תחרות הקיץ של תפוז ו-orange

כי אולי היא מנהלת בתפוז כאילו

וזה מבצע שתפוז אירגנה כאילו,ותפוז מקלבים מזה כסף כאילו,אז מן הסתם אסור לה למחוק את זה כאילו. שיואו דה כאילו!

Free Lancer

New member
בונה יזונה סתום תפה

תגיד תודה שמיכל
המנהלת כאן. כי רק בגללה אני כאן

L i r a n 5

New member
מושחת

מה יש לך אתה בצד של הבננות האלה... כמו שאומרים: תגיד תודה שאתה גבר, ותשתה. חיחיחיחיחיח בתאל יא זונה!!!!!!!! חחחח זה היה נחוץ

שבוע כיף לחופש הגדול!!!

יום א`:נוסעים לאילת הולכים לבית מלון חורשים על הגלידות כשאתם שבעים הולכים לבריכה עד הלילה בלילה לנסוע לים ולהינות עד הבוקר אם רוצים!!! יום ב`:מבלים (אם כבר אתם באילת תנצלו את ההזדמנות!) בים ככה נוסעים על אופנוע ים עושים קיאקים וכל מיני עד הערב!!! בערב חוזרים הביתה נחים... ואז על הבוקר (שזה כבר יום שלישי) נוסעים לים המלח ונחים קצת מיומיים רצופים כמעט של כיף, אתם ככה נחים לכם בכיף (אם לא תשנו לילה שלם אתם תראו שרק לשים את הראש על הכרית זה כיף) אבל תיזהרו להיסחף. בליל כשחשוך להדליק מדורה לאכול מרשמלו לספר צ`יזבאטים וזה עד מאוחר ולישון על החוף! יום ד`:לנסוע לאשקלון או חוף דומה כשהשמש זורחת ויום יפה בחוץ לצאת לים לשבת בחוף במקום שהמים מגיעים עד הברכיים (לפעמים מרגישים כאילו הרגליים שוקעות בחול) ובאותו זמן לאכול אבטיח מתוק מתוק ולהשתזף באותו זמן, ואז ללכת לשחות!!! ואז לצאת לתפוס שיזוף חזק ואז לחפור חור ענק להכנס לתוכו ולהחזיר את החול כשאתם בפנים (להקבר בחול)ואז להכנס לים ולהשטף עם הגלים!!! ואת יום ה` ו` ש`:אם אפשר אז לבלות את סוף השבוע בחו"ל!!! נו איך זה חופש כזה???

שבוע כיף לחופש הגדול!!!

יום א`:נוסעים לאילת הולכים לבית מלון חורשים על הגלידות כשאתם שבעים הולכים לבריכה עד הלילה בלילה לנסוע לים ולהינות עד הבוקר אם רוצים!!! יום ב`:מבלים (אם כבר אתם באילת תנצלו את ההזדמנות!) בים ככה נויל כשחשוך להדליק מדורה לאכול מרשמלו לספר צ`יזבאטים וזה עד מאוחר ולישון על החוף! יום ד`:לנסוע לאשקלון או חוף דומה כשהשמש זורחת ויום יפה בחוץ לצאת לים לשבת בחוף במקום שהמים מגיעים עד הברכיים (לפעמים מרגישים כאילו הרגליים שוקעות בחול) ובאותו זמן לאכול אבטיח מתוק מתוק ולהשתזף באותו זמן, ואז ללכת לשחות!!! ואז לצאת לתפוס שיזוף חזק ואז לחפור חור ענק להכנס לתוכו ולהחזיר את החול כשאתם בפנים (להקבר בחול)ואז להכנס לים ולהשטף עם הגלים!!! ואת יום ה` ו` ש`:אם אפשר אז לבלות את סוף השבוע בחו"ל!!! נו איך זה חופש כזה???

צניחה

יש לי חלום לעשות שבוע אדיר באילת. זה כולל קיאקים, טורנדו, מצפה, אופנוע ים, ועוד... אתם יודעים, כל מה שיש באילת המדהימה. אבל גולת החלום זה לעשות צניחה מטריפה בשקיעה מעל הים!!!

הילוששש

New member
מה עושים בחופש הגדול

רואים טלווזיה משחקים במחשב יוצאים עם חברים לבלות

y e s 1 9 1

New member
צימר צפון

אני ממליץ על איזה צימר טוב בצפון היפה עם בן זוג ברומנטי.שיהיה בכיף לנד

המפי

דיללתי פה קצת תגובות [למרות שהן היו קורעוווווווווווות
] בתאל של הצאט - אבקשך להרגע הסיבה היחידה שבגללה אני לא חוסמת אותך היא השרשורים המצחיקים האלו שגרמת להם
הממ ואני לא דיקטטורית
אני חייבת למחוק קללות

ואאאאההה מיכל! בתאל קיללה אותך ולא

הייתי מוותר...פיייייייייי! מכות! (תחסמי אותה יענו)

למעלה