"תחרות" הלוגו החדש לפורום! D:

chaki finster

New member
"תחרות" הלוגו החדש לפורום! D:

|נפתח ברשות ליסטה
| ובכן, כאמור, הפורון בן 4 D: והלוגו שלו גם די מיושן, ואני חושב שהגעי הזמן לחדש אותו אז... "תחרות" הלוגו החדש לפורום יוצאת לדרך! D: תכינו בהמוניכם ובלבבותיכם עד 2 אופציות לכל משתתף. לא חובה ידע בפוטושופ או כל תוכנת גראפיקה על רמה אחרת, נכון? >: |שירשור זה יהיה בשביל הדוגמאות ללוגו. את ההצבעות נעשה בשירשורים אחרים. דודי.

chaki finster

New member
שלי.

אתם סולחים לי עד זה שיש חלק מהשעון ואת הכתב היפני מהשיר? ;;^_^ וגם שיש לי מחשב דפוק שלא רוצה להעביר לי את זה לקובץ JPG? ;;-.- בהצלחע לכולם ^_^

זו תמונה מסייברס../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

סתם, לאלה שלא מעוניינים לראות. חוץ מזה שאני חושב שהלוגו צריך לייצג יותר את הסדרה ופחות עונה אחת ספציפית, בטח לא כזאת שהרבה עוד לא ראו. מצטער, דודי, אבל יש לך עוד אחת, לא? אמרת שכל אחד יכול שניים ^^;;

Wolf GiRL™

New member
מסכימה....

הלוגו של הפורום צריך לכלול את כל העונות, אחרי הכל זה דיג'ימון לא פורום סייברס. ובכל מקרה, מה רע בלוגו שלנו?

Wolf GiRL™

New member
אין לי מושג....

ואני עדין לא רואה את הטעם להחליף
ללוגו שלנו יש מלא משמעות והוא גם מתאים לסלוגן....

Digi Lista

New member
האמת שגם הלוגו הנוכחי מצויין.

אני חושבת שאפשר יהיה בסוף להעלות סקר כשאחת האפשרויות היא להשאיר אותו כמו שהוא... ברור שלא צריך לייצג עונה אחת אלא יותר מזה,הפורום מקבל את האנשים בלי קשר ישיר לעונה מסויימת... אם אני זוכרת נכון או הילה או יאנה עיצבו את הלוגו הנוכחי.

Wolf GiRL™

New member
השאלה היא מה לשים....

כי אחרי הכל יש חמש עונות ויותר מדי דמויות מכדי להחליט מי יכנס ומי ישאר (לורי יוצאת להגנת דמויות המשנה) ובדיוק בגלל זה אני חושבת שכדי להשאיר את הלוגו הישן, כבר מישהו עבד עליו וחשב על סלוגן מתאים, אז למה לשנות עכשיו? כי פורומים אחרים מרעננים כל שבוע?

Digi Lista

New member
אנחנו לא עושים משהו בגלל פורומים

אחרים... אישית אני לא מעורבת בהם,לא יודעת מה בדיוק הולך בהם ולא מתעסקת בהם,יש בודדים שאני בעיקר קוראת בהם אבל הם לא מתעסקים בכלל בלוגו... אני אוהבת חלק גדול מדמויות המשנה לא פחות ממך(אימפמון למשל) אבל ברור לי שאי אפשר להכיל בלוגו את כול הדמויות מכול העונות באופן שווה... בפעם שעברה בחרנו גם את הסיסמאות(תיראו בגלריה) והסיסמה נבחרה בעקבות אירוע גדול שעבר על הפורום שבו יצאנו מגובשים ומחושלים אחרי בערך 3 ימים של בלאגן מטורף במשוב(על שטויות פלצניות),מאז גם יש לי את החתימה מה שלא היה לי מעולם קודם... לגביי השאלה מה הסיבה שרוצים לשנות יש לי הרבה השערות אם כי כאמור אני מאוד אוהבת את הלוגו הקיים אבל אני מעדיפה כרגע לדבר פחות כדי להימנע מגלישה למשהו שהטריד אותי אישית אפילו שבהחלט יש מצב שאני פועלת מהרגש ומפרנויות ולא בצורה נכונה בקליטת התמונה אז בגדול רק נגיד שאנשים רוצים שינויים,אולי מתוך תחושה של חידוש והשתלבות בדבר שכבר היה קיים ואולי גם מעוד לא מעט סיבות נוספות.

Wolf GiRL™

New member
אני בעד לא להחליף כלל....

שלנו לפחות קשור לנושא הפורום, ביקרתי בפורומים שזה לא היה קשור בכלל. אבל אם יש הרבה שרוצים, בבקשה,אבל תעבדו על זה, כי בנתיים יש רק לוגו אחד.

לי נוח עם הישן. אני לא מבין למה

צריך להתעסק בו כל-כך. אבל כמו שליסטה אמרה, יכול להיות שזה הרצון של החדשים להשתלב, כי לנו כבר יש את הלוגו שלנו, עם סיסמא משלנו ואנחנו נורא מגובשים. ניתן לתחרות הזו הזדמנות, למרות שבינתיים אני לא רוצה להחליף (דודי, אל תיתן לזה לדכא אותך. אם אני אראה לוגוים טובים יותר אני אולי אשנה את דעתי!).

Wolf GiRL™

New member
קודם צריכה להיות תחרות....

אוף זה נשמע שאני נורא שונאת את הרעיון, אבל זה לא נכון, אני פשוט לא ממש רואה את הטעם אבל כמו שמילי אמר, אם יהיו לוגואים טובים, אז סבבה.

Serf SaN

New member
אני אכין אחד/שניים מאוחר יותר..

ד"א, מה הייתם מעדיפים? משהו עם כל הדמויות של כל עונה, או דמויות מייצגות מכל עונה? ם:

Serf SaN

New member
זה ברור לי =.=

מעניין אותי פשוט במה כולם היו מעדיפים..

Serf SaN

New member
תגידו..באיזה גודל בכלל זה צריך

להיות? כי בכל פורום אני רואה גדלים שונים..@.@

למעלה