני החופשי. -קראתי ואהבתי את 1984. -אני יודע בע"פ יותר מ50 שירים של הביטלס. -אני מחשיב את "נפלאות התבונה" כסרט אימה. -על השולחן שלי יש באופן קבוע דפי חשבון, כרגע כתובים עליהם חישובי טורים (פתרון התרגיל הזה). -אני גולש קבוע בפורום מתמטיקה, פורום מדעי המחשב, פורום האו"פ, ופורום שפות תכנות. -יש לי פלטה, שארית מהגשר שהתחיל לפני 5 שנים. -יש לי 4 ספרים על תכנות בAccess 97, שמעולם לא קראתי, ואין לי כוונות לכך. -המילון העברי המרוכז של המשפחה שלי נמצא אצלי בחדר. -פתחתי אותו פי חמש פעמים בשנה האחרונה מכל המשפחה שלי ביחד. -"תולדות האמונה הישראלית" של קויפמן נמצא אצלי בחדר, וכך גם "דברי ימי עם עולם" של דובנוב. -הציון הכי נמוך שלי בבגרות בינתיים הוא בהסטוריה. בשאר לא ירדתי מ97. -יש לי חברה חנונית בארון (ממוצע 100 בסוף ט', ובגרויות שלא יורדות מ97). -קראתי את כל ספרי הארי פוטר באנגלית ובעברית, לפחות פעמיים כל ספר. -השתמשתי בפייתון כדי לחשב שיש כאן 38 -ים ברשימה, כולל זה. בקיצור, החיים שלי הם חיי החנון.

Theherod

New member
הופה, למה לקלל למה?../images/Emo3.gif

ראיתי בכרטיס שאתה בן 17, איך אתה לומד באוניברסיטה? קפצת כיתה? איך הלימודים לא מתנגשים אחד עם השני? כלומר, עזוב את כמות החומר, אפשר להסתדר, אבל זמני הרצאות וכו', זה לא מתנגש? מה זה מגמת טכ"ם? התחלת לתכנת בגיל 9? קראת ספר באנגלית בגיל 6? אתה דובר אנגלית מהבית? גם אני משתמש בלינוקס, היפ היפ הוריי! גם לי יש מחשב נייד, והוא לא שולט על שום דבר, על העכבר הוא בקושי מצליח לשלוט. אני אתן עוד מעט את השם המנוקד לבדיקה לחבר לפלף לשוניסט מדופלם
המ, למדת ביולוגיה או משהו? אם לא, למה אתה מכיר כל מושג? או שאתה בודק אותו כל פעם (ככה אני קורא מאמרים מקצועיים). לא מכיר את הספר עם השם המוזר. יש לי חבר (דווקא לא לפלף) שקרא גם הוא את כל שר הטבעות באנגלית. בכיתה ז':-S שונא משחקי מחשב/וידאו:-S הא, גם אני (ואבא, ליתר דיוק) מתכוונים לקנות מערכת קולנוע (הקומפלקסים יותר יקרים מאשר כשמרכיבים לבד), יש טיפים שכדאי לדעת? אני יודע בע"פ את רוב השירים של הקומדי סטורXD לא ראיתי את נפלאות התבונה, על מה זה? אני היחיד שמחשב במחשב (לא במחשבון, כמובן) ולא על הנייר? פורום שפות תכנות? אז משם אתה מוכר לי... גשר לא כואב נורא? (הולכים לשים לי בקרוב, כנראה) למה לכל הרוחות יש לך 4 ספרים? 1 לא מספיק? גם קראת את תולדות האמונה ודברי ימי עולם? יש לך חברה! זה מוריד מערכך כחנון
. לא מת על הארי פוטר... עולם קצת רדוד מדי לטעמי. יש שיפור בספר השישי? השתמשת בפייטון לחשב שיש כאן 38-ים של מה? בקיצור, אני מוריד בפניך את העיגולדים
.

גיל14

New member
תשובות

אני לומד כמו כולם, ולא קפצתי כיתה. לא, זו תוכנית לתיכוניסטים/האו"פ שבה כל ההנחיות בערב. טכ"ם = טכנולוגיות מידע, 10 יח"ל מדעי המחשב ו5 יח"ל פיזיקה. גרתי 3 שנים בסינסינטי כשהייתי קטן, וקראתי המון, אז האנגלית שלי בסדר. גם אני משתמש בלינוקס, היפ היפ הוריי!
אתה עוד לא מבין את הכוח של המחשב שלך. זה יבוא. זו לא מילה בעברית טהורה, אז קשה לי להאמין שיש לה ניקוד נכון ממש
ההורים שלי רופאים, אז ממה שהם מדברים ביניהם אני קולט. זה רק מראה שאתה לא מספיק חנון. כן, טוב, גם אני
No comment כן: RGB זו הדרך ללכת, וחיבור אופטי לאודיו. ואידך פירושא, זיל גמור. הקומדי סטור....הם טובים אלה
ג'ון נאש והסכיזופרניה שלו. לחשב זה טוב, לפתור תרגילים במתמטיקה עם טורים אינסופיים ואינטגרלים, זה פחות טוב. יכול להיות באמת. לא, רק ביום יומיים הראשונים זה מציק קצת. גם 1 זה יותר מדי. לא, הם יותר Reference בשבילי
לא אם היא חנונית
ממש לא. 38 קווים מפרידים, מינוסים, איך שתקרא להם.

Theherod

New member
אה, או"פ, חביב

חשבתי גם להתחיל, אבל אני עובר למדעים ואומנויות שנה הבאה, לא יהיה לי רגע פנוי בשביל זה. אם כל ההנחיות בערב, איך המתמטיקה לא מתנגש עם מדעי המחשב? טכ"ם-אה, כנראה שגם אני אעשה את זה (במסגרת המדעים ואמנויות אני אהיה חייב 5 יח"ל פיזיקה ו-5 יח"ל מחשבים, אם אני אפגין יכולת מספקת אני אוכל להרחיב מחשבים לעשר, ואם אני אבחר במחשבים, גם עבודת גמר, כך שזה יהיה 15 יח"ל
). כיף לך, גם אני רוצה לגור כילד קטן 3 שנים בסינסינטי (איפשהו באמריקה אני מנחש)
אז, למה אתה לא נמצא גם בפורום לינוקס (236)? אני מבין את הכוח של המחשב שלי, אבל רק של ה- AMD64 3200+ 1024MB Kingston DDR RAM geforce כלשהו, גם משהו די חזק, לא זוכר את השם עם המסך LCD של סמסונג, משהו חדש שיצא רק לפני חמישה חודשים לשוק. המחשב הנייד דרעק, HP
הכוונה הייתה שלעכבר יש לפעמים רצון משלו. מתחיל לזוז לכל מני מקומות, או להלחץ בלי שנוגעים בו. זו בעיית חומרה, כי זה קורה גם בווינוז וגם בלינוקס (פדורה 2, אבל עדיין
). אני אבדוק עם הלשוניסט (שעוד לא התחבר לאייסי, הממזר) אם יש דרך ניקוד נכונה בודדת. אה, ההורים רופאים, נו טוב, שלי אדריכלי נוף, אני מבין כל מני מושגים מקצועיים כמו "הקבלן המחורבן הזה! לא עשה כלום לפי התכנית!" וכו'
אני חנון, אבל מהסוג הרציני, שאומר לחברים הלא חנונים הגיימרים שלו בקול של דן חלוץ "ילד...", במיוחד לאלה שחושבים שהם מבינים משהו במחשבים, כשהם לא יודעים מה זה פאקט
תודה על הטיפ, אני אזכור. "אם אתה רוצה להיות קצת מיוחד, אז אל תפחד, כי אתה לא לבד, כי עם הקצב כולנו משתגעים כן כן זה אנחנו לפלפים"
הו, זה מסביר הכל. נו טוב, עוד לא הגעתי לדברים כאלו. נדמה לי שעזרת לי שם לא מזמן, כשהתחלתי ללמוד סי. מזל, תודה, כבר חששתי. מסכים, אבל 4 זה כבר הזוי למדי (אפילו לי יש רק 2 ספרי תכנות בויבי, בעע). LOL. גם אם היא חנונית, אבל זה מקטין את ה"מאגניבות" הנלווית. מצד שני, בעולם שבו חלק מהכיתה שלי לשעבר כבר ידעה טעמו של מין מהו במחצית הראשונה של כיתה ט' (וזו עוד הייתה כיתה יחסית לפלפית), אי אפשר לצפות ליותר מדי. המ, נו טוב, חבל שכבר קניתי. אה, 38 מקפים. אתה יודע, אני מעריך יכולות תכנות, אבל במקרה הזה כבר עדיף לספור לבד
.

גיל14

New member
כי מסדרים את זה ככה

המתמטיקה זה ביום ראשון ושלישי, והמדמ"ח בשני בערב. פאקט? פאקט זה לא קופסת סיגריות?
(ב"סיגריות" הכוונה למידע המועבר בפורמט של TCP/IP עם כל הHeaderים הדרושים וכו')

גיל14

New member
אגב בתור מדמ"חניק -

בסדר אם זה 38 מקפים. מה יקרה כשזה יהיה 380, או 38,000,000 מקפים? גם אותם תספור ביד? אתה תתבלבל באמצע

Theherod

New member
אז אתה אומר שהייתה לך תכנה מוכנה

מראש שסופרת מקפים?

גיל14

New member
איפה תוכנה מוכנה מראש? מה הכיף בזה

שפת סקריפט היא שפה של Write once, use ten times

Theherod

New member
לזה התכוונתי, אני חושב

משהו שכבר כתבת. בלי קשר, הנה ציטוט שוודאי תאהב (כמשתמש לינוקס):
<@insomnia> it only takes three commands to install Gentoo <@insomnia> cfdisk /dev/hda && mkfs.xfs /dev/hda1 && mount /dev/hda1 /mnt/gentoo/ && chroot /mnt/gentoo/ && env-update && . /etc/profile && emerge sync && cd /usr/portage && scripts/bootsrap.sh && emerge system && emerge vim && vi /etc/fstab && emerge gentoo-dev-sources && cd /usr/src/linux && make menuconfig && make install modules_install && emerge gnome mozilla-firefox openoffice && emerge grub && cp /boot/grub/grub.conf.sample /boot/grub/grub.conf && vi /boot/grub/grub.conf && grub && init 6 <@insomnia> that's the first one​

למעלה