בטח שמותר! רק לא יותר יפה משלי.
ר רייסטלין מאגר New member 4/7/06 #58 מותר לעשות, אסור לשאול../images/Emo13.gif אני אחסוך לליסטה, המנהלת שלנו, את הנאום הקבוע ואגיד שתמיד רצוי ומותר להשתתף ולתרום בכל תחום ולקדם את הפורום.
מותר לעשות, אסור לשאול../images/Emo13.gif אני אחסוך לליסטה, המנהלת שלנו, את הנאום הקבוע ואגיד שתמיד רצוי ומותר להשתתף ולתרום בכל תחום ולקדם את הפורום.
D Digi Lista New member 4/7/06 #66 מה השאלה הזאת?../images/Emo13.gif חדש או ישן ברגע שנכנסת אתה חבר פורום כמו כול אחד אחר ואם יש משהו שאתה רוצה ומרגיש שבא לך לקחת בו חלק אתה ממש לא צריך לשאול ובגדול מילי כרגיל הקדים אותי(וזה רק בגלל שאני לא בבית עד הערב והוא בכוונה נכנס מוקדם כדי להוציא לי את המילים מהפה,ה ).
מה השאלה הזאת?../images/Emo13.gif חדש או ישן ברגע שנכנסת אתה חבר פורום כמו כול אחד אחר ואם יש משהו שאתה רוצה ומרגיש שבא לך לקחת בו חלק אתה ממש לא צריך לשאול ובגדול מילי כרגיל הקדים אותי(וזה רק בגלל שאני לא בבית עד הערב והוא בכוונה נכנס מוקדם כדי להוציא לי את המילים מהפה,ה ).
A Apikachu L New member 5/7/06 #67 שיט, אין לי זמן להכין... מצד שני, אני לא יצירתית בעליל, אז זה בטח יהיה משוה מעפן. אבל הבגרות במתמטיקה...
שיט, אין לי זמן להכין... מצד שני, אני לא יצירתית בעליל, אז זה בטח יהיה משוה מעפן. אבל הבגרות במתמטיקה...
D Digi Lista New member 5/7/06 #70 תפתחו שרשור חדש../images/Emo13.gif ויש רשות למי שלרגע תיכנן לכתוב הודעה שתציין את זה
N nadav1232 New member 7/7/06 #84 ../images/Emo10.gif אני לא יכול להעלות את הלוגו... כשיתי אותו בפוטושופ וכתוב שאי אפשר להעלות לפה.. מה לעשות?..
../images/Emo10.gif אני לא יכול להעלות את הלוגו... כשיתי אותו בפוטושופ וכתוב שאי אפשר להעלות לפה.. מה לעשות?..
D Digi Lista New member 9/7/06 #91 בואו נפתח שרשור חדש ומסודר יותר../images/Emo13.gif חוץ מיזה שאהבתי את העיצובים(וגם ממש התלהבתי מאחת התמונות-נראה לי האחרונה שוולף שמה של פרונטייר,אני מחפשת כאלה מכול העונות ומזמן לא מצאתי למרות שפעם היו לי מלא בסגנון ),אני רוצה שנסדר את הכול ואז גם נעלה לסקר
בואו נפתח שרשור חדש ומסודר יותר../images/Emo13.gif חוץ מיזה שאהבתי את העיצובים(וגם ממש התלהבתי מאחת התמונות-נראה לי האחרונה שוולף שמה של פרונטייר,אני מחפשת כאלה מכול העונות ומזמן לא מצאתי למרות שפעם היו לי מלא בסגנון ),אני רוצה שנסדר את הכול ואז גם נעלה לסקר