"תחרות" הלוגו החדש לפורום! D:

Digi Lista

New member
"|נפתח ברשות ליסטה |"

אני כבר מתחילה באמת לחשוב שאני צריכה לקחת אישית את הדברים,מה נסגר איתכם?אני עד כדי כך מפחידה ומעוררת אימה שאתם שואלים ומדגישים כול נושא בהקשר אליי?שואלים אם מותר לפתוח כתומים?ברצינות אני מנסה להבין איפה טעיתי שהמסרים שהתקבלו הם של פחד ואיומים על ימין ועל שמאל,עד כמה שזכור לי מעולם לא הייתי יותר מידיי קפדנית... עכשיו אני אקח אוויר ואמשיך לקרוא את שאר השרשור,הערה הזאת משכה את תשומת ליבי ולא יכולתי להימנע מלהגיב לפני הכול...

אל תקחי אישית.

זה מה שקורה כשבאים לכאן אנשים חדשים מפורומים אחרים, שבהם הם רגילים לפחד מהמנהל ולהתרפס לפניו. אהם...כן

Serf SaN

New member
להתרפס? הגזמת.

לפחד, כן. אם כבר, אני פחות מתרפס למנהלי פורום אחרים מאשר לשנוא אותם. (לא להחשיב את הפורום הזה כמובן, ליסטה
)

Digi Lista

New member
להתרפס בפני מנהלי פורום???

לפחד מהם??? ידעתי ונתקלתי בדברים כאלה(וגם בהרבה מקומות שמתנהלים בפתיחות ובנחמדות) אבל אני בשוק שאנשים חושבים שגם כאן זה ככה,יש לי אומנם הרבה תכונות רעות ואני הראשונה שתודה בהן ברוב המקרים(כמו גם בתכונות הטובות שלי,צריך להכיר בכנות במה שאנחנו לטוב ולרע) אבל יש משהו שאני יודעת והוא שמעולם לא ציפיתי מאנשים לפחד ולהתרפס בפניי,להיפך-אין זמן שויתרתי על ההדגשה שאני חברת פורום רגילה ולא אלוהים ושכולם מבחינתי באותה רמה כמוני ולא משנה בכלל שאני בכחול או שאני יותר גדולה או שלא יודעת מה,וכשכול שנייה שואלים אותי שאלות שרק מעצם המחשבה שכאן יקרה משהו כזה,אם אי פעם גרמתי למישהו לפחד או להבין שהוא צריך להתרפס בפניי אז מבחינתי זאת פאשלה גדולה שלי. אני מכבדת פה את הגולשים באשר הם ומודעת לחלוטין לעובדה שלא מנהל עושה את הפורום אלא הגולשים שבו(כמובן שיחד עם המנהל),אם הפורום מצליח להתקיים ארבע שנים בלי מריבות ניהול ואגו למיניהן כנראה שזאת ההוכחה שהכיוון נכון. ככה אני גם מנהלת את המערכות של העיתונים שאני עורכת וזה בכלל לא משנה שאני גדולה מהילדים באיזה 7-10 שנים בערך,מבחינתי מי שעובד ועושה לא יכול להיות ברמה נמוכה ולא יזכה ליחס מזלזל(כמו שסיפרתי דאגתי אפילו לקנות מתנות תגמול לחברי מערכת למרות שתיאורטית מי שעבד הכי הרבה זאת אני והם בכלל אמורים לפרגן לי),זאת גם הסיבה שאני לא מתאימה ולא הכי רוצה להנהיג מערכות גדולות כי אני עובדת לפי כללי נאמנות מסויימים שאומרים שעדיף מעט אנשים איכותיים ונאמנים על הרבה אנשים שאני לא סומכת עליהם,לא מעריכה ומתקשה לקבל אותם ואני גם לא מחפשת את ההכרה,ההמוניות,הפרסום וניפוח האגו,אני שמחה כשיש את הקבוצת אנשים שפועלת ומודעת לזה שלא מכול אחד יקבלו יחס,ידע וחופש פעולה כמו שאני מנסה לתת להם(לפעמים מתפקשש,לצערי),כול השאר ממש מיותר. הגבתי בהרחבה כי לגמרי לא ברור לי איך בכלל שואלים שאלות וכותבים משפטים שגורמים לי לתהות אם מפחדים ממני בגלל שלדעתי אני לגמרי לא משרה פחד ולא דורשת התרפסויות(למעשה אנשים שמתרפסים דיי מחשידים אותי ובמקום להתרשם מהם אני נרתעת ומתעלמת...). מקווה שעכשיו כולם נרגעו,אני יכולה להמשיך שעות אבל זה כבר באמת מיותר,אתם מרגישים צורך לפחד ולהתרפס ממני(מה שלא נראה לי) תעשו,רק תזכרו שזה יותר מעליב אותי ממרכך אותי.

Serf SaN

New member
זה לא משהו אישית כלפיך..

זה משהו שקורה בהרבה פורומים פשוט.. אני כבר הספקתי להכיר אותך טיפה..אולי דודי לא. םO" בכל מקרה..זה בכל זאת נראה לי קצת דבילי לפתוח כתום על כל שטות..בגלל זה שאלתי. X: אפילו אם הפורום מת..O: אבל אני מניח שאת אוהבת להכניס שרשורים למאמרים, לא? ובשביל זה צריך הודעת פתיחה יפה..ולא כזאת של תפוז.. רגע, אבל כשחושבים על זה..את יכולה לערוך את זה בכל מקרה, לא? X: בכל מקרה, הנה משהו ששמתי לב אליו..השורה הזאת למעלה, שמתחלפת וכל פעם נותנת קישורים לשרשורים מסוימים, למשל שרשור הפרק הראשון של סייברס, או הפרק השני או השלישי...משום מה זה תמיד מביא לדף שגיאה של תפוז. X:

Digi Lista

New member
אני לא יכולה לערוך...

כלומר אם ההודעה הראשונה בשרשור היא של תפוז אני לא יכולה למחוק אותה ולהשאיר רק את השאר כי הכול ימחק כמו שרשר,מיזה למעשה בא "שרשור"- כול הודעה היא כמו חרוז בשרשרת ואם הגיבו למשהו ברגע שמחקתי את ההודעה הראשית גם התגובות ימחקו,זה דיי הגיוני... לי לא נראה דבילי לפתוח כתום בכול נושא שקשור לפורום והוא לא אוף,את האופים אני במילא משרשרת ביחד כדי שלא יתפסו הרבה מקום וידחקו שרשורים אחרים וחשובים יותר למטה,אני לא נגד אופים אבל מאז ומתמיד אחד הדברים שהדגשתי הוא שיש מקום גם לאופים כול עוד יש שרשורים שיותר קשורים לנושא הפורום ולהם מגיעה הבמה,כמובן שבמקרים נדירים יש אופים ממש חשובים ואותם אני לא משרשרת כי אני רואה את החשיבות שלהם(למשל מישהו שפותח שרשור כדי לספר כמה הוא במצב רע, או שרשורים של ימי זיכרון לדוגמא...). אם יש אפשרות לפתוח כתומים בנוגע למשחקים/סיפורים/דיונים/תמונות שקשורים ספציפית לפורום אני מאוד מאוד מעודדת,אחת הסיבות היא שלא תמיד יש לי זמן על המחשב וכשאני רואה שזה ככה אני קודם כול מחפשת את הדברים הקשורים בגלל שאת האופים מבחינתי יש אפשרות לקרוא בכול זמן. אני לא יודעת למה תפוז עושה שגיאה בטאגליינס(השורות הרצות), בדקתי בעצמי כמה פעמים את הקישורים,מחקתי והעתקתי שוב כדי לוודא שאין טעות ובכול זאת יש בעיות,אני חושבת שמדובר בתקלה טכנית שלא קשורה אליי,אני מוכנה לבדוק שוב...אפשר גם להגיד לי איזה מהקישורים לא מגיע לאן שכתוב ואני אנסה לדבר ישירות עם הנהלת הפרדס מה שלא עשיתי ממש ממש מזמן... אם פורום מת ורוצים להחיות אותו אז צריך אפילו יותר להתאמץ וליזום דברים שקשורים לפורום ולפתוח עליהם כתומים. אני עדיין מנסה להבין מאיפה נובע הפחד כאן,אני מבינה שיש טראומות מפורומים אחרים אבל לי חשוב שתרגישו כאן ב
תמיד

Serf SaN

New member
../images/Emo6.gif

אל תדאגי..נראה לי שאחרי כל הסיפור הזה, אף אחד לא יצא מפה מפחד ממך.
בכל מקרה..ניסיתי כמעט כל לינק שהיה בטאגליינס ואף אחד מהם לא עבד. ם.ם מוזר. X:

Digi Lista

New member
מקסימום תפחדו ואני אמשיך בלטחון

כמה אין סיבה לפחד ואז אני אחפור עוד ועוד כי אם כתבתי את הדברים מיליון פעמים גם בפעם המיליארד אני לא אתייאש,למרות שאני לא אוהבת להגיד את הדרכים לפיהן אני פועלת ומעדיפה שפשוט תראו בשטח-יתאים לכם?תישארו, לא מתאים?אף אחד לא מכריח, כשצריך להבהיר חד משמעית אני בהחלט נדיבה בפרטים ובכמות המילים גם אם כול הזמן אני חוזרת על עצמי... בסוף תגלו שאני באמת מפחידה,יש לי גם מחושים ויכולת חסימה שאני נוהגת להשתמש בה לפי מצבי רוח,כדאי לכם לפחד ממני וגם להתרפס כי לכולנו זה יתן הרגשה טובה ואם אתם באמת צריכים לפחד ממישהו אז שיהיה ממני(מיזה מני?
),כול עוד יסופקו הצרכים שלכם בלמצוא דמות להירתע ולשנוא אני מוכנה לקחת על עצמי את האחריות
שום לינק לא עובד?טוב,אני אפנה לפרדס,אתם מוזמנים לפנות אליהם בפורום תמיכה טכנית נראה לי גם בנושא במידה ואני אשכח/לא אספיק...

Serf SaN

New member
או ליסטה הגדולה!

אנחנו משתחווים לך! אנא, רחמי עלינו!
*עגבניות*

Digi Lista

New member
גם שוחד כספי מתקבל בברכה../images/Emo3.gif

אנא המשיכו לסגוד למען זה שאני אטרח לרדת אליכם פשוטי העם שלא בכחול ולדבר איתכם כאילו הייתם שווים לי במעמדכם...רק תיזכרו אני השליטה הבלעדית ומי שחושב אחרת כי הוא בטח
ביצות יחסם

Serf SaN

New member
אל תדאגי!

אם תרדי אל פשוטי העם, אנחנו נשסה בך, אותם~!
הם ירדו מן הירח
, עם החללית
המעופפת שלהם ויתקפו אותך בעזרת אלה~ היתושים
המעופפים שלהם, והמדוזות
העוקצניות שלהם!.. רק חכי חכי

לא, לא, את בסדר../images/Emo140.gif

זה מה שאמרתי, שאנשים חדשים רגילים ליחס כזה ממנהלים אחרים, והם לא מכירים אותך ולא יודעים כמה את נחמדה. ואת באמת נחמדה, אף-אחד לא מפחד ממך

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

אני חושבת שזאת שטות לעשות השלכות בין מקום למקום,כמו שלא כול אדם אותו הדבר ככה גם לכול פורום יש את האופי שלו. אף פעם לא הבנתי למה כשאנשים מקבלים עמדות ניהול הם חושבים שהם אלוהים,אני מתמודדת עם כאלה כול הזמן בשנה האחרונה אפילו יותר מתמיד בגלל שאני שירות לאומי ומרגישים נוח לקחת לנו זכויות בסיסיות כמו לסיים לשתות כוס מים אחרי הליכה בשיא החום או לאכול ארוחת צהריים יותר מחמש דקות מבלי שיעמדו לנו על הראש וכו' ויש לי הרבה בלאגנים כי אני לא מוכנה ליחס כזה,בוסים או לא בוסים יש כמה "חוקי חיים" שצריכים להתקיים בין בני אדם ולצערנו לא מתקיימים רוב הזמן... בשורה התחתונה חשוב לי שתדעו שכאן יש למי לפנות ועדיפה כנות,טבעיות ונוחות על הרתעה,דיקטטורה ופחד(הינה סיבה שאני לא מתאימה להיות מורה אלא יותר מדריכה).

Serf SaN

New member
שלי..

כל מי שאומר משהו נגד זה..אני הורג אותו! נשבע לכם. עבדתי על זה יותר זמן ממה שחשבתי.. הדבר הקשה ביותר זה למצוא תמונות מתאימות..ונכונות..ויפות..ובאיכות טובה.. סיפור מהתחת. טוב, הוצאתי את סייברס מהתמונה כי אין להם מספיק פאנארטים..והלוגו כולו מפאנארטים..^^; רציתי גם להשתולל קצת עם הפוטושופ..אבל הבנתי שכשזה יהיה קטן זה יראה זוועתי. םO" בכל מקרה..>> אני יכול לנסות עוד..אבל לא בקרוב! >.>

Serf SaN

New member
תודה! ^^

כביכול הדמויות של פרוניטר היו אמורות להיות הרבה יותר גדולות.. אבל אז מצאתי את זה של טיימרס שהיה כזה יאפה, אז החלפתי ביניהם. XD

Serf SaN

New member
קובץ קטן יותר >>

אם יבחרו בזה בסוף, ליסטה, אני יכול להקטין את זה לצורך ללוגו עצמו, כדי שהאיכות תישמר. [:

Ignisu

New member
פרונטייר.

מאיפה הבאת את התמונה המפעפנה הזאת של פרונטייר?

למעלה