תחרות הנחשקים/נחשקות - עדכונים

Yaniv-DC

New member
אפשר גם???

שמי יניב, בן 25 מתגורר לי כבר שנתיים בוושינגטון בירת העולם. תחביבים... המממ... מוזיקה, סרטים, לטייל, להכיר אנשים חדשים, טלוויזיה (העבודה מחייבת...) מועדונים, פאבים... לא מעשן. גובה - 1.84 צבע אהוב - אפור, רצוי כהה, אבל לא מדי. מוטו אישי - מופיע בחתימה, מוזמנים לקרוא. סטטוס חברתי - רווק כבר 4 חודשים אחרי שנתיים של זוגיות, וסופסוף למדתי להנות מזה
תוכניות לעתיד - מעבר לשלום עולמי שאני אוטוטו בדרך להביא - להמשיך לעשות בדיוק את מה שאני עושה היום, דברים שאני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב גם מבחינת עבודה וגם בחיים בכלל. הקורנפלקס הכי שווה ולא יעזור כלום - זה פרוסטיס. כמו הביסי רק עם הכמות הנכונה של הסוכר. ומה יותר טוב מבסיס + תוספת קטנה? גברים שמסירים שערות מהחזה זה סבבה, אם הם דואגים להסיר את זה לפני שלב הזיפים. היה עדיף לשאול על גברים שמסדרים גבות, זה כבר עלול להיות דוחה. נשים שלא מסירות מהחזה - אני אמנע מתגובה, זה עלול לסחוף אותי למיטב בדיחות העמים. חיברתי נקודות חן. פעם, בצבא הייתה לי חברה ג´ינג´ית ויצא פיל. תמיד כשמחברים נקודות יוצא פיל. תמי יעקובוביץ´, תיכון אוסטרובסקי רעננה. המורה שלי למדעי המדינה. שיער ארוך בלונדיני חלק ועיניים ירודות מ-ה-מ-מ-ו-ת, אחרי 3 ילדים, פשוט דבר מדהים. גרבילים. כמו אוגרים, רק לא אוכלים את הילדים שלהם. חמודים להפליא, רכים כלילי טריו, פשוט חיה מהממת. עמדתי בנושא שלום עולמי - בעד. הדבר הכי מלוכלך שאני מוכן לעשות בשביל לזכות בתחרות - מעשים מגונים במועמד מספר 14. הייתי מוותר על חוש השמיעה. נכון, לא קל, קשה, זה אומר גם שמוותרים על אחת האהבות הגדולות בחיי - מוזיקה, אבל... אחרי ידידות מופלאה שפיתחתי פה עם 4 חרשים שהכניסו אותי לעולם המדהים שלהם, נראה לי שזה החוש שהייתי מוותר עליו. כשאני אהייה גדול אני לא רוצה להיות משהו מיוחד. אני רוצה שאני אוכל להסתכל על החיים שלי, ולדעת שהייתי בסדר, גם אם לא הבאתי שלום עולמי. תכונה מעצבנת - לא יודע עם תכונה, אבל אני זוכר הכל. כל מה שתגידו ישמש בעתיד נגדכם, כי אני אזכור בדיוק מתי זה נאמר ובאיזה הקשר. אייקון חביב - פעם אהבתי מאוד את
, אבל אני חושב ש
עוקף אותו בנקודות. איפה הייתי רוצה להתעורר - בעיר המופלאה קאלגארי שבמדינת אלברטה בקנדה. מהחלון רואים את הרוקיז הקהדים, טבע בכל מקום, העיר הנקייה ביותר בעולם, והאיש שהיום נושא את התואר "מספר 1 של יניב". מאחל לעצמי - לחיות בקאלגארי...
דירדור לזנות - לפני מספר חודשים הציעו לי 300 דולר לארוע מיני. משסירבתי ההצעה עלתה ל-500 דולר. אחרי שגם לזה השבתי בשלילה, לא נראה לי שאני אדרדר לזנות... תנוחה מועדפת - 68 - You´ll give me a blow job and I´ll owe you one. לא פפסי ולא קולה. פנטה לימון. ובאין פנטה לימון בארה"ב, מיים רבותי, מיים. ואם חייבים - אתם חייבים לנסות את הקולה וניל. חייבים. אני חושב שעניתי לכם על כללללללללל השאלות.

r i p l y

New member
אצלי לא יוצא כלום שמחברים נקודות

ולמרות שאני ג´ינג´ית אני נטולת נמשים. מקסימום יצא משולש ישר זווית.

thor

New member
קולה וניל ? זה ממש לא טעים.....

ניסיתי את זה לפני חודשיים וכמעט נחנקתי. אבל הבנתי שזה דיי מצליח משום מה.

Yaniv-DC

New member
או, אז ככה...

בפעם הראשונה שלגמתי מהמשקה, הזדעזעתי, ואף כתבתי על זה בפורום אחר שזה מיותר בערך כמו השתתפות פינלנד באירוויזיון. אבל בפעם השנייה... זה הופך ליאמי יאמי. בפעם השלישית כבר לא זוכרים את הפעם הראשונה.

Yaniv-DC

New member
למה להכניס לי דברים לפה?

שאלו מה אני מוכן, לא חלילה מה יהיו התוצאות של הבקשה. חוצמזה אתה יכול להרגע, 6200 מייל מפרידים ביננו ואין לי תוכניות לקצר את המרחק בקרוב

esmeralda

New member
ליניב ../images/Emo163.gif, רגע שאני אבין...

יש לך עמוד של חשפנים באמצע הבית??????

Yaniv-DC

New member
לא... ממש לא...

התמונה צולמה במסיבה האמריקאית הביתית הראשונה בה הייתי. ראיתם אמריקן פאי ושאר סרטי נעורים אמריקאים? אתם יודעים... כאלה שהם שותים light beer ומשתכרים מזה כאילו היה זה משקה אלכוהולי אמיתי ובבוקר כולם מתעוררים בהנג אובר היסטרי מרוחים על הספות. זה מה שהיה. על מנת להוסיף "פילפל" הם בנו את העמוד חשפנים והוסיפו תאורה מהממת. אבל מה לעשות, סטרייטים אמריקאים כמו סטרייטים אמריקאים - מ-ש-ע-מ-מ-י-ם-!, ואף אחד לא השתמש בעמוד. אז היניב החליט שהגיע הזמן לעורר קצת את הילדים והתחיל לפזז. כולם הצטערו שלא הייתי במסיבה הקודמת, בה היה כלוב. ועל מנת לכפר על זה, מנסים לשכנע אותי באופן נמרץ למדי להשתתף בערב חשפנים חובבים במועדון החשפנים הגדול בוושינגטון, אפילו הטיפ הממוצע של 100 דולר בערב החובבים לא שיכנע אותי
חסוד ותמים אנוכי

Yaniv-DC

New member
אין לי מושג.

אבל האירוע היה טראומתי מספיק כדי שאני לא אלך יותר למסיבות האלה... גם ברגע שיש כמה יהודיות בחדר ונכנסים למתקפת השידוכים... בעעעע.

esmeralda

New member
../images/Emo6.gifמגניב../images/Emo70.gif

אם בכל זאת תחליט להשתתף בערב חשפנות - שלח לי הזמנה

Yaniv-DC

New member
אם את מגיעה לוושינגטון -

אז אני מבטיח להשתתף בערב הזה במיוחד בשבילך, יש ערב חובבים כל יום רביעי

Vintage

New member
ועכשיו נעשה את התחרות מעניינת.

אני שחר. בן 22 מרמת גן. אני מתנשא לגובה 1.88. חובב אופנועים מושבע , מעשן (גם אני וגם האופנוע), גיטריסט וצלם מחונן. אוהב כמה שיותר צבעים אבל עדיף ירוק. רווק , שואף לשלום עולמי (זה שאמרו לרשום פה לא ?). ולסיום לדעתי הזוכים בתחרות יהיו ההורים שלי שיצא להם כזה בן מבוקש.

babe10

New member
אאוטצ´

ושוב ההוכחה שהעולם שייך לצעירים. מה עם מתמודדים בגירים?..

למעלה