"תחרות" הלוגו החדש לפורום! D:

Wolf GiRL™

New member
הבעיה היחידה....

בתמונה "המפעפנה" של פרונטייר היא שקואיצ'י לא שם, ואם כל מה שאתה מתכוון לעשות פה זה למתוח ביקורת כדי שתעשה אחורה פנה ותעוף מכאן, כי סרף עבד על הלוגו הזה ממש קשה והוא ממש מוצלח. אני לא יודעת אם זה מפריע לו אבל זה מפריע לי שכל מה שמעניין אותך הוא למצוא את הדברים הגרועים במה שמישהו עושה במקום להחמיא וללמוד להשתמש בביקורת בונה.

Serf SaN

New member
^^"

תודה.. חשבתי דווקא לשנות את האלה של פרוניטר..כי הם לא נראה משו.. אבל אין לי במה להחליף אותם. X:

Serf SaN

New member
ווואאאייייי! יפים! ../images/Emo99.gif

כל אחד ואחד מהם נכנסים לתיקיית פרוניטר שלי! O: אבל נראה לי שכבר בחרתי. ^^ האחרון הכי יאפה. ם: במיוחד שיש שם גם את נימון ובוקומון, אבל גם את פאטאמון! ^^ למרות שנראה לי שאני אנסה לשלב את כולם..ונראה מה ייצא הכי טוב. [:

strawberrys

New member
יפה מאוד!!

אבל נראה לי שכדאי לעשות גם בתמונה הזו מסגרת לבנה, כמו שיש בטיימרס.

Serf SaN

New member
אוווווו!!

זה בדיוק מה שחיפשתי! XD; רציתי לעשות כמו בטיימרס (אגב, הלבן זה לא אני עשיתי), אבל לא הבנתי למה זה יוצא לא דומה! XD כי שכחתי את הלבן! XP תודה. ^^

Serf SaN

New member
נראה לי שאני גם אוריד את הפאטאמון..

לא רואים אותו, והוא סתם מפריע. לולא הוא, כל הקבוצה הייתה יכולה להיות יותר גדולה. X:

Wolf GiRL™

New member
אפשר להוריד את פאטמון....

אבל להוסיף מסגרת קצת יגרע כי אז צריך להקטין את התמונות. בכל מקרה אני אוהבת את הלוגו כמו שהוא עכשיו ולא חושבת שצריך להוסיף או לגרוע, כי זה ממש חמוד. קיבלת את הקול שלי ^^

למעלה