סבבה. גם לי לא. אז אין לך מה להיבהל חחחח
T The mystery is258 New member 25/9/05 #60 בטח יגידו לכם רק היום או מחר הם תמיד אומרים מלא זמן אחרי שכבר פתרו ואם מישהו לא רוצה את הדיסק שלו הוא עדין יכול לתרום לי אותו
בטח יגידו לכם רק היום או מחר הם תמיד אומרים מלא זמן אחרי שכבר פתרו ואם מישהו לא רוצה את הדיסק שלו הוא עדין יכול לתרום לי אותו
H HiLi88 New member 25/9/05 #67 תקשיבו../images/Emo70.gif אמרתי לכם כבר כמה פעמים, זה שאתם רואים שיש זוכים לא אומר שתפסיקו לנסות לשלוח, הנה עובדה, שלחו 5 אבל לאחד יש טעות...אז יש עכשיו הזדמנות לשלוח שוב... מי ששולח הראשון הוא יקבל...יאלה...אני מחכה
תקשיבו../images/Emo70.gif אמרתי לכם כבר כמה פעמים, זה שאתם רואים שיש זוכים לא אומר שתפסיקו לנסות לשלוח, הנה עובדה, שלחו 5 אבל לאחד יש טעות...אז יש עכשיו הזדמנות לשלוח שוב... מי ששולח הראשון הוא יקבל...יאלה...אני מחכה
מ מיימונית בדם New member 25/9/05 #68 אמממ....../images/Emo90.gif אם נגיד מי ששלח את הטעות ויודע שיש לו טעות ישלח תשובה מתוקנת הוא יוכל לזכות נכון? (זאת לא אני מן הסתם אבל סתם לדעת...)
אמממ....../images/Emo90.gif אם נגיד מי ששלח את הטעות ויודע שיש לו טעות ישלח תשובה מתוקנת הוא יוכל לזכות נכון? (זאת לא אני מן הסתם אבל סתם לדעת...)
T The mystery is258 New member 25/9/05 #69 פתרתי שירי תודה על שנתיים מדהימות והצחקת וריגשת אותנו עד דמעות בטוחים שהמסע שלך רק התחיל ושמחים שאנחנו חלק ממנו ויש לנו אהבה ענקית לתת לך
פתרתי שירי תודה על שנתיים מדהימות והצחקת וריגשת אותנו עד דמעות בטוחים שהמסע שלך רק התחיל ושמחים שאנחנו חלק ממנו ויש לנו אהבה ענקית לתת לך
ל ליאור ואופיר New member 26/9/05 #73 אבל זה לא ניראה לך מצחיק? למה לחכות עד חמש איש ואם לא ישלחו לך עוד חמישה איש מה תעשי?עדיין תחכי?
H HiLi88 New member 26/9/05 #78 ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifזוכים../images/Emo27.gif גל Cm2004 גל gal4 ענבל inbal321 סהר ToxicBoY17 חן משוגעת על עופר שכטר שלחו לי כולכם מסר פרטי בבקשה. נתראה בתחרות הבאה ומזל טוב לזוכים...
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifזוכים../images/Emo27.gif גל Cm2004 גל gal4 ענבל inbal321 סהר ToxicBoY17 חן משוגעת על עופר שכטר שלחו לי כולכם מסר פרטי בבקשה. נתראה בתחרות הבאה ומזל טוב לזוכים...
T ToXic BoY17 New member 26/9/05 #80 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כ"כ רציתי את הדיסק של שיריייייי ולא היה לי כסף לקנות אותו..חח מזל"טים לכולם והילי זה לא ToxicBoY אלא ToXic BoY jj jph;///
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כ"כ רציתי את הדיסק של שיריייייי ולא היה לי כסף לקנות אותו..חח מזל"טים לכולם והילי זה לא ToxicBoY אלא ToXic BoY jj jph;///